Szybkie przepisy na super obiady 🥗

To i tak że nie od 4.30 jak kiedyś :sweat_smile::sweat_smile: dziś dała pospać :smiley:

Moj wstał o 5:30 …. Jak jest żłobek to spi do 7 i ciężko wybudzić. Jak jest wolne to taka :scream: godzina :grin::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

U nas też leje. I pomchurno jest a mały roznosi mieszkanie, tyle ma energii

1 polubienie

Przebijam wirtualną piątkę :smiley::smiley::smiley:
Ale słuchaj jak chodziłam do pracy a miałam na 6.30 to jak mnie ciężko było wstawać… a jak miałam wolne to sama.z siebie mogłam wstać i cieszyłam się że dłuższy dzień będę miała :smiley:

A tak wracając do głównego tematu to co dzis pichcicie na obiadek Mamy :slight_smile: ? Może się zainspiruję bo pustka w głowie :smirk::smirk:

Kurczę zapomniałam wyjść jakieś mięso z zamrażalnika. Nie wiem jakie. Co dziś macie ?

1 polubienie

No bo tak właśnie zazwyczaj jest.

Ja właśnie nie wiem. Mąż zaproponował prażone ale sama nie wiem czy mam na to ochotę i tak myślę co jeszcze mogło by być

Aaaa kurcze mój pojechał po schabowe finalnie, gotowe panie kroją i przepuszczają przez tłuczek a w domu opyplam w jajku i mleku i bułka i cyk gotowe :wink:

@MamaMalychStopek prazone - duuużo roboty jak dla mnie na dziś po wczorajszych wrażeniach :wink:

1 polubienie

Ja mam nadzieję że za tydzień w sobotę będzie ładnie :face_with_peeking_eye:
@MamaSloneczka 4:30 to jeszcze noc :laughing: jak to możliwe że dzieci są wtedy takie wyspane :laughing:
@Paulina.K dziś robię gulasz !ten o którym pisałyście parę dni temu :laughing:
@MamaSloneczka schabowy będzie jutro :innocent: jak na niedzielę przystało hihi tylko ja muszę w jakieś innej formie go zjeść :roll_eyes:

1 polubienie

Mąż wyjął chyba schabowe :smiley:

No słuchaj jak juz dziecko spi o 19.30 to rano wyspane :slight_smile: a wtedy się śmiałam , że wstała przed kogutem :sweat_smile::sweat_smile:

Jutro też kotlety ale u teściowej - tradycyjnie :slight_smile:

No to faktyczne długa noc :laughing: a budzi ci się w nocy ?
@Paulina.K za mną chodzą jescze roladki ze schabu wlansie :open_mouth: może jutro zrobię sobie taką a reszcie kotleciki :laughing:

1 polubienie

Mi się nie chce ja wgl nie przepadam za gotowaniem :slight_smile:

Mlodsza sypia cale nocki - mając tydzień już przesypiała ale nooo do 2 tygn wybudzałam na karmienie potem już nie :slight_smile: noce cale przesypiala i tak jest do dzis . Jak zasnie np o 20 to spi do 7.30 :slight_smile:

No tak chabowe są proste ale na jeden dzień a takie prażone bym miała na 2 dni ale też tak myślę że dużo roboty w sumie i się waham…. I nie mam pomysłu

1 polubienie

No to ładny śpioszek :open_mouth::face_holding_back_tears: mój jak z zegarkiem w ręce co 3-4 h pobudka na jedzienie i idzie spać dalej :laughing:

1 polubienie

Jaka fajna foremkę i wykrawacze w Action znalazłam

Oo lubię w takich babeczki piec ! Mam takie z biedronki :face_holding_back_tears:

U nas jak synek ma za mało snu w dzień i jak kładę go za późno spać to wstaje bardzo wcześnie. Jak chodzi spać o 19 30 to mi śpi do 7. A jak kładę później to wstaje wcześniej

1 polubienie

U nnie prognoza jest taka, że cały czas ma paaaaadać :confused:

Noo okropnie dziś zimno szaro i deszczowo :pleading_face::pleading_face:

Taka depresyjna ta pogoda :pensive::pensive::smirk: