Strach przed pierwszym porodem

ja pod koniec ciąży miałam skurcze łydek, nawet w nocy czasami łapał mnie taki skurcz

Miśka Pyska no ja też tak miałam. Ta końcówka się okropnie ciągnęła.

Pati wczoraj wizyta i pytałam o skurcze to mowil ze mam brac magnez pocieszył mnie ze tyle razem przetrwalismy ze juz nie zostało;)  

Cieszyłam się że skurcze ludem mnie nie łapią;) i wczoraj jak mnie w stopę zlapal skurcz to myslalam ze k nogę wykręci  ;) chyba pozazdroscilam tobie ,)

Ja nigdy nie mialma problemu ze skurczmai na szczęście

Na końcówce skurcze są częste . Niestety trzeba to przetrwac wszystko i brać magnez 

U Pati jak i U mnie może może wyglądać nieco inaczej bo U mnie od początku ciąża z przygodami wiec wiekszosc czasu leze i odpoczywam  na ile się da ;)

Pati z tego co slyszalam poczatkowo tez miała na podtrzymaniu

Anita to dobrze ze jest ok ja mam wizytę 22 września na pewno dopytam o szczegóły ale nie stawia mi się tak często. Czasami wcale przez dzień, dwa. 

U mnie ciąża zagrożona na lekach i zastrzykach mimo wszystko lepiej funkcjonuje niż w 1 a też była zagrożona 

Pati Ty chyba nie możesz sobei pozwolić na odpoczynek bo pzredskzolak chyba nie da za wiele odpocząć, a przy ciazy zagrożonej to ważne żeby dużo odpoczywać. Ja teraz mimo prawidłowo przebiegającej ciąży już mecze się nawet wejściem po schidach a co tu mówić o jakimś większym wysiłku 

Pati  ja tez miałam na 22ale przepisalam się na 21 bo mi godziny nie pasowaly ;)

U mnie w ciąży też skurczy nie było może z 5 razy mnie złapał 

Natinka nie jest tak źle rano wstaje o 7 robię śniadanie o 8 jestemy w przedszkolu odbieram po 14 więc trochę czasu mam dla siebie jakiś obiad i teraz odpoczywam ile się da wcześniej jak nie chodził to byłam dopiero na wysokich obrotach :D o 20 już śpi więc nie jest tak źle. 

Anita o to prawie tak samo :D ja już się nie mogę doczekać wizyty może dowiem się już czegoś na temat porodu 

Pati a ja cały dzien na obrotach,teraz juz mała spi to siedze i odpoczywam a tak młyn,szczerze to mi brakuje takich spokoniejszych dni

Ja tez chciałabym trochę zwolnić wiecznie coś wiecznie w biegu i ten wyścig z czasem meczy 

Pati ja już nie dopytuje o porod bo sama zaczynam się zastanawiać gdzie rodzic;) jak by chciał.mnie położyć wcześniej to hhm wybrała jego szpital jak z zaskoczenia zaskoczenia blizej mnei tam gdzie corke rodzilam 

Pati widzisz jak przedszkole na niego dobrze wpływa że 20 już śpi acawe macie wolny wieczór hehe

Doniwe też tak miałam jak nie chodził wiecznie na obrotach teraz już też inaczej mogę odpocząć dla niego też nowy etap ja się bardzo cieszę bo lubi dzieci i na pewno będzie się tam super rozwijał. 

Anita ja zapytam wcześniej nie dopytywałam jakoś szczególnie. 

Aneczka no właśnie on zawsze chodził spać o 20 , kolacja o 19 później czytamy bajkę i gasze światła nie ma zmiłuj dla siebie też trzeba mieć chwilę 

To u nas najwcześniej spanei po 21, 22. Jakoś wiecznie nie wyrobiona jestem. 

U mnie to samo synek budzi się co 3 godziny do karmienia tak że cały czas na wysokich obrotach

Powoli będzie spał więcej 

Pati dokładnie. Ale czasem jak dziecko nie chce zasnąć o tej godzinie to nie da się zmusić