Szybkie przepisy na super obiady 🥗

U mnie resztka łososia z wczoraj

Jakaś rybka :smiley: paluszki rybne :smiling_face:

Nie chce mi się jechać na zakupy :sweat_smile: muszę wymyślić z tego co mam w domu :face_with_peeking_eye:

Ja dzisiaj też nie mam pomysłu na obiad , a pogoda kijowa pada i chyba nawet na spacer nie wyjdę .

1 polubienie

Ja kupiłam na dziś krokiety z kapustą i grzybami

1 polubienie

Ja coś na szybko muszę zrobić , a mieliście juz prześwietlenie bioderek?

Byłam a tamtym tygodniu

1 polubienie

jezu ale smacznie to wygląda! to są te paluszki z ziemniaka?

1 polubienie

Taak ! A jakie dobre :laughing: do końca dnia już nic nie trzeba było jeść . Za to dziś chiliuje z małym na kanapie i jestem o kromce suchego chleba i jajecznyc na szybko :laughing:

Ja zjadłam tortille którą mąż wieczorem przygotował :slight_smile: może któregoś dnia wypróbuję te paluszki

1 polubienie

Z tego samego ciasta robi się te kulki ziemniaczane !

1 polubienie

Chyba dziś wypróbuję, bo zostało nam dużo ziemniaków z obiadu. Ale ten czas smażenia trochę przeraża :sweat_smile:

No trochę to zajmuje :laughing: ale smak wynagradza

Taka ponura dziś ta pogoda , tak nagle to lato się zakończyło :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

I coraz wcześniej ciemno już

U nas pada od rana :pensive: corka kalosze założyła i biega po mieszkaniu a chce wyjsc na polko i tam gonic a nie puszczę jej bo zakatarzona i nie chce żeby cos się rozwinęło i żeby jednak szla do przedszkola w poniedziałek :slight_smile:

U nas też taka brzydka pogoda :smiling_face_with_tear: to musisz wymyślc zabawę w kaloszach w domu​:laughing:

Od 6 w nich goni a że się swieca to jeszcze w nich skacze :face_with_peeking_eye: poszla na górę i jak koń galopowała :flushed: kupiłam jej wtedy jak było -30% rabatu w CCC i wyszło za nie 28 zl :grinning::grinning:

Hahah od 6 ! :laughing: dzieci to mają pomysły :laughing:

1 polubienie

U nas też okropna pogoda , pada a do tego strasznie wieje :frowning: