Sklep z sukienkami

A juz mam , oki :slight_smile: dziękuję

Super pochwalisz się nam ?

Takie dwie hmmm ciężko bylo mi cos znaleźć :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: potrzebuję xl badz xxl i jasne kolory . Jak było xl to nie było wysyłki w 3 dni . Dla mniw jako mamy to nie wiem czy takie w kwiaty pasuje? :grin::grin: a ta druga teraz sie przyglądam to trochę firankowata :smirk::face_with_peeking_eye:

W środę byłam w galerii i pytam o sukienke do 150 zł a baba do mnie " pani takiw czasy to sie juz skończyły " i daje mi kieckę za 450 zl :saluting_face: mowie oj to nie na moją kieszeń :joy:
Wgl ciężko mi wybrać , buty tez juz mam kupilam w ccc na niskim słupku .

Ta pierwsza piekna :wink:

1 polubienie

Mi się podoba ta pierwsza :slight_smile:

Tak mówicie że pasuje na chrzest założyć taką :slight_smile: ?

Ja się sama zastanawiam czy takiej nie kupić na chrzest ;D chociaż faktycznie ostatnio widzę że mamy ubierają na chrzciny bardziej stonowane kolory sukienek albo damskie garnitury. Ale moja koleżanka kilka lat temu miała czerwoną sukienkę i nie zastanawiała się czy „wypada czy nie”, najważniejsze żebyś Ty się dobrze w niej czuła :slight_smile:

Wiesz co mnie się podobają motywy kwiatowe na sukienkach :slight_smile:

Były piękne białe z kwiatami ale by przyszły po imprezie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: za późno o Shein sobie przypomniałam poprostu .
Mam tez 4 inne zamówione i maja przyjść w poniedziałek

U nas też ubierają garnitury, ale ja np bym się w takim nie czuła .
@MamaSloneczka ja zawsze sobie więcej zamawiam i przymierzam w razie co można oddać, bo nieraz ten materiał jest taki byle jaki i w razie co jest jeszcze inna :smiley:

No właśnie garnitury mi się bardzo podobają ale też pewnie źle bym się w nich czuła - na bank odstawałby mi brzuszek w spodniach, a te garniturowe mają to do siebie że bardzo uwypuklają takie rzeczy.

To mi się na kimś podoba a jak już sama ubiorę to nie pasuje mi to . No i zawsze też cellulit widać :confused: a mierzyłaś już na sobie ?

Mierzyłam i nie wyglądałam dobrze. Mam też kilka par spodni garniturowych sprzed ciąży ale to jeszcze są trochę za małe ale jak je przymierzałam to też brzuch bardzo niekorzystnie w nich wygląda :see_no_evil: ale na kimś bardzo mi się podobają takie garnitury

To widzę , że masz jak ja :speak_no_evil: a zapewne jak byś ubrała to każdemu by się podobało tylko nie tobie :see_no_evil:

1 polubienie

@ewelka8990 też mi się ta pierwsza bardzo spodobała :heart:

1 polubienie

Przyszły mi dzis te dwie kiecki - hihi ta w kwiaty piękna , dluga po ziemie - koniecznie szpilki do niej , a ja mam maly kwadratowy obcas :wink: i ona pasuje na wesele idealnie :slight_smile: zostawiłabym ją ale ja już szpilek chyba nie będę nosiła :face_with_peeking_eye: stawiam obecnie na wygodę pod dzieci i wiecie w mniejszym obcasie szybciej gonić za nimi :grin::grin::grin::joy:
A druga to całkiem firanka - szybko ją rozpakowałam i jeszcze szybciej schowałam do worka :joy::joy:

Ta w kwiaty jest bardzo ladna o wiele lepsza niż ta firanka! Super, że się na nią zdecydowałaś :grinning:

ja odeślę te obie , mam jeszcze kilka innych , które odebrałam w sobotę ale musze je pomierzyć i wrzucę tez co wybrałam :grin::grin::grin:

1 polubienie

Koniecznie pokaż :blush: załóż na siebie najlepiej i powiemy ci która lepsza :smile:

1 polubienie

I jak co ostatecznie wybrałaś ? Pochwal się :smiling_face: