Był przerażający hahahahha
Ooo pod koniec poród też mi się śnił i też dziecko było jakieś dziwne, w ogóle chyba chore. Zapomniałam całkowicie o tym
Mi na szczęście póki co nic się nie śni a przynajmniej nie pamiętam swoich snów. I może niech tak już zostanie, bo jeżeli śnią mi się koszmary to wolałabym o tym nie wiedzieć ![]()
Generalnie ze snami jest tak, że często są one odzwierciedleniem naszych obaw, pragnień albo po prostu wynikiem przeżytych chwil w ostatnim czasie. Mózg potrzebuje to przetworzyć i przepracować na swój sposób.
U mnie snów w ciąży raczej nie ma albo ich nie pamiętam. Nic charakterystycznego sobie nie przypominam więc raczej nie ma u mnie ciąża znaczenia.
Mi się cały czas w ciąży śnił syn… o dziwo miała być córeczka, przez sny całą ciąże myślałam, że lekarze i badania genetyczne byly pomylone i faktycznie będzie jednak synek. Teraz mam piękną i zdrową córeczkę, rozgadaną po tatusiu ![]()
Mi się ostatnio jakieś głupoty dnia związane z pracą. I wolałabym ich nie pamiętać, a czasami są tak realistyczne jakby to się naprawdę wydarzyło.
Dużo ich było, od erotycznych po smutne ![]()
Pamiętam, że były bez ładu i składu i potrafiłam się obudzić przerażona ![]()
Okropnie realistyczne
małżonek cierpiał na tym najbardziej bo fabuła nie zawsze była po jego stronie ![]()
Bardzo ciekawy temat
dziś wyśnily mi się ciekawe rzeczy, w ogóle nie związane z ciążą. To byl zlepek wymysłów, a wszystko przez zdjęcia jakie pokazywał znajomy. W ogóle nie poznałam jego partnerki, a we śnie dokładnie widziałam szczególy naszego spotkania. Łącznie z tym, że zainteresował ja moj nie niebieski płaszcz, a ja patrzyłam na metce jaki był jego skład
luuubie sny z taką lekkością jak dziś
Nie dalej jak dwa tygodnie temu wysnilam bardzo męczący sen, ktorego chciałam jak najprędzej zapomnieć. Siedział mi w głowie przez pare dni. Teraz, choćbym chciała, nie padniętam…
Cale szczecie, ze zapominamy też te niemiłe sny
Ja na początku drugiego trymestru miałam tak nierealne, nierzeczywiste sny, że sama nie umiałam w to uwierzyć
Np. byliśmy z mężem i maluszkiem w Hiszpanii, spacerowaliśmy po urokliwych uliczkach z maluszkiem w chuście. I nagle podszedł do nas zakonnik i chciał nam ochrzcić dziecko ( ja jestem ateistką, mąż jest niepraktykujący od lat, nie obchodzimy świat, ale rodzina męża jest wierząca) i ja zaczęłam uciekać przed tym zakonnikiem, z tym maluszkiem w chuście po całej Maladze
to był tak dziwny sen, że po obudzeniu nie umiałam w niego uwierzyć
teraz, z początkiem trzeciego trymestru zaczynają się problemu ze spaniem, także może tych snów będzie trochę mniej ![]()
Okoliczności snu magiczne:hugs: aaaale fabula przerażająca:grin:
tak, z reguły te sny i w mojrj ciąży są absurdalne, choć baaardzo realistyczne ![]()
Haha u mnie sny w ciazy to byl totalny rollercoaster
Mialam wrazenie ze kazdej nocy ogladam inny serial – od mega realistycznych po totalne absurdy. Czesto snilo mi sie, ze gdzies gubie maluszka
albo ze nagle rodze w jakims dziwnym miejscu. Zdarzaly sie tez sny o jedzeniu ![]()
![]()
i takie bardzo wyraziste, jakbym naprawde tam byla…
Moje sny w ciąży oprócz tego że są bardzo realistyczne to są też bardzo dziwne. Dnia mi się różni ludzie o których istnieniu zapomniałam
Robiłam drzemkę z córeczką w południe. W przeciągu godziny wyśnilo mi sie połączenie realistycznego snu z obawami jakie obecnie mam. Sniko mi sie ze zawozilam córeczkę do teściowej, a jadąc samochodem zaczęły mi sie mroczki przed oczami. Zadzwoniłam juz pod ich domen, że stoję już ale muszę szybko jechac na sor, bo zaczynam mdleć…a teściowa nie mogła zrozumieć co mówie, bo juz mówiłam niewyraźnie… Oo rety. Oby szybko odeszło w zapomnienie
Ja narazie nie pamietam żeby mi się coś śniło w trakcie ciąży
chyba dlatego ze bardzo czesto się budzę i dlugo nie mogę zasnąć. Wogole w czasie ciąży spanie dla mnie jest bardzo niewygodne
kręcę sie z boku na bok i miejsca sobie znalezć nie mogę .![]()
sny są takie… mieszajace sie z rzeczywistoscia ![]()
Niesamowicie sie mieszaja z tym co przeżywamy za dnia :), dzisiejszej nocy nic sie nie wyśnilo. Czekamy co przyniesie nam ta noc
U mnie w snach powracają znajomi sprzedawcy 20 lat ![]()