Te kasy sa fajne jak masz 3 rzeczy nie wiecej , jak masz caly koszyk nawet ten my to niema gdzie odlozyc tych zakupow ![]()
![]()
Muszę kiedyś wypróbować, ale ja bym się tam pewnie dłużej motała jak to warte ![]()
To praw szczególnie pepco tak ma jak coś chciałam kupić na wyprzedaży to każda cena była inna niż z wyprzedaży , ale to jest chwyt dlatych co nie patrzą i zeskanują i lecą z zakupami dopiero w domu sprawdzą że cana jest zła…wiedzą że nie każdy właśnie luka z boku na cenę zeskanowaną…i tak kilka osób się nadzieje na ich rzekomy błąd w systemie.
Ja tam.zawsze pilnuje czy mi weszła promocja
my często kupujemy lody w Żabce, bo wychodzą taniej niż w biedronce
a tak to ewentualnie bułki i na prawdę musi mi czegoś zabraknąć, bo po prostu robimy większe zakupy raz w tygodniu. Ale ostatnio za zappsy miałam 2 lody za darmo.
Kiedyś jak mieliśmy żabkę niedaleko to zawsze się przed pracą wchodziło i coś kupowało i tak się te zapsy zbierało, że pod koniec roku przekąski na Sylwestra mieliśmy “za darmo” z tych punktów właśnie ![]()
Nie są jakieś skomplikowanego, a nawet czasem jest korzystniej bo mąż ostatnio kupował piwo zero 6ciopak i skasował kod a tylko jedna puszka się wbiła no i waga oczywiście krzyczy czekaj na obsługę a babka podeszła zatwierdziła i poszła i kupił sześciopak za 4,45zl ![]()
![]()
![]()
@Patrycjaw25 z Pepco to u mnie całkiem jest dziwnie bo ja lubię oglądać na YouTube te babeczki co pokazują promocje w sklepach i zawsze tyle promocji w Pepco pokazują a u mnie większość tych rzeczy w normalnych cenach jest czasem jakieś nie liczne uda się złapać.
Tak samo z rossmanem niby promocje po 0,99zl itd albo w koszach są przecenione a u mnie w koszu trzy rzeczy jeszcze jakieś zniszczone czy coś i to wszystko
Powiem ci że w każdym pepco widzę różne promocje , jeżdżę po trzech i w każdym co innego jest na promocji , jak w jednym jest dana rzecz to w drugim ta sama już po normalnej cenie. Także to co pokazują w promocji na tych pepcowych filmikach to pewnie tyczy się tego konkretnego do którego dane osoby chodzą ![]()
Tak Jak pisze @Patrycjaw25 są Pepco wyprzedażowe , które dostają stare kolekcje na przeceny, albo mają korzystniejsze ceny też się z tym spotkałam bo mam dwa w mieście i w jednym potrafią być rzeczy za grosze. Tak samo jest z Rossmanami, bo sklepy wyprzedażowe ale jest ich coraz mniej, a w tym roku całe zaopatrzenie świątecznie było w każdym sklepie inne , w jednym były kubki, w drugim zawieszki na choinkę itd Także łowy z filmików na ig było gorzej znaleźć bo u mnie na dwa Rossmany w żadnym nie było niektórych rzeczy od początku sezonu. ![]()
Właśnie i to takie trochę bez sensu wtedy że pokazują to jak nie wszędzie to jest . Ja wychodziłam z założenia że skoro Pepco to Pepco i w każdym powinno być to samo a okazuje się że każdy sklep nawet jak jest tej samej marki to się rządzi swoimi prawami niestety. Według mnie powinno tak być że jak promocja w Pepco na coś to w każdym Pepco itd
Ja się już kilka razy na tym przejechałam
patrze promocja więc lecę do sklepu a tu : hehe, cmoknij się w pupę, tej promocji u nas na sklepie akurat nie ma ![]()
Miała to samo i to nie raz ![]()
![]()
Haha to przybijcie piątkę tak samo się naciełam zanim odkryłam że sklepy mają różne ceny wyprzedażowe i produkty. Ale odkryłam że jedno pepco np. Ma lepsze zawsze oferty z wyprzedaży i tam zawsze najpierw jadę ![]()
Ja chodzę do jednego Pepco, to sama tego nie zauważyłam. Ale te ceny na wyprzedażach na prawdę potrafią być atrakcyjne. My mamy taki duży balon biedronka, od 1.5 roku, a kosztował 2 zł ![]()
Wydaje mi się, że to nie jest kwestia kasy samoobsługowej, bo mają taki sam system, jak zwykłe kasy. Pracowałam w markecie i to co nabijało się na normalne kasy, nabijało się też na samoobsługowe. Jesli nie wchodziła promocja, to albo system miał błąd i nie wprowadzał jej też na zwykłej kasie, dlatego pracownik musiał, albo poprawić na samoobsługowej, albo przywołać transakcje na zwykłą kasę i poprawić cenę tam
To prawda czasem są tak atrakcyjne ceny że grzech nie kupić .ostatnio w pepco na wyprzedaży kupiłam taki fajny zestaw na sól i pieprz za 2 zł
O jaaa ale świetne , ja to nie umiem tak w promocje hahaha
Jeszcze dziewczyny z swiatecznych zdjęć wstawię wam zdjęcie z orszaku 3 króli. Proboszcz zadzwonił do męża że mu Święta Rodzina z Dzieciątkiem jest potrzebna
a że u nas tyle dzieci tovw sam raz pasujemy:sweat_smile:
Ale super , dzieciaki pewnie były zachwycone przebieraniem się itd ![]()
Super ze mogliscie wziac udzial ![]()
Dzieciaki były ogromnie zadowolone , pobiegłam im fo chińczyka po skrzydełka i aureolki . Ale powiem wam że najbardziej to chyba się cieszyły jak ksiądz przyniósł wielką torbę cukierków i zaczęli rzucać wszystkim
syn męża zbierał po scenie
córka tak samo mi przynieśli całą garść i położyli na synku ale tyle ich było że jak szłam to pospadały mi na ziemię z połowę. Ale pamiątkę mamy . Jak syn urośnie powiemy mu że miał 4 miesiące a już zagrał pierwszą rolę jako Jezusek ![]()