Hej Mamusie
jak spędzacie Sylwestra? W domu czy jednak uda Wam się gdzieś wyrwać? ![]()
My w domu z noworodkiem i półtoraroczna córka na pokładzie ![]()
My spedzamy w domu z dziecmi, narobie jedzonka , wlaczym tv powitamy nowy rok ![]()
My w domu , bez szaleństw na spokojnie z dziećmi ![]()
My w tym roku Sylwestra spędzamy z dzieciakami w domu ![]()
Domek , z 2 tygodniowymi niemowlakami i 3 latką
pytałam się dzisiaj męża do będziemy robić , on że pewnie spać
myślę że się zdrzemniemy a o 24 wstaniemy uczcić nowy rok karmi 0% nakarmimy dzieci i dalej do spania
a i jeszcze na pewno jakieś jedzonko niezdrowe na wieczór ![]()
Domek z 3 latkiem na pokładzie. Mam nadzieje, ze będzie łaskawie ze strzałami i syn nie będzie się budził co chwilę. A my z mężem przed tv, zgodnie z tradycją zrobię domowe burgerki, piccolo już się chłodzi
będzie bal ![]()
![]()
My też spędzamy w domu. Już w jakimś wątku o tym pisaliśmy ![]()
My spędzamy w domu z 5-miesięcznym brzdącem i dwójką znajomych. Młody pójdzie spać, a ja mam plan wypić pierwszy raz alkohol odkąd zaszłam w ciążę
Jestem kpi więc będę odciągać i wylewać mleko, jedyne czego się boję to że wypije jedną lampkę wina i będę dętka ![]()
Ja również w domu, w oczekiwaniu na rozwiązanie
bez szaleństw, uczcze Nowy Rok lampką oranżady ![]()
Sylwester w domku:) Z mężemm. 2 letnim Synkiem i córeczka w duzym już brzuszku ![]()
Mąż w pracy do 15, ja z Synkiem od rana sama
Takze mam nadzieję, ze dotrwam do północy ![]()
Na kolację bedziemy robic pizze a potem to się okaze co i jak ![]()
Picollo juz jest ![]()
A juz pytałam o to w którymś poście ![]()
Ja w domu
ale tez mysle przez dzien wybrać się do rodzinnego domu na chwilkę i wracać w tym samym dniu ![]()
Mam zimne ognie z zeszłego roku i może kupimy fajerwerk w lidlu niehukowe , choć to takie trochę pic na wodę bo jednak huk mniejszy ale jest bo rok temu też na próbę wzięłam .
Też wydawało mi się , że już każdy pisał gdzie spędza Sylwestra ![]()
![]()
To mnie ten post ominął
wpisywałam w lupkę i nic nie znalazłam znowu ![]()
W domu, 9 miesiąc ciąży to już nie przelewki i nie ma co hulać
pikolo kupione, jeszcze tylko zimne ognie musimy gdzieś upolować i heja ![]()
Ja co prada już na ostatnich nogach i zostały nam ostatnie dni do powitania maluszka
ale wybieramy się na sylwestra do znajomych.
Mamy dzieciaki w tym samym wieku wiec przede wszystkim spotykamy się, żeby to one miały frajdę.
Balony i neonowe bransoletki już kupione, w środę tylko zrobić drobne przekąski. Myślę, że to będzie spokojny ale za razem przyjemny Sylwester ![]()
![]()
W tym roku w domu sama z synami
Ale liczę że będzie fajnie
Sylwester w domku, z Bobasem i Mężem
coś smacznego zrobimy lub zamówimy do jedzenia, jakieś bezalkoholowe bąbelki wypijemy i zobaczymy czy nie zaśniemy przed północą ![]()
My również w domu , maluszek jest więc nie ma co na siłę , a spodziewam się płaczu jak będą strzelać bo mamy też psa w domu … odbije sobie w innym spokojniejszym dniu ![]()
Pyszna jest Bawaria imbir limonka i takie „ wino „ z dealz zaraz poszukam zdj i wkleję