Ja obejrzałam tylko 1 odcinek , a drugi do połowy i jakoś zabrakło czasu żeby obejrzeć dalej , ale dobrze że piszesz wrócę do niego na pewno ![]()
Ja na Apple TV oglądam teraz przylądek strachu. Też mega polecam a proud mam na liście do obejrzenia ![]()
Ooo jak płakałaś to muszę obejrzeć, lubię takie co można popłakać na filmie …
Ja też bardzo doceniam masaż/fizjo jako chwilę resetu. Zwykle w ciągu dnia, ale nadal działa ![]()
Noooo masazyk zawsze dobry. My w pracy mamy łóżko masujące więc 15 min i człowiek jak nowy ![]()
Ooo wow I to się nazywa miejsce pracy pożądne:)
Ja w poprzednim biurze też miałam ![]()
Ooo obejrzałaś? Szukam polecajek fajnych seriali na HBO Max…. Mówisz że polecać ten serial ?
Tak! Ogladalam i pierwszy odcinej bardzo gejkowski na poczatku ![]()
ale dalam mu szanse i bardzo mi sie spodobal
Hmmm to zapisuje w takim razie do kolejki
Szczerze ostatnio w każdym filmie albo serialach jest jakiś motyw gejowski:crazy_face:pamiętam jak mąż mówił że już wszędzie widzi gejów ![]()
No niestety chcą nas do pewnych rzeczy przyzwyczaić i pokazać że to coś normalnego ….
Ja się zdziwiłam że nawet w serialu 1670 jest ten motyw ![]()
@Mamuska357 obejrzałaś już cały ród smoka ?
Jestem na drugim sezonie blisko połowy, w
Weekend nadrobię
Ogólnie ja nie mam nic do gejów niech sobie tam będą jak chcą są dla mnie neutralni to ich sprawa ale już wtrącanie się w rodzicielstwo adopcja dzieci i narzucanie wszystkim na ulicach parady że to do nich swiat należy i wszystko im się należy, to mnie denerwuje. Chcą niech sobie tam będą ale niech się w nasze życia nie wchodzą i nasze dzieci nie nakłaniają że może być inaczej, uczenie dzieci że mogą być kobieta z kobietą i facet z facetem i że to normalne. Nie to nie jest normalne natura tak ukrztałtowała świat że kobieta i mężczyzna jest potrzebny do utworzenia nowego życia a ludzie niektórzy chcą po swojemu to zmieniać bo tak …
Ja nie lubie sie na takie rzeczy wypowiadac w internecie bo strach cos powiedziec ![]()
![]()
Napisałaś w punkt to co ja też myślę. Ja też nie mam nic do tego bo każdy ma prawo układać sobie życie jak chce i żyć jak chce ale to eksponowanie tego mnie też trochę denerwuje i wpychanie wszystkim tego poglądu i czynienie go czymś normalnym to już mi tak nie pasuje zwłaszcza jak teraz mam dziecko i nie chce żeby mi wpajać że to wszytko jest normalne. To wpajanie i promowanie tych rzeczy dziecku któremu dopiero się kształtuje światopogląd to słabe
@Patrycjaw25 i @MamaMalychStopek ja też tak uważam. Mam kolegę geja i bardzo się lubimy ale jest przy tym “normalny”. Nie popieram parad równości bo skoro mają być równe to tak samo powinny być parady “promujące” osoby heteroseksualne. Równość to równość, a człowiek to człowiek - nikomu do łóżka nie chcę się wtrącać i prawa człowieka każdy ma i powinien mieć równe. Ale rodzinę jednak faktycznie przyroda kształtuje tak, że potrzebne są osoby różnych płci i uważam że w tych kwestiach tak powinno zostać.
@Efektdomi niby to prawda, ale jednocześnie jeśli nie wypowiadasz się w sposób obraźliwy to w sumie nic złego, każdy może mieć swoje zdanie ![]()
Dokładnie tak. Też znam takie osoby i one wcale nie mają ochoty iść na parady itd po prostu chcą żeby dać im spokój …. Ci prawdziwi homoseksualni nie łażą po takich wydarzeniach …. A przynajmniej większość
Ja ostatnio widziałam gdzieś wypowiedź jak to w ogóle nie powinno być ślubów cywilnych tylko kościelne właśnie aby zrównać związki nieformalne i szczerze się wkurzyłam. Sorry ale już mniejszość chciała decydować za większość i decydować za wszystkich i nic dobrego z tego nie wyszło