Mojej malutkiej zawsze po jedzeniu się ulewa.Karmie naturalnie i sztucznie,je z główką nieco wyżej i noszę ją z około 30 minut w pozycji pionowej i to nic nie daje.
Mojej córeczce strasznie się ulewało i zaczęłam ją odbijać nawet kilka razy podczas jedzenia i teraz już jest w porządku
ja właśnie mam ten problem z ulewaniem
Mamaemki u mnie był ten problem co u ciebie, syn z tego wyrósł ale ma prawie 5lat i ma skłonnosci do wymiotów
Moja malutka do 2 miesiąca życia miała straszny problem z ulewaniem, bałam się zostawić ją na 2 min samą bo za każdym razem była “zalana” mlekiem, na szczęście po skończeniu drugiego miesiąca życia problem przeszedł sam i mogę powiedzieć, że dziś moja 4 miesięczna Zuzia nie ma najmniejszych problemów z ulewaniem
znajomej corka caly czas ulewala… na szczescie po jakims czasie ten problem minol
moj syn bardzo ulewal a kiedy kupilismy w aptece zageszczacz do pokarmu to problem minal
oj wszystko przede mną
chyba musze spróbować ten zagęszczacz bo nic nie działa
ten zagęszczacz to nutrition nestle
tylko jak bedziecie kupowac to sprawdzajcie daty waznosci ostatnio w sklepie kaszki byly przeterminowane jak kupowalam z kuzynka wiec warto na to zwracac uwage
Ja nie zagęszczałam no bo jak karmiąc naturalnie ? i tak męczyliśmy się z tym dosyć długo.
ja też kupiłam przeterminowaną kaszkę i to w małym sklepiku a nie suermarkecie gdzie wydawało mi się jest bardziej prawdopodobne
Przeterminowane sprzedają ? o kurcze ,ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałam aby kaszka byłą po terminie…dla dzieci .
u nas właśnie ten zagęszczacz się sprawdził doskonale
Od znajomych mam słyszałam wiele dobrego o zagęszczaczach i ponoć pomagało to w ulewaniu.
a co to takiego te zagęszczacze ?
zagęszczacze to kleiki lub kaszki np ryzowe
aa a ja myslałam ze o coś innego chodzi:-) dzięki
pomagaja w ulewnaiu…tego nie słyszałam