Sylwester 2025 dom, domówka czy impreza?

Hej Mamusie :slight_smile: jak spędzacie Sylwestra? W domu czy jednak uda Wam się gdzieś wyrwać? :slight_smile:
My w domu z noworodkiem i półtoraroczna córka na pokładzie :stuck_out_tongue:

My spedzamy w domu z dziecmi, narobie jedzonka , wlaczym tv powitamy nowy rok :wink:

My w domu , bez szaleństw na spokojnie z dziećmi :smiling_face:

My w tym roku Sylwestra spędzamy z dzieciakami w domu :slightly_smiling_face:

Domek , z 2 tygodniowymi niemowlakami i 3 latką :star_struck: pytałam się dzisiaj męża do będziemy robić , on że pewnie spać :rofl: myślę że się zdrzemniemy a o 24 wstaniemy uczcić nowy rok karmi 0% nakarmimy dzieci i dalej do spania :grinning: a i jeszcze na pewno jakieś jedzonko niezdrowe na wieczór :grin:

Domek z 3 latkiem na pokładzie. Mam nadzieje, ze będzie łaskawie ze strzałami i syn nie będzie się budził co chwilę. A my z mężem przed tv, zgodnie z tradycją zrobię domowe burgerki, piccolo już się chłodzi :joy: będzie bal :joy::joy:

My też spędzamy w domu. Już w jakimś wątku o tym pisaliśmy :slight_smile:

My spędzamy w domu z 5-miesięcznym brzdącem i dwójką znajomych. Młody pójdzie spać, a ja mam plan wypić pierwszy raz alkohol odkąd zaszłam w ciążę :stuck_out_tongue_winking_eye:Jestem kpi więc będę odciągać i wylewać mleko, jedyne czego się boję to że wypije jedną lampkę wina i będę dętka :sweat_smile:

Ja również w domu, w oczekiwaniu na rozwiązanie :sweat_smile: bez szaleństw, uczcze Nowy Rok lampką oranżady :sweat_smile:

1 polubienie

Sylwester w domku:) Z mężemm. 2 letnim Synkiem i córeczka w duzym już brzuszku :heart:
Mąż w pracy do 15, ja z Synkiem od rana sama :stuck_out_tongue: Takze mam nadzieję, ze dotrwam do północy :slightly_smiling_face:
Na kolację bedziemy robic pizze a potem to się okaze co i jak :wink:
Picollo juz jest :heart:

1 polubienie

A juz pytałam o to w którymś poście :slight_smile:
Ja w domu :wink: ale tez mysle przez dzien wybrać się do rodzinnego domu na chwilkę i wracać w tym samym dniu :slight_smile:
Mam zimne ognie z zeszłego roku i może kupimy fajerwerk w lidlu niehukowe , choć to takie trochę pic na wodę bo jednak huk mniejszy ale jest bo rok temu też na próbę wzięłam .

1 polubienie

Też wydawało mi się , że już każdy pisał gdzie spędza Sylwestra :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

To mnie ten post ominął :frowning: wpisywałam w lupkę i nic nie znalazłam znowu :confused:

W domu, 9 miesiąc ciąży to już nie przelewki i nie ma co hulać :sweat_smile: pikolo kupione, jeszcze tylko zimne ognie musimy gdzieś upolować i heja :grinning:

Ja co prada już na ostatnich nogach i zostały nam ostatnie dni do powitania maluszka :smile: ale wybieramy się na sylwestra do znajomych.
Mamy dzieciaki w tym samym wieku wiec przede wszystkim spotykamy się, żeby to one miały frajdę.
Balony i neonowe bransoletki już kupione, w środę tylko zrobić drobne przekąski. Myślę, że to będzie spokojny ale za razem przyjemny Sylwester :tada::tada:

W tym roku w domu sama z synami :slight_smile: Ale liczę że będzie fajnie

Sylwester w domku, z Bobasem i Mężem :grinning: :partying_face: coś smacznego zrobimy lub zamówimy do jedzenia, jakieś bezalkoholowe bąbelki wypijemy i zobaczymy czy nie zaśniemy przed północą :sweat_smile:

My również w domu , maluszek jest więc nie ma co na siłę , a spodziewam się płaczu jak będą strzelać bo mamy też psa w domu … odbije sobie w innym spokojniejszym dniu :crossed_fingers:

Pyszna jest Bawaria imbir limonka i takie „ wino „ z dealz zaraz poszukam zdj i wkleję

1 polubienie