A ja w weekend gotowałam rosołek i karkówkę robiłam w AF i wyszła mega
Chodzi za mną ten kebab i jeszcze nigdy nie jadłam takiego. Chyba w majówkę wybierzemy się na spacer do Gdyni i tam faktycznie pójdziemy spróbować.
To zamów sobie wczesniej przez strone bo kolejki zawsze są. W Gdańsku też otworzyli swój punkt z tego co widzę
@Magdallenka0897
Ooo , jeszcze się wszystkie razem spotkamy tam ![]()
![]()
@magdap_96 Oo dziękuję bardzo za info ![]()
Ja uwielbiam kebaby , jakby można było jeść bez tycia to bym sobie nie pożałowała ![]()
![]()
Ja teraz jestem glodna to aż mi ślinka pociekła na myśl o kebabie u pajdy ![]()
A jakiego lubisz najbardziej ? ![]()
Kebsa to jadłam ostatnio w lutym ale domowego robionego
na mieście już wieki nie jadłam i nie bede bo dwa razy razy jak lata temu jadlam to miałam bóle brzucha i rewolucje ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja lubię kebaby u Pajdy kupować…. Są całkiem smaczne ![]()
Jesy pycha! Aczkolwiek ostatnio sama zaczelam robic kebaby w domku i smakuja mi takie najlepiej ![]()
@Magdallenka0897 to i ja zapisuje
W Gdańsku pewnie szybko nie będę ale na pewno kiedyś tam się wybiorę bo strasznie mi się Gdańsk podoba
gdyby nie ta odległość…
A jak przyrządzasz mięsa do takiego? Używasz przyprawy do gyrosa?
Ooo domowy też uwielbiam
@Mamamalwi Gdansk jest piękny 🩷 cieszę się , że mam tak blisko bo uwielbiam tam jeździć
ale znowu w góry mam daleko a mój uwielbiam góry ![]()
@Mamuska357 ja też robię w domu i robię z przyprawą do gyrosa
w sumie my lubimy różne przyprawy , i sypię też do kurczaka , paprykę słodką ![]()
Aż mam ochotę na niego
Ja w Gdańsku tylko przejazdem byłam - nigdy nie zatrzymałam się, żeby chociaż trochę go zobaczyć
Ale za to kilka razy w Sopocie byłam, no i skradł moje serce ![]()
To jak w Gdańsku to muszę zobaczyć. Ja nie jestem fanką kebaba od kiedy się jednym zatrulam. Ale taki “premium” powinien być bezpieczniejszy ![]()
@chloria dla mnie Gdańsk jest najpiękniejszy. Sopot ma swój urok, ale dla mnie taki za malutki jest.
Tak właśnie myślałam , do tego sos czosnkowy i warzywa. A robisz sos pomidorowy pikantny?
Ja robię tylko sos czosnkowy z warzywami i frytki no i mięsko ![]()
Muszę kiedyś zrobić tylko popatrzę na przepisy sosu pomidorowego