Właśnie ta cena przyciąga
z jakością to naprawdę u nich różnie , można trafić na super produkt , ale i na taki z bardzo niskiej półki ![]()
Sukienki wyhaczylam ostatnio, takie opięte by wyeksponować ciążowy brzuszek
sa rewelacyjne ![]()
![]()
![]()
Mi póki co jeszcze z H&M nie trafił się żaden bubel i jestem póki co bardzo zadowolona z jakości ubrań, to samo Zara, C&A i Reserved. Z Sinsay i Pepco niestety albo pranie mi się kurczyło, pomimo niskiej temperatury i niskich obrotów, albo wywijało, albo było jakieś takie nijakie
My z sinsaya po prostu nosimy jeden rozmiar większe niż z innych sklepów ![]()
U mnie w dwóch rzeczach i to nie zdało egzaminu ![]()
![]()
Moja córka ma około 135 cm wzrostu w z siansay musimy kupować na 146
bo te 140 są za krótkie ![]()
Te same doświadczenia, no ale trudno. Rqz a jakiś czas tak sie trafi:)
Ale to w sumie w dorosłej rozmiarowce też tak jest. Ja nigdy nic nie kupiłam no w Stradivariusie bo wgl na mnie te rzeczy nie pasują
i wiadomo że rozmiar to tylko liczby ale ja tam wgl kupić 38 w hm niż 42 w mango ![]()
Dokładnie ja mam w szafie przegląd od 38 do 46
Te rozmiary to serio loteria ![]()
O kurcze jaki rozstrzal rozmiarów
ja z tyvh drobnych, tak więc z reguły xs, s są na moją miarę
Ja jestem typową gruszka więc góry mniejsze doły większe a sukienki płaszcze itd to coś po środku ![]()
Muszę przyznać, że te ciuszki które mamy z H&M wszystkie są dobrej jakości nie kurczą się nie spierają ![]()
No niestety jakość w H&m to nic nie przebije. Ostatnio kupiłam w lumpeksie za zestawy i wyglądają jak nowe mimo, że sprawa jest już rozmiarówka.
Poza Vinted i OLX możesz spróbować np.: facebook Marketplace – sporo lokalnych kupujących, szybki kontakt, możliwość wystawiania większej ilości rzeczy naraz… sa tez Grupy na Facebooku typu „Ubranka dziecięce / Sprzedam / Zamienię” – warto poszukać lokalnych, czasem ludzie chętnie biorą rzeczy nawet za symboliczną cenę… Allegro tez spoko ale tam juz prowizje od transakcji masz – mają kategorię dla ubrań dziecięcych, można ustawić niskie ceny… ewentualnie instagram – jeśli masz trochę czasu, możesz zrobić konto „mini outlet” i wrzucać zdjęcia z opisami…
Osobiscie sprzedaje na olx ale tam kiepsako i na vinted… codziennie cos sie sprzeda… ale szalh nie ma zalezy od okresu i dnia miasiaca ![]()
Tak, te z hm ciuszki jak dla mnie nie do przebicia, choc raz trafilam na kiepskiej jakosci pizame. Ale z drugiej strony droga nie byla… u nas wiele osob wystawia wlasnie na stronach fb typu spotted i konkretne miasto.
A to ja bardzo sobie chwalę newbie i ta druga serię z kappahla. Noszone a jak nowe. Obaibi też dość fajne
@Paula9021 tak wiem że te firmy też mają piękne ubranka, ale ceny zwalają z nóg
czasem jak coś trafię w lumpeksie to biorę w ciemno bo wiem że są super.
Właśnie jakość mają fajna ale te zapięcia z tyłu to na początek drogi z maluszkiem straszne sa. Ale faktycznie my odziedziczylismy sweterek który był wiele razy już orany noszony i jak nowy wygląda
Mamy to szczęście, że babcie nam je prezentują. Ale ogólnie na wyprzedaży da się dorwać w cenie hm