Stolik i krzesełko

Od 2 roku życia tylko i wyłącznie Ikea, bo po prostu nie jest mi żal :grin: to taki wiek, że pisak maźnie tam gdzie nie ma, plastelina zaschnie, klej się wyleje… Pomimo podkładki ten stolik wygląda jak blat w warsztacie. W nowym pokoju, czyli za jakiś niecały rok chciałbym żeby miała porządny stolik i krzesło z regulowaną wysokością, bo spędza bardzo dużo czasu na pracach plastycznych

Mi też się wydaje, że to się będzie bardzo niszczyło. I już widzę mojego męża jak lata z papierem ściernym i olejowoskiem :smile:
@Wesola95 Ikea ma zawsze super rozwiązania, bardzo mi się podobają stoliki właśnie z tymi pojemnikami

My też team ikea- myślę, że w tym wieku nie ma co przepłacać i ta rolka do malowania co wysłałm @Wesola95 też mamy i jest mega :heart:

1 polubienie

My kupiliśmy też zestaw ikea - dokładnie taki sam jak podlinkowała @Kalusia161 :slightly_smiling_face:
I młoda miała 1,5 roku i już fajnie przy nim jadła i się bawiła :slightly_smiling_face:

Jeśli będziecie robić sami to proponuję bez tych “rantów” - w mojej ocenie trochę to przeszkadza i zabira te kilka cm miejsca. Po prostu płaski blat najlepiej się sprawdza

1 polubienie

@Mimilili to fakt że warto pomysleć, że jednak twórczość dziecka czesto kończy się tym, że stolika domyć się nie da :stuck_out_tongue:

Także.ten zestaw z Ikea jest idelany - tani i nie bedzie żal :slight_smile: Jak Synek wyrosnie to wlasnie mowilam do meżą ze kupimy taki z podnoszonym blatem.

Mamy takie jakby huśta z nosidełkiem połączone i super się sprawdza ale no ciężar i tak jest bo ma 8500 w tym momencie hahaha ale mam nadzieję że faktycznie w pewnym momencie przestanie tak szybko rosnąć
@Mamma_NK I jak rośnie ? Duży już ?
@magdap_96 też się zastanawiam ale może faktycznie to tylko chwilowe takie rośnięcie a potem będzie powolutku i nie będzie taki wielki hahaha

Jest najwyższy z grupy . Szczupły ale szczupły ubrania nosi 110/116 . Ma 4 lata
Jest wyższy o głowę prawie od kuzyna który ma 7 lat

Najzwyklejszy , najtańszy z Ikea . Po 3 latach przy przeprowadzce wyrzuciliśmy go i kupiliśmy ten sam - łatwo się go czyści , jest spoko

1 polubienie

Ten też fajnie wygląda i nawet spoko cena :smiley: jak za komplet

Cena za komplet jest bardzooo atrakcyjna.
@Lola1 a na piersi jest syn? U nas właśnie przy pierwszym były problemy z przybieraniem, to ja się cieszę jak teraz młodszy lepiej rośnie. Ale po ciąży, wcale nie mam siły i już 5.5 kg to mnie ręce bolą

Również polecam mieliśmy dla syna , nie był drogi a dobrze się mu przy nim siedziało :smiling_face:

My właśnie taki mieliśmy, ale jak córka była już troszkę starsza :slight_smile: super sprawa, bo wszystko można pochować :smiling_face:

1 polubienie

Do 3,5 miesiąca był na piersi a potem sam odstawił

O właśnie o takim mówię! Bardzo fajny i praktyczny. Myślę też nad zakupem, ale to pewnie jak córka będzie miała ze 2/3 latka, bo póki co wszystko ląduje w buzi :smiling_face_with_three_hearts::joy:

1 polubienie

Oo też fajny z możliwością schowku :smiley: u nas też by się sprawdził na kolorowanki i kredki bo już nie mam gdzie tego trzymać :see_no_evil:

Właśnie u nas też był do tego idealny :smiling_face_with_three_hearts::art: córka - artystyczna dusza, miała bardzo dużo kredek, flamastrów itp :smiling_face_with_three_hearts: wiec taki stolik był świetnym rozwiązaniem :art::crayon:

1 polubienie

Ooo to genialnie że wam się sprawdził , u mnie starszy duszą artysty młodszy zaś nic niechce kombinować

u nas dla dzieci to sprawdzają się z IKEA

1 polubienie

Meble z Ikea w ogóle są wielofunkcyjne i w większości przypadków się sprawdzają :sweat_smile:

Ogólnie meble z Ikei są wyśmiewane w internecie ale powiem szczerze że są praktyczne . A takie mebelki dla dzieci są naprawdę świetne i nawet solidne .