Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam i nie żałuję… Początkowo myślałam żeby się wybrać, ale jakos tak wyszło.
Uczęszczałam na zajęcia do szkoły rodzenia i w 100% polecam każdej przyszłej mamie. Naprawdę warto
w szkole rodzenia dają dużo produktów dla dziecka do przetestowania, a osobiście nie uczęszczałam do szkoły rodzenia ale koleżanka chodzi i za każdym razem wraca z jakimiś produktami
Faktycznie jest dużo próbek rozdawanych w szkole rodzenia do testowania.
jak dla mnie to warto nie miałam okazji chodzić ale słyszałam że bardzo przydatne zajecia
ja uważam ze warto czlowiek zawsze sie dowie cos nowego, pozatym fajne przygotowanie na przyjście na świat dziecka
Nie byłam i nie żałuję. Nie warto.
jak sie nie bylo to raczej sie nie wie czy nie warto trzeba sprobowac dopiero
Chodze z mezem do szkoly rodzenia i uwazam ze warto;-)
Jak się nie miało wcześniej doświadczenia z małymi dziećmi to warto iść aby oswoić się z tym co czeka nas po porodzie.
byłam w szkole rodzenia ale jakoś nie wydało mi się pomocne szalenie, podczas porodu jakoś wszystko rządziło się swoimi prawami
Ciekawa jestem ile taka przyjemność kosztuje
Warto, ja chodziłam i nie żałuję
są szkoły rodzenia i patne i bezpłatne trzeba poszukać położne przy szpitalach zazwyczaj prowadzą szkoły te są bezpłatne, ale liczba miejsc ograniczona
ja bym chciala sproobowac
mi sie wydaje, zekobieta wie co nalezy robic i jak:)
Myśle ze jeśli niema się doswiadczenia z dziecmi to warto się podszkolic
Równiez jak ma się mase wolnego czasu to dni do porodu szybciej lecą… Ja w pierwszej ciąży nie miałam możliwości bo pracowałam do końca teraz w drugiej wychowuję pierwszą córeczkę więc szkolę się codziennie
chodziłem z matka mego dziecka i muszę przyznac ze warto
wszystko dzieje się niezależnie od nas;) działa matka natura, ale doświadczenie musi być fajne