A w oglle na hbo dodali dom dobry jak ktos jeszcze nie widzial ![]()
Po ciężkim dniu najbardziej pomaga mi chwila zatrzymania — w ruch idzie maseczka na twarz, kilka stron książki albo po prostu siadam i nic nie robię ![]()
![]()
Ooo super! Ja byłam w kinie ale obejrzę drugi raz żeby zrozumieć tą końcówkę filmu ![]()
Mi pomagało zjedzenie czegoś słodkiego ;o
Jak nie miałam dzieci to lubiłam czytać książki, iść na zakupy (połazić po centrum handlowym) i coś sobie kupić do ubrania albo pooglądać jakiś serial. Teraz jak mam dziecko to cenię sobie nawet te 15 min przy kawie czy spacer samotnie do Lidla by pogrzebać w koszach
Kocham słodycze ! Ale staram się ograniczać ![]()
ja po ciężkim dniu z dzieckiem zostawiam mała z tatusiem i lece na zakupy do Biedronki i na spacer z psem
co śmieszne, przed ciąża nie były to moje ulubione czynności ![]()
Cieszysz się , że możesz trochę odetchnąć od maluszka ![]()
@Paulina.K mnie póki co nie ciągnie na słodycze ![]()
Mnie przed ciążą w trakcie i po ![]()
![]()
Mnie przed ciążą nigdy nie ciągnęło, w ciąży to bym zjadła wszystko co słodkie
a teraz się cieszę ,że jednak mi to minęło ![]()
Ja co do tego filmu mam mieszane uczucia , jak dla mnie strasznie pogmatwany film gdzie ciagle jakieś inne sceny urywki itp.
Bo to chyba o to chodzi, ze w ciagu trawania tego zeiazku bylo duzo red flag ale jak sie jest zakochanym to tego nie widac I ocknela sie jak juz wpierdzieliła sie w to wszystko ![]()
Też mi się tak wydaje, bardzo ciężki jest do oglądania . Ja jeszcze nie miałam czasu żeby obejrzeć drugi raz ale chciałabym obejrzeć i zrozumieć go bardziej
A ja nie oglądałam i jakoś mnie nie ciągnie chyba boję się że ciężki będzie a nie potrzebuje teraz takich emocji
Świetny sposób na odprężenie
![]()
Widzimy, że jest to lubiany sposób relaksu
![]()
Ekstra, dziękujemy za komentarz
![]()
Spacer zdecydowanie potrafi odprężyć po ciężkim dniu
![]()
Pewnie tak ale myślę że można było to trochę inaczej pokazać ![]()
A ogladalyscie Proud, taki serial polski na hbo. Mega polecam, plakalam bardzo! Ma 8 odcinkow