Sny kobiet w ciąży

Mi się często sni szkoła i że zazwyczaj czegoś nie umiem lub nie mam pracy domowej :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Lęki przeszłości:D ahahha sny ciążowe to inny wymiar

Nienawidze jak mam taki sen :smiley:

Hahah ja tak samo bo mega się stresuje w takim śnie a jak się obudzę myślę ale dobrze że so szkoły już nie chodzę :sweat_smile::sweat_smile:

Mi sie czesto sni dawna praca hihi moze tesknia za mna ;] i czesto mi sie sni dom mojej cioci i zawsze tam sie dzieje cos zlego a przewaznie sa tam zlodzieje :face_with_hand_over_mouth:

Też tak niedawno miałam :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::see_no_evil:

Też miałam swego czasu tak że śniła mi się stara praca. Albo miałam koszmar ze u mnie w domu był mój były a szukałam że przecież ja mam męża j nie chce tego w domu , i przerażona byłam że zamiast męża jest mój były :rofl::see_no_evil: masakra obudziłam się i cieszyłam że to thlko sen :flushed:

Ja mam ostatnio jakieś dziwne sny :face_with_hand_over_mouth: chyba przez to że za późno przed spaniem jem :grin:

A o której jesz ostatni posiłek? Ja nie mogę za późno jeść bo nie mogę wtedy spać

Ok 19 jem przeważnie :smiling_face: staram się nieraz nawet szybciej

A o której chodzisz spać ? Bo ja często potem i tak jestem Głodna :speak_no_evil::see_no_evil:

Przez forum nieraz bardzo późno , bo jedynie kiedy mam czas to wchodzę tu po 22 i wtedy zasypiam ok 23 lub później

No to ja podobnie mam jak Ty, i zazwyczaj zasypiam z telefonem i nie wiadomo kiedy :see_no_evil:

Kurde jesli chodzi o sny to sie przerazilam, pare dni temu snila mi sie kuzynka mojego meża- widzialam ją doslownie raz w zyciu…. Na nastepny dzien przyszla tesciowa i mowilam, że ta kuzynka ma raka :weary:

Ojej, aż mam dreszcze . Dziwne te sny na prawdę

Ja to nie potrafię tak usnąć :smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

A nie miałaś tak nigdy , że nie wiedziałaś kiedy zasnęłaś i telefon leżał gdzieś w łóżku? :sweat_smile::face_with_peeking_eye: ja nawet miałam kiedyś za łóżkiem i nie mogłam go wyciągnąć :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Nie ja tak nie potrafię aż odlecieć :face_with_hand_over_mouth: jak już czuję że jestem śpiąca odkładam tel , i zanim zasypiam to jeszcze trwa :face_with_hand_over_mouth::joy:

1 polubienie