Szybkie przepisy na super obiady 🥗

A ja w weekend gotowałam rosołek i karkówkę robiłam w AF i wyszła mega

1 polubienie

Chodzi za mną ten kebab i jeszcze nigdy nie jadłam takiego. Chyba w majówkę wybierzemy się na spacer do Gdyni i tam faktycznie pójdziemy spróbować.

To zamów sobie wczesniej przez strone bo kolejki zawsze są. W Gdańsku też otworzyli swój punkt z tego co widzę :grin: @Magdallenka0897

1 polubienie

Ooo , jeszcze się wszystkie razem spotkamy tam :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:
@magdap_96 Oo dziękuję bardzo za info :smiley:

1 polubienie

Ja uwielbiam kebaby , jakby można było jeść bez tycia to bym sobie nie pożałowała :face_with_hand_over_mouth::smiley:

Ja teraz jestem glodna to aż mi ślinka pociekła na myśl o kebabie u pajdy :smiling_face:

A jakiego lubisz najbardziej ? :smiley:

Kebsa to jadłam ostatnio w lutym ale domowego robionego :slight_smile: na mieście już wieki nie jadłam i nie bede bo dwa razy razy jak lata temu jadlam to miałam bóle brzucha i rewolucje :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Ja lubię kebaby u Pajdy kupować…. Są całkiem smaczne :smiling_face:

1 polubienie

Jesy pycha! Aczkolwiek ostatnio sama zaczelam robic kebaby w domku i smakuja mi takie najlepiej :white_heart:

1 polubienie

@Magdallenka0897 to i ja zapisuje :yum: W Gdańsku pewnie szybko nie będę ale na pewno kiedyś tam się wybiorę bo strasznie mi się Gdańsk podoba :heart: gdyby nie ta odległość…

A jak przyrządzasz mięsa do takiego? Używasz przyprawy do gyrosa?

Ooo domowy też uwielbiam :smiley: @Mamamalwi Gdansk jest piękny 🩷 cieszę się , że mam tak blisko bo uwielbiam tam jeździć :smiling_face_with_three_hearts: ale znowu w góry mam daleko a mój uwielbiam góry :smiling_face:
@Mamuska357 ja też robię w domu i robię z przyprawą do gyrosa :smiley: w sumie my lubimy różne przyprawy , i sypię też do kurczaka , paprykę słodką :slight_smile:
Aż mam ochotę na niego

Ja w Gdańsku tylko przejazdem byłam - nigdy nie zatrzymałam się, żeby chociaż trochę go zobaczyć :face_with_peeking_eye: Ale za to kilka razy w Sopocie byłam, no i skradł moje serce :heartbeat:

To jak w Gdańsku to muszę zobaczyć. Ja nie jestem fanką kebaba od kiedy się jednym zatrulam. Ale taki “premium” powinien być bezpieczniejszy :grinning:
@chloria dla mnie Gdańsk jest najpiękniejszy. Sopot ma swój urok, ale dla mnie taki za malutki jest.

1 polubienie

Tak właśnie myślałam , do tego sos czosnkowy i warzywa. A robisz sos pomidorowy pikantny?

Ja robię tylko sos czosnkowy z warzywami i frytki no i mięsko :smiley:

Muszę kiedyś zrobić tylko popatrzę na przepisy sosu pomidorowego