Też nie rozumiem czemu ludzie je wyśmiewają. Kiedyś dostaliśmy od kogoś łóżko rozsuwane które rośnie z dzieckiem, córka spała na nim tyle lat, my też się z nią kładliśmy i nigdy się z nim nic nie stało, jest bardzo mocne i solidne. Nie powiem bo jest prostackie, ale mam zamiar je przeczyścić i umalować coś nakleić i będzie je miał synek. Bo Zosi do nowego pokoju kupiłam białe rozsuwane i z dwoma materacami gdyby ktoś chciał z nią spać. Ludzie narzekają na składnie ale każde meble są takie do składania
Nie wiem dla czego tak jest , są dosyć solidne i dobrze wychodzą cenowo ![]()
No ja też nie wiem ale ludzie tacy są że muszą się z czegoś pośmiać zawsze . A co do składania to prawda wszędzie gdzie zamawiamy meble otrzymujemy w pudle do samodzielnego montażu. Ja sama komody skręcałam z Black Red white i też nie było ciekawie do tego tylne pleksy i nóżki były inne kolorystycznie a w regulaminie zwrotów napisane że jeżeli części od mebla są inne kolorystycznie ale są umiejscowione niewidocznie nie podlegają reklamacji i zwrotom … Także meble z Ikei wcale nie są fakie złe pod tym względem bo inne firmy potrafią kombinować wrzucą jakieś resztki innych materiałów do kolejnego mebla żeby im się nie zmarnowały i jeszcze zastrzegają sobie reklamacji tego …cwaniaki …
No właśnie są bardzo praktyczne inte ich rozwiązania świetnie się sprawdzają i dużo ułatwiają