heh u mnie wrzesien tez nad wyraz biegajacy nerwowy i stresujący.mam nadzieje ze szybko minie
Ja tez sonie nie wyobrazam bez sterylizatora. Fantastyczna sprawa. Tez nie mam duzo miejsca na blacie jednka nie oplaca sie tez ciagle chowac i wyciagac wiec tak sobie stoi i zajmuje duzo miejsca, ale jest bardzo potrzebny
Klaudia, uspokoiłaś mnie, bo moja koleżanka jest w ciąży i mam w zamiarze jej kupić sterylizator i zastanawiałam się czy to dobry pomysl.
Sterylizator moim zdaniem rewelka, myślałam że mogę to zastąpić zmywarka ale zmywarka to zmywarka zawsze są ta dodatki typu kapsułki Żele itp więc stawiam stanowczo na sterylizator i mega jest ten z canpola duży pojemny i prostu w obsłudze.
patt mazz ja nie mam ale sie zastanawiałam nad kupnem choc mąż stwierdził że jest zbedny a tu widze że zachwalacie
Tak ja miałam do testowania i gdyby nie to to pewnie bym nie kupiła, ale ze miałam możliwość taka z czego bardzo się cieszę, bo mogłam się do niego przekonać, jest naprawdę przydatny :D
Ja miałam tą przyjemność i testowałam z Canpolu parowy świetny był co prawda my bez butelkowi ale misia pije z kubeczka canpol plus smoczek jak najbardziej wrzucałam do sterylizatora niby teraz mam taka funkcje w zmywarce ale wiadomo nie musze puszczać samego kubeczka .
Ja tez mialam to szczesxie ze dostalam do testowania. I teraz sobie mysle ze bardzo się przydało :)
Ja też testowałam i jestem nim zachwycona cały czas, szybciutko sterulizuje, ma dużo miejsca na akcesoria i butle, cichutko chodzi, mało wody potrzeba.
A kiedyś myślałam że to zbędny wydatek ;)
Ja tez myslalam ze to zbędne. Teraz widze ze sie mylilam.
ja niestety nie mam ale teraz to nie wiem czy taki potrzebny.córka ma już 15 miesiecy
Ja mam podgrzewacz z Lovi gdzie jest funkcja sterylizacji ale on jest mały i każda butelkę musze z osobna wkładać Tak czy inaczej jestem zadowolona, bo jest to male urządzenie które fajnie wygląda na blacie i ma też funkcję podgrzewacz
Słyszałam że niektóre mamy w termomixie sterylizują butelki.
Jula ja tez tak robię,jedyny minus jak piszesz trzeba pojedynczo sterylizować
Ja mam ten sterylizator i to ogromna wygoda. Mimo, że u mnie tych butelek nie było to i tak się przydał. Teraz u mnie synek am 15 miesięcy i owszem rzadziej używam, ale nadal od czasu do czasu wyparzam jakieś zabawki, gryzaki, czy jego kubeczki. Więc i w takim wieku się przydaje.
ja juz 2 lata i 3 miechy sterylizator juz szykuje dla przyjciolki, bo u nas juz na zmywarke wszystko idzie.
Ja po każdym jedzeniu wszystko wyparzam ale jak wysterylizuje to czuje ze to jest jednak czystsze i bezpieczniejsze.
Tak sterylizator to duza wygoda, udało mi się dostać aż 2 do testów z Canpola i jeden dałam w prezencie koleżance. Urodzila i codziennie go uzywa, mowi ze nie wyobraza sobie bez niego dnia, bo sterylizuje butelki bo karmi mm i oprócz tego smoczki czy inne drobiazgi. Cieszę się że teraz bedzie obecny w mojej wyprawce :)
no w sumie zaraz chce przejsc na mm to pewnie by był w uzyciu
Ja sterylizuje też smoczki, gryzaczki i niektóre zabawki.