Mi się często sni szkoła i że zazwyczaj czegoś nie umiem lub nie mam pracy domowej ![]()
![]()
![]()
Lęki przeszłości:D ahahha sny ciążowe to inny wymiar
Nienawidze jak mam taki sen ![]()
Hahah ja tak samo bo mega się stresuje w takim śnie a jak się obudzę myślę ale dobrze że so szkoły już nie chodzę ![]()
![]()
Mi sie czesto sni dawna praca hihi moze tesknia za mna ;] i czesto mi sie sni dom mojej cioci i zawsze tam sie dzieje cos zlego a przewaznie sa tam zlodzieje ![]()
Też tak niedawno miałam ![]()
![]()
![]()
Też miałam swego czasu tak że śniła mi się stara praca. Albo miałam koszmar ze u mnie w domu był mój były a szukałam że przecież ja mam męża j nie chce tego w domu , i przerażona byłam że zamiast męża jest mój były ![]()
masakra obudziłam się i cieszyłam że to thlko sen ![]()
Ja mam ostatnio jakieś dziwne sny
chyba przez to że za późno przed spaniem jem ![]()
A o której jesz ostatni posiłek? Ja nie mogę za późno jeść bo nie mogę wtedy spać
Ok 19 jem przeważnie
staram się nieraz nawet szybciej
A o której chodzisz spać ? Bo ja często potem i tak jestem Głodna ![]()
![]()
Przez forum nieraz bardzo późno , bo jedynie kiedy mam czas to wchodzę tu po 22 i wtedy zasypiam ok 23 lub później
No to ja podobnie mam jak Ty, i zazwyczaj zasypiam z telefonem i nie wiadomo kiedy ![]()
Kurde jesli chodzi o sny to sie przerazilam, pare dni temu snila mi sie kuzynka mojego meża- widzialam ją doslownie raz w zyciu…. Na nastepny dzien przyszla tesciowa i mowilam, że ta kuzynka ma raka ![]()
Ojej, aż mam dreszcze . Dziwne te sny na prawdę
Ja to nie potrafię tak usnąć ![]()
![]()
A nie miałaś tak nigdy , że nie wiedziałaś kiedy zasnęłaś i telefon leżał gdzieś w łóżku? ![]()
ja nawet miałam kiedyś za łóżkiem i nie mogłam go wyciągnąć ![]()
![]()
Nie ja tak nie potrafię aż odlecieć
jak już czuję że jestem śpiąca odkładam tel , i zanim zasypiam to jeszcze trwa ![]()
![]()