Spacery w każdą porę czy lepiej nie

Hahahaha dobre, trzeba sobie wachlarz kupić albo wiatrak :smiling_face_with_three_hearts: Ostatbio widziałam jakąś babeczkę na spacerze jak siedzi i się wachluje :muscle:

Ja w sumie nie wiem czy młodego ta klima nie załatwiła … no albo jakieś dzieci w żłobku chore

Kurde to u nas nie ma aż takich upałów jak piszecie. Cieszę się w sumie ale sądziłam że wszędzie już minęły :see_no_evil:

Kurcze powiem Ci że ja stara a mnie cos w gardle drapie plus katar, ale tak za dnia ciepło a na wieczór jak okna mam otwarte to zimno a wczoraj przy otwartym oknie ukapana prasowałam ubranka dzieci i mnie owiało .
Wg widzę że przez bycie w domu z dziećmi jestem bardziej podatna zeby mnie cos łapneło :frowning: :frowning:

Właśnie o to chodzi że przynajmniej jest już o tyle fajnie że w dzień jest ciepło a wieczorem można odetchnąć bo już nie jest tak upalnie

No wieczory są chłodne. Ja też mam jakąś suchość w gardle i coś mi spływa z nosa do gardła tak czuję a w sumie młody kataru specjalnie nie ma

1 polubienie

Ja muszę miec zamknięte okno na noc w sypialni jak jest chlodna noc, duza roznica temperatury moedzy dniem bo rano budzę się z katarem. Juz kilkukrotnie to sprawdziłam :smiling_face_with_tear: teraz zostawiam otwarte okno w innym pokoju i pootwierane drzwi to zawsze się trochę schłodzi

Też zasuwam ale kurczę i tak jest taka duchota że ciężko jest

Ja lubię spać przy otwartym ale teraz zamykam bo łóżeczko synka jest przy oknie o nie chce by go zawiało a poza tym do 23-24 jeżdżą karetki czy auta i wybudzają nas. No i słychać pikające światła co najbardziej mnie denerwuje

@Paulina.K tak, juz na to nie ma rady
@Mamaprzygod ja otwieram okno nad ranem jak sie budzę na karmienie ale to tez loteria bo sasiedzi mają psa wiec o 8 moze juz stac na balkonie i szczekać a wtedy sie denerwuje i mnie budzi

Ja mam jeszcze taki żyrandol wiatrak ale przy takim małym dziecku też nie puszczam

My też mamy wiatrak stojący ale ja nie używam przy synku bo by stał przy nim i dopiero by go zawiało

1 polubienie

Mój leżący to można jeszcze ustawić tak żeby nie wiało na niego

1 polubienie

My na noc zostawiamy okno otwarte w salonie i drzwi między pokojami też.

To my też ale jak były te upały to nie bardzo nic to dawało