Zgadzam się, dodatkowo ludzie chcą w bardzo dobrym stanie za grosze najlepiej.
Ja sprzedawałam nie ubranka a nowy kosz angelcare na vinted, nie uzyy ani razu oryginalnie zapakowany, chciałam 50 zł to mnóstwo wiadomości miałam że za 30 lub nawet mniej kupią
To prawda jeszcze się targują tak że masz za 50 a ona daje 15 xd
Całe szczęście nie spotkałam się jeszcze z takimi ![]()
u mnie maksymalnie o 10 się targowały, ale zazwyczaj i tak schodziłam o te 5/7 złotych z ceny. Zależy też co sprzedawała.
A jak Wam się wogole widzą rzeczy z pepco? Ja mam kilka dresików super a sporo rzeczy po jednym praniu i to delikatnym odrazu rozmiar mniej mam wrażenie, że zależnie od kolekcji jakość też się zmienia
Ja ubranek tam nie kupuje. Po prostu nie raz i nie dwa się zawiodłam. Jak mam kupić kilka bodów po 10 złotych, bo tanie, to wolę jedne za 50 złotych, które wytrzymają długo. Córka nie rosła jakoś super szybko, minimum miesiąc do zmiany rozmiarów i to i tak z tego 56 na 62, później już co raz to wolniej, więc wolałam zainwestować w 7/10 par i po prostu je częściej prać, niż nakupować całą szafę z nadzieją, że się nie wykręcą szwy po jednym praniu ![]()
Różnie. Czasem trafi się na super jakość a czasami na badziewie.
Może grupy na Facebook np Wyprawka Maluszka
To prawda. Dużo kiedyś sprzedawałam damskich ubrań to nawet z H&M jakoś szły. Niemowlęce chodzą tylko z newbie lub wyżej i tylko za ułamek ceny i jeszcze się targują
Ja w Pepco lubię kupować rzeczy do domu, takie pierdolki, albo czasami jakaś zabawkę. Ubrania dla siebie albo syna to za każdym razem mi się nie sprawdziły. Ale wzory i kolory mają nie raz super, bardzo kuszące. Ja 90% kupuje w hm na promocji ![]()
W pepco pare rzeczy posiadam, na lato ubranka dla dziecka jak znalazł. Gorzej z dresikami, po dwóch trzech praniach bardzo zmienił się materiał. Ale ręczniczki bardzo dobrze nam się sprawdzają stamtąd
To zawsze ja sie zastanawiam po co te komentarze, to niech poprostu kupia ![]()
![]()
Ooo to masz szczescie bo ja codziennie trafiam na takie propozycje ![]()
Ojj to z pepco ja zawsze kupowalam rozmiar wiekszy i tam kupowalam glownie jak syn byl malutki juz tak od wieku 4-5 szukalam troche lepszych jakosciowo chyba ze takie na podworko to nieraz tam cos kupie raz na wyjscie a potem juz tylko podwórko
Masz rację bo jedno dwa prania i jakość się niszczy i niestety rozmiar też leci. Mały ma 72 cm a te ciuszki na 80 czasem są za małe
No mi też najlepiej się sprawdzają ubrania z hm. Plamy schodzą od pierwszego prania, nie trzeba używać żadnych modelek ani nic. Natomiast Pepco czy sisnay już jest problem by plama zeszła. I ubrania robią się jak szmaty po paru razach.
Co do sprzedaży to ja mam mnóstwo propozycji że za połowę ceny która mam to nawet nie odpisuje. Bo i tak te ceny są niskie w porównaniu z innymi ogłoszeniami.
Dokładnie, z Pepco zawsze kupuję i mi się sprawdzają takie rzeczy jak ręczniki, pieluszki, miseczki zabawki to zawsze ale te ubrania dziecięce to różnie. Ale za to promki w hm i wyprzedaże w KappAhl c&a Reserved robią swoje i te rzeczy za kilka złotych można kupić.
Ale powiem szczerze że to też zależy, z Pepco mam problem ze właśnie nie do końca sposób zakładania czy rozmiarowo mi nie pasuje, chociaż mam jedną bluzę dla małej która świetnie się sprawdza i po wielu praniach super wygląda. Mamy też ciuszki z hm smyka c&a czy crocodillo, Primark i to tak zależy od danej rzeczy czy ona po praniu wygląda dobrze czy nie. Ze smyka potrafią mi się zbiegnac, hm czasem się kulkuje itd. czasem ciężko trafić czy dana rzecz będzie dobra jakościowo czy nie
ja kupuję ciuszki w hm, i z reguły jestem zadowolona, ale faktycznie czasami trafi się taki egzemplarz, że po jednym praniu już wyglada kiepsko. ciuszki z sinsay jak za taką niską cenę to polecam.
O dokładnie tak, takie male rzeczy, przedmioty codziennego użytku są z pepco bardzo ok.
Z sinsay kupilam sukieneczkę córeczce. Wyprałam… I się skulkowała. Teraz będę próbować ją odkulkowac:) nie zawsze jakość tam dobra
ale za taką cenę… Można chwilę popracować przy reanimacji ciuszków ![]()