Kupiłam ze sztucznego, otrzymałam do testowania z naturalnego. Bardziej do gustu przypadła mi szczotka z naturalnego. Jeśli chodzi o higienę to dla mnie nie ma to znaczenia bo sztuczna tez często myłam
Czyli nie jest to takie czasochłonne ![]()
czasochłonne nie jest, a higiena przedewszystkim ![]()
Dzieci to kopalna wyobraźni i kreatywności ![]()
U nas też zestaw z canpola i byłam z niego bardzo bardzo zadowolona. Szczotki używaliśmy od samego początku, bo córcia miała sporą czuprynkę, a i relaksowało ją to czesanie, a w sumie to masaż główki
Grzebyczek przydał nam się przy ciemieniuszce, bo szczotka nie dawała rady wyczesać dokładnie.
Ja mam szczoteczke z canpol babies. Jest świetna jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo przydała mi się przy ciemieniuszce. Szczoteczka była z grzebykiem w zewstawie ale grzebyk jest nie używany. Wydaję mi się za twardy na delikatną główkę dziecka. Ale szczoteczką jestem zachwycona miękkie i delikatne włosie.
Grzebyk do wyczesania ciemieniuchy się przydać może
A szczotka z canpola fakt, jest rewelacyjna, bardzo dobra jakościowo.
Co do higieny, to mi też obojętnie, bo i tak trzeba czyścić i tak.
Ja zarówno dla Syna jak i dla córki mam zestaw z canpol. Bardzo je lubię i używam namiętnie. ![]()
Szczotkę myję również z zaleceniem więc raz w tygodniu w ciepłej wodzie z delikatnym środkiem myjącym.
Grzebyk teraz rozczesuje synka a do ciemieniuchy najlepsza jak dla mnie jest najdelikatniejsza szczoteczka do zębów dla dzieci ona najlepiej wyczesuje ciemieniuchę.
My używamy z Canpolu właśnie te co pokazałaś i jesteśmy bardzo zadowoleni. Są one bardzo delikatne
W komplecie jest szczotka i grzebień ![]()
faktycznie te z canpolu są super też używamy a synek sam nawet bierze szczotkę i się czesze.
Jugatsu pamiętaj o systematycznym myciu szczoteczki i grzebyka. ![]()
Ja kupiłam zestaw z canpol babies. U mnie się sprawdza. Szczoteczka ma miękkie włosie. Nie szoruje główki dziecka. W zestawie też był grzebyk, który później też się przydaje.
My używamy właśnie szczotki do włosów z firmy Canpol, jesteśmy zadowoleni.
Tez używamy szczeteczki do włosów z firmy Canpol i bardzo nam odpowiada ![]()
Ja miałam dwie szczoteczki z Canpolu, jedna z miękkim włosiem, druga była twardsza. Miękka nam się nie przydała w ogóle, natomiast twarda przy wyczesywaniu ciemieniuchy
Super sprawa i polecam każdej mamie tę twardszą:)
A u nas dobrze się miękka sprawdza
My również mamy z Canpol babies
Ja też mam z Canpola, bardzo ją lubię. Ostatnio jak były wyprzedaże w Tesco, to dokupiłam drugi komplet.