Od 2 roku życia tylko i wyłącznie Ikea, bo po prostu nie jest mi żal
to taki wiek, że pisak maźnie tam gdzie nie ma, plastelina zaschnie, klej się wyleje… Pomimo podkładki ten stolik wygląda jak blat w warsztacie. W nowym pokoju, czyli za jakiś niecały rok chciałbym żeby miała porządny stolik i krzesło z regulowaną wysokością, bo spędza bardzo dużo czasu na pracach plastycznych
Mi też się wydaje, że to się będzie bardzo niszczyło. I już widzę mojego męża jak lata z papierem ściernym i olejowoskiem ![]()
@Wesola95 Ikea ma zawsze super rozwiązania, bardzo mi się podobają stoliki właśnie z tymi pojemnikami
My też team ikea- myślę, że w tym wieku nie ma co przepłacać i ta rolka do malowania co wysłałm @Wesola95 też mamy i jest mega ![]()
My kupiliśmy też zestaw ikea - dokładnie taki sam jak podlinkowała @Kalusia161 ![]()
I młoda miała 1,5 roku i już fajnie przy nim jadła i się bawiła ![]()
Jeśli będziecie robić sami to proponuję bez tych “rantów” - w mojej ocenie trochę to przeszkadza i zabira te kilka cm miejsca. Po prostu płaski blat najlepiej się sprawdza
@Mimilili to fakt że warto pomysleć, że jednak twórczość dziecka czesto kończy się tym, że stolika domyć się nie da ![]()
Także.ten zestaw z Ikea jest idelany - tani i nie bedzie żal
Jak Synek wyrosnie to wlasnie mowilam do meżą ze kupimy taki z podnoszonym blatem.
Mamy takie jakby huśta z nosidełkiem połączone i super się sprawdza ale no ciężar i tak jest bo ma 8500 w tym momencie hahaha ale mam nadzieję że faktycznie w pewnym momencie przestanie tak szybko rosnąć
@Mamma_NK I jak rośnie ? Duży już ?
@magdap_96 też się zastanawiam ale może faktycznie to tylko chwilowe takie rośnięcie a potem będzie powolutku i nie będzie taki wielki hahaha
Jest najwyższy z grupy . Szczupły ale szczupły ubrania nosi 110/116 . Ma 4 lata
Jest wyższy o głowę prawie od kuzyna który ma 7 lat
Najzwyklejszy , najtańszy z Ikea . Po 3 latach przy przeprowadzce wyrzuciliśmy go i kupiliśmy ten sam - łatwo się go czyści , jest spoko
Ten też fajnie wygląda i nawet spoko cena
jak za komplet
Cena za komplet jest bardzooo atrakcyjna.
@Lola1 a na piersi jest syn? U nas właśnie przy pierwszym były problemy z przybieraniem, to ja się cieszę jak teraz młodszy lepiej rośnie. Ale po ciąży, wcale nie mam siły i już 5.5 kg to mnie ręce bolą
Również polecam mieliśmy dla syna , nie był drogi a dobrze się mu przy nim siedziało ![]()
My właśnie taki mieliśmy, ale jak córka była już troszkę starsza
Do 3,5 miesiąca był na piersi a potem sam odstawił
O właśnie o takim mówię! Bardzo fajny i praktyczny. Myślę też nad zakupem, ale to pewnie jak córka będzie miała ze 2/3 latka, bo póki co wszystko ląduje w buzi ![]()
![]()
Oo też fajny z możliwością schowku
u nas też by się sprawdził na kolorowanki i kredki bo już nie mam gdzie tego trzymać ![]()
Właśnie u nas też był do tego idealny ![]()
córka - artystyczna dusza, miała bardzo dużo kredek, flamastrów itp
wiec taki stolik był świetnym rozwiązaniem ![]()
![]()
Ooo to genialnie że wam się sprawdził , u mnie starszy duszą artysty młodszy zaś nic niechce kombinować
u nas dla dzieci to sprawdzają się z IKEA
Meble z Ikea w ogóle są wielofunkcyjne i w większości przypadków się sprawdzają ![]()
Ogólnie meble z Ikei są wyśmiewane w internecie ale powiem szczerze że są praktyczne . A takie mebelki dla dzieci są naprawdę świetne i nawet solidne .