Spodziewam się dziecka temat pewnie już był poruszany ale się zapytam jaka maść, albo co polecacie na podrażnione brodawki?

Kompresy multimam sa niezastapione. Dodatkowo lanolina, ta z lovi nie ma dodatkow. Warto na to patrzeć przy zakupie bo niekiedy mamy produkt zwany lanolina a okazuje sie ze ma tez inne składniki ktore sa zbedne.

To prawda też na to zwracałam uwagę bo dziecko potem ssie pierś i chciałam żeby była tylko lanolina bo ona nie szkodzi

Pamiętajcie że 1 lipca na chińskich stronach wchodzi dodatkowa opłata do każdego produktu 3 euro, jeśli wiecie że cos wam będzie potrzebne to lepiej teraz kupić już później płacić dodatkowo :cry:

Kompresy multimam polecam

Co ty mówisz to bez sensu trzeba korzystać teraz i kupować resztę rzeczy na temu na roczek …

Ja właśnie kupiłam ma to pomagać w czasie ząbkowania do masażu ale czy to się u nas sprawdzi nie wiem

Ja miałam maść z Canpol Babies z lanoliną, bardzo mi się sprawdziła w szpitalu gdy miałam poranione sutki i bardzo bolały. Szybko mi się po niej zregenerowały i mogłam dalej karmić 🩷 a teraz moja już ma ząbki i często mi też rani jak ciągnie na jednej piersi blisko sutka. To już się robi poważna rana, która słabo się goi i mam przepisaną maść na receptę. :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też już kupiłam czekamy dalej na bobaska i zobaczymy jak będzie działała

1 polubienie

Na kiedy masz termin?:wink:

1 polubienie

Na 20 maja :hugs:
Rozwarcie już malutkie jest Szyjka się skróciła i jest mięciutka główka nisko
Czekamy bo może się w każdym momencie zacząć

3 polubienia

Ooooo to już już :muscle: teraz to może być w każdej chwili

1 polubienie

O kurczę!! Super! Trzymamy kciuki! A na kogo czekasz? Chłopczyk? Dziewczynka?:orange_heart:

1 polubienie

Jej ale super , to już zaraz się poznacie ze swoim dzieciątkiem :smiling_face_with_three_hearts: znam te uczucie kiedy jest się przed terminem i te emocje są tak niesamowite :heart::star_struck: nie możesz się doczekać kiedy poraz pierwszy zobaczysz swoje dzieciątko :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Noooo ja wprawdzie miałam cc ale dokładnie pamiętam dzień przed i dzień zabiegu i to jak czekałam o że już za chwilę będę tulić bobaska

1 polubienie

Maści z lanoliną bardzo pomagaja

Polecam z całego serca kompresy żelowe i maść z lanoliną od Canpol 🩵

Będzie chłopczyk 🩵 już bym chciała być w trakcie albo po, pomimo że wiem że to będzie ból :weary: ale takie czekanie i niepewność też nie jest dobre

1 polubienie

Wiadomo że się stresujesz bo im bliżej tym gorszy stres jest i niepewność ale ja pamietam tak samo miałam przy pierwszym dziecku .

1 polubienie

No ja rodziłam przez cc więc miałam konkretny termin ale też sobie myślałam że jakbym miała czekać to takie to jest stresujące bo nigdy nie wiadomo kiedy

1 polubienie

Kompresy multimam polecam :heart: one działały na mnie najlepiej do tego smarowałam sutki lanolina i tu już obejetnie jaka dirma byle by 100%. Kompresy żelowe też spoko ale to raczej na takie lekkie podrażnienia.
A jesli chodzi o wkładki laktacyjne to bezkonkurencyjne dla mnie są canpol :heart:

@olas7000 powodzenia :smiling_face_with_three_hearts: będzie dobrze

1 polubienie