Swędzenie skóry w ciąży

Ja to takie akcje miałam czasem nocą na brzuchu 

Też szukałam złotego środka, ale najlepiej mi pomagała oliwka z Tołpa

Ja naszczescie ostrych napadów nie miałam tylko takie lekkie na brzuchy np albo dloniach

Czasem też swędzi skóra przez to że się poszerza wsztstko 

U mnie pojawiło się swędzenie, później ból i okazało się że załapałam półpaśca na szczęście po antybiotyku przeszło. Nie ma co od razu trzeba sie konsultować z lekarzem 

Półpasiec jest chorobą dosyć go na przy innych chorobach nie wiem jak w ciąży ale zapewne też 

Najprawdopodobniej skóra swedzi przez rozciąganie się jej. Ja stosowałam masło do ciała z firmy nacomi. Jest seria dla mam.

Ja używałam wszystkiego co miałam. Oliwki, balsamy ;)

Ja również oliwki i tłuste balsamy z masłem shea 

Trzeba po prostu preparaty nawilżające, zapewne krem nivea też by się sprawdził 

jaki krem nivea używałaś? 

Nie używałam kremu nivea ale myślę że by się sprawdził bo jest tłusty mega ten ciemnoniebieski 

Bardzo możliwe

Ja myślę że tutaj Marka nie ma dużego znaczenia, chodzi o to żeby po prostu nawilżyć lub natłuścić skórę

nie jak skóra na brzuchu swedziała to wystarczył zwykły dzieciecy bambino ;) kilka dni i po temacie;) a vivea tłusty ale też gęstrzy 

Ja smaruje jak mi się przypomni w pierwszej ciąży nie miałam rozstępów teraz przytyłam mniej niż w pierwszej a na brzuchu pojawiły się gdzie nie gdzie rozstępy

Ja po ciąży miałam i mam dalej rozstępy na brzuchu to okropne. Kupiłam sobie krem i stosuje go już drugi tydzień 2 razy dziennie pisze ze trzeba stosować 2 - 3miesiace aby było widać efekty 

Mi rozstępy na koniec wyszły na pośladkach, ale już ich nie mam 

Pati to teraz pytanie skąd  się.one biorą?

Ja myslalam.ze przy nadmiernym szybkim tyciu;)

skóra się rozciąga i może dlatego