Sposoby na ulewanie

Mojej malutkiej zawsze po jedzeniu się ulewa.Karmie naturalnie i sztucznie,je z główką nieco wyżej i noszę ją z około 30 minut w pozycji pionowej i to nic nie daje.

Mojej córeczce strasznie się ulewało i zaczęłam ją odbijać nawet kilka razy podczas jedzenia i teraz już jest w porządku :slight_smile:

ja właśnie mam ten problem z ulewaniem

Mamaemki u mnie był ten problem co u ciebie, syn z tego wyrósł ale ma prawie 5lat i ma skłonnosci do wymiotów :confused:

Moja malutka do 2 miesiąca życia miała straszny problem z ulewaniem, bałam się zostawić ją na 2 min samą bo za każdym razem była “zalana” mlekiem, na szczęście po skończeniu drugiego miesiąca życia problem przeszedł sam i mogę powiedzieć, że dziś moja 4 miesięczna Zuzia nie ma najmniejszych problemów z ulewaniem :wink:

znajomej corka caly czas ulewala… na szczescie po jakims czasie ten problem minol

moj syn bardzo ulewal a kiedy kupilismy w aptece zageszczacz do pokarmu to problem minal

oj wszystko przede mną :slight_smile:

chyba musze spróbować ten zagęszczacz bo nic nie działa

ten zagęszczacz to nutrition nestle

tylko jak bedziecie kupowac to sprawdzajcie daty waznosci ostatnio w sklepie kaszki byly przeterminowane jak kupowalam z kuzynka wiec warto na to zwracac uwage

Ja nie zagęszczałam no bo jak karmiąc naturalnie ? i tak męczyliśmy się z tym dosyć długo.

ja też kupiłam przeterminowaną kaszkę i to w małym sklepiku a nie suermarkecie gdzie wydawało mi się jest bardziej prawdopodobne

Przeterminowane sprzedają ? o kurcze ,ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałam aby kaszka byłą po terminie…dla dzieci .

u nas właśnie ten zagęszczacz się sprawdził doskonale

Od znajomych mam słyszałam wiele dobrego o zagęszczaczach i ponoć pomagało to w ulewaniu.

a co to takiego te zagęszczacze ?

zagęszczacze to kleiki lub kaszki np ryzowe

aa a ja myslałam ze o coś innego chodzi:-) dzięki

pomagaja w ulewnaiu…tego nie słyszałam