A juz mam , oki
dziękuję
Super pochwalisz się nam ?
Takie dwie hmmm ciężko bylo mi cos znaleźć ![]()
potrzebuję xl badz xxl i jasne kolory . Jak było xl to nie było wysyłki w 3 dni . Dla mniw jako mamy to nie wiem czy takie w kwiaty pasuje? ![]()
a ta druga teraz sie przyglądam to trochę firankowata ![]()
![]()
W środę byłam w galerii i pytam o sukienke do 150 zł a baba do mnie " pani takiw czasy to sie juz skończyły " i daje mi kieckę za 450 zl
mowie oj to nie na moją kieszeń ![]()
Wgl ciężko mi wybrać , buty tez juz mam kupilam w ccc na niskim słupku .
Ta pierwsza piekna ![]()
Mi się podoba ta pierwsza ![]()
Tak mówicie że pasuje na chrzest założyć taką
?
Ja się sama zastanawiam czy takiej nie kupić na chrzest ;D chociaż faktycznie ostatnio widzę że mamy ubierają na chrzciny bardziej stonowane kolory sukienek albo damskie garnitury. Ale moja koleżanka kilka lat temu miała czerwoną sukienkę i nie zastanawiała się czy „wypada czy nie”, najważniejsze żebyś Ty się dobrze w niej czuła ![]()
Wiesz co mnie się podobają motywy kwiatowe na sukienkach ![]()
Były piękne białe z kwiatami ale by przyszły po imprezie ![]()
![]()
za późno o Shein sobie przypomniałam poprostu .
Mam tez 4 inne zamówione i maja przyjść w poniedziałek
U nas też ubierają garnitury, ale ja np bym się w takim nie czuła .
@MamaSloneczka ja zawsze sobie więcej zamawiam i przymierzam w razie co można oddać, bo nieraz ten materiał jest taki byle jaki i w razie co jest jeszcze inna ![]()
No właśnie garnitury mi się bardzo podobają ale też pewnie źle bym się w nich czuła - na bank odstawałby mi brzuszek w spodniach, a te garniturowe mają to do siebie że bardzo uwypuklają takie rzeczy.
To mi się na kimś podoba a jak już sama ubiorę to nie pasuje mi to . No i zawsze też cellulit widać
a mierzyłaś już na sobie ?
Mierzyłam i nie wyglądałam dobrze. Mam też kilka par spodni garniturowych sprzed ciąży ale to jeszcze są trochę za małe ale jak je przymierzałam to też brzuch bardzo niekorzystnie w nich wygląda
ale na kimś bardzo mi się podobają takie garnitury
To widzę , że masz jak ja
a zapewne jak byś ubrała to każdemu by się podobało tylko nie tobie ![]()
@ewelka8990 też mi się ta pierwsza bardzo spodobała ![]()
Przyszły mi dzis te dwie kiecki - hihi ta w kwiaty piękna , dluga po ziemie - koniecznie szpilki do niej , a ja mam maly kwadratowy obcas
i ona pasuje na wesele idealnie
zostawiłabym ją ale ja już szpilek chyba nie będę nosiła
stawiam obecnie na wygodę pod dzieci i wiecie w mniejszym obcasie szybciej gonić za nimi ![]()
![]()
![]()
![]()
A druga to całkiem firanka - szybko ją rozpakowałam i jeszcze szybciej schowałam do worka ![]()
![]()
Ta w kwiaty jest bardzo ladna o wiele lepsza niż ta firanka! Super, że się na nią zdecydowałaś ![]()
ja odeślę te obie , mam jeszcze kilka innych , które odebrałam w sobotę ale musze je pomierzyć i wrzucę tez co wybrałam ![]()
![]()
![]()
Koniecznie pokaż
załóż na siebie najlepiej i powiemy ci która lepsza ![]()
I jak co ostatecznie wybrałaś ? Pochwal się ![]()