Ja wkładki używam akurat teraz firmy akuku i też są super i je polecam
Oj bardzo, najgorszy jest to czekanie ![]()
A próbowałaś innych wkładek? Bo ja też bardzo chwaliłam canpola dopóki nie wypróbowałam innych ![]()
![]()
Ja kupiłam canpol i jakieś zwyczajne z Rossmann i zobaczymy które będą fajniejsze
Też miałam z canpol i rossmanna mi się bardzo dobrze sprawdziły
Więc tak naprawdę nie ma co przepłacać jak tego tak dużo idzie
Mówicie o tych?
Miałam je w ciąży, jak dla mnie były fatalne
strasznie grube
fakt, że idzie ich dość sporo o ile masz mocno rozkręconą laktację, ale komfort też jest ważny
ja bardzo polubiłam wkładki od siostry canpola czyli od lovi - świetnie się mi spisały ![]()
Też nie lubiłam tych z rossmanna, zwłaszcza na początku jak wszystko co dotykało piersi sprawiało dyskomfort
Według mnie te z Rossmana są okropne
kupiłam raz, bo nie powiem cena skusiła, ale nigdy do nich nie wróciłam ![]()
grube, odpadają od biustonosza, było mi w nich niewygodnie…
Ja też kupiłam w Rossmann te wkładki i tylko po domu używałam bo jak gdzieś szłam do naklejałam cienkie. Te były mega grube i też za nimi nie przepadałam.
Ja też tych używałam ale ogólnie denerwowało mnie jak się odklejały od stanika i wychodziły mi tak do góry , często niezauwarzylam i jak szłam ulicą to potrafiły mi tak wystawać spoza bluzki latem🙈
To dobrze że mam z canpol bo jak te są słabe to pewnie ni użyje ich
Mi trochę było szkoda ich nie używać jak już je kupiłam o używałam na noc - przyklejałam do bluzki jak miałam nawał pokarmu, a że wtedy miałam bardzo wrażliwe piersi to spałam bez biustonosza i wtedy nie odczuwałam tak że są nieprzyjemne
Ja też uważałam w domu a na wyjścia dawałam lepszej jakości. Jak już masz to zużyj ale w domu albo na noc faktycznie
Jak już kupiłaś to zużyj, a może akurat Tobie podpasuja, a jak nie to tak jak dziewczyny pisały, zużyjesz je “po domu” ![]()
![]()
Miałam z neno, lansinoha, philipsa. A jakie teraz są twoimi top ?
@karolina27034 też mam te wielorazowe kupilam za 0.99 ale nie używam ![]()
Lansinoh był dla mnie ok, ale później kupiłam lovi i te lovi - stosunek cena jakość dla mnie wypadały najlepiej
aktualnie nie używam już żadnych
z czego się bardzooo cieszę:sweat_smile:
Nie no pewnie jak już mam to będę używała tym bardziej że tego będzie pewnie dużo szło
Wszytsko się okaże
Na razie to wielka niewiadoma mały się jeszcze nie spieszy na świat ![]()
Ciekaw też jak w ogóle będzie z tą laktacją czy będzie nawał pokarmu, no wszystko się okaże