Szybkie przepisy na super obiady 🥗

O super , to muszę kiedyś sporobowac bo nigdy nie jadłam takiego

1 polubienie

Ja tam lubię zwykły z czosnkiem :smiley:

1 polubienie

Brzmi mega smacznie! :star_struck: Aż jestem ciekawa jak smakuje w takiej właśnie zdrowszej wersji :grinning:

1 polubienie

Ja nie jestem fajną kebabów, ale na taki bym się skusiła :heart::crazy_face:

1 polubienie

Ooooo a ja lubię zjeść dobrego kebaba od czasu do czasu :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja też lubię zjeść od czasu do czasu :smiley: a jakie mięso jesz ? :smiley:

Ja lubię z kurczaka a mąż baraninę bierze jak jest. A ty?

U nas tak samo jest :smiley: jak nie ma kurczaka to nawet nie zjem , ale od kiego jego mięsko czasami skubnę :smiling_face: i do tego sos czosnkowy i najlepiej w bułce :smiley:

To ja wolę w placku niż w bułce

A jeszcze wtedy z frytkami czy surówką ? :slight_smile:

Samego kebaba w cieście. W środku są tam jakieś warzywa …… nie biorę zestawu z frytkami bo bym nie zjadła

A bo u nas jest tak, że można mięso i frytki w środku razem :smiley: i wtedy bez surówek :see_no_evil:

Aaaaa to takiego kebaba niegdyś nie brałam ale słyszałam że takie są

Mój mąż takiego bierze zawsze jak jest dostępny . Mięso, frytki i surówka zawinięte w tej tortilli czy tam placku. Ja nigdy nie jadłam takiego bo dla mnie to już za dużo.

Ja wolę mięso i surówką a mój mięso i frytki :smiley:

Ja mam obok siebie kebab gemüse ten pierwszy, który Książulo polecał :smiling_face_with_three_hearts: zdecydowanie mój ulubiony i zupełnie inny. Moja koleżanka nie lubi kebaba a ten jadła i jej mega smakował.

@Redax33 do Gdyni zapraszam do Trójkąt Gemüse Kebab też był Książulo i polecał :heart_eyes:

1 polubienie

Ja muszę popatrzeć gdzie są te kababy :laughing:

Ooo zapiszę sobie :smiley: jak będę w Gdańsku to wejdę :smiley:

1 polubienie

@magdap_96
Ja też nie jestem fanką tzn zjem raz na 2 lata max - a ten to inna liga :joy::sunglasses:

Ja tez nie… tzn w swoim rodzinnym miescie miałam
Jednego kebaba w zyciu który mi smakował… no
Ale specjalnie po kebaba nie bede jechać 70
Km w jedną strone :frowning: a kusi czaseem :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie