Sposoby na poprawę humoru po ciężkim dniu

Nie wiem czy to prawda ale widziałam taki filmik na którym koleś poszedł na paradzie do jednej dziewczyny i zapytał ile jej płacą za bycie na paradzie a ona że najniższa krajowa zarobi :flushed:

1 polubienie

To prawda tak właśnie jest . Takie osoby się nie pokazują na takich „wydarzeniach „.

To kolejna sprawa że właśnie mniejszości chcą decydować za większość …. No chore to jest

1 polubienie

No właśnie po pierwszym odcinku miałam to samo wrażenie , ale jak ci się spodobał to muszę go obejrzeć do końca :smiley:

Ja się nie dziwię nawet że tak jest

Bo ten koleś co nagrywal ja trochę podpusicil i ona powiedziała coś w stylu ; nie wiem czy mogę mówić ile ale że najniższa krajowa jej wyjdzie ;(

Pewnie już więcej jej niedzieli

Ale jak widzę te wszysgkie dziwadła na tych paradach co pokazują to się zastanawiam czy ludzie właśnie robią to xa kase czy mają faktycznie coś nie tak pod kopułą… również pracowałam z kilkoma osobami homoseksualnymi i gdyby mi o tym nie powiedzieli nigdy bym nie pomyślała że są homoseksualne. Bardzo ich lubiłam i się często spotykaliśmy grupkami na wekendy , czy jakieś wypady jak pracowałam w Holandii dlatego naprawdę nie mam nic do homoseksualistów bo to ich życie ich sprawa i wiem że naprawdę mogą być to normalni ludzie ale jak są takie dziwadła na paradach to już nie wiem co to reprezentuje tak naprawdę.

1 polubienie

Ja nie miałam niestety okazji poznać takiej osoby, ale też mi się wydaje że to są zupełnie normalni ludzie tacy jak my a telewizja pokazuje ich w bardzo bardzo złym świetle

Myślę że poprostu część jest taka zwyczajna a część poprostu no nie dokońca zdrowa psychicznie

1 polubienie

Wiesz co mi się wydaje że w tych paradach to raczej są osoby które są podpuszczane przez innych. Myślę że jakaś część osób tam chodzi co jest homoseksualną ale gro to chodzi dla chodzenia i afer. Tak naprawdę Ci ludzie co są odmienni plociowo aż tak się z tym nie afiszują i po prostu chcą normalne żyć po swojemu

Ciężko mi powiedzieć kto w tych paradach chodzi czy to prawdziwi homoseksualiści czy nie jednak patrząc na zachowanie i wygląd niektorych daje to do myślenia :smirk: