Żabka ma super gotowe jedzenie z tego szam am. i teraz w czwartki obiady sa po 8 zł wiec można sobie spróbować a skladowo są super wiec myślę że jak nie ma czasu to na szybko super opcja żeby złapać w żabki są praktycznie wszędzie. ![]()
Tak też nie lubię gotowców ale Makłowicz ma naprawdę dobre takie zwykłe
Oooo nie wiedziałam że ma a czwartki po 8 zł. Az Bede próbować co tam mają. Kupiłam chyba ze 3 razy i były naprawdę dobre
Dziękuję ci za informację bo nie wiedziałam o tym a chętnie któregoś dnia kupię tak obiad
Ale to Żabka ma na stanie czy to trzeba zamówić ?
Ma na stanie
w lodówkach
Oo to jeszcze nie widziałam
ja w sumie mało kiedy jem gotowce to dlatego sie nigdy tym nie interesowałam
ale jak tak polecacie to muszę spróbować ![]()
Oo musze spróbować te żabkowe. Makłowicza też nie próbowałam. Ciężko dostać dobre gotowce.
Mąż ostatnio kupił flaki bo miał ochotę to poszły do śmieci bo takie okropne.
@Magdallenka0897 @ewelka8990 to musze spróbować w piekarniku ![]()
Maklowicz ma fobre spagetti
a zabkowe tez polecam . Czasem jak cos na szybko trzeba zjesc to fajna sprawa . Kiedys kupilam pancake z takim sosem truskawkowym i tez weszlo jak zloto
ale nie jem za czesto , od czasu do czasu sie jednak zdarza ![]()
Ja kupiłam kiedyś bigos i też wyrzuciłam ![]()
jednak wolę tylko mojej mamy
raz zrobisz i będziesz tylko robiła w piekarniku ![]()
No Żabka ma sporo różnych makarony, kurczak z ziemniaczkami, jakieś kotlety, pierogi itp super są też opcje wegańskie a cena no śmieszna ![]()
Ja też nie lubię takich gotowych pakowanych , jeśli już na prawdę jest jakiś kryzys to kupimy jak niie ma czasu ale tak to wolę jednak coś innego ale swojego przygotować ![]()
![]()
![]()
Ja lubie tez te salatki ich ![]()
Ja do pracy kiedyś kupiłam to wgl nie smakowało mi ![]()
Mi tylko smakuje salatka z kurczakiem z Lidla, inne jak dla mnie niesmaczne ![]()
Ja dzisiaj nie mam pomyslu na obiad ![]()
![]()
Ja wybredna jestem jeśli chodzi o gotowe dania. Z gotowców to tylko lunchboxy sałatkowe z kurczakiem lub vege oraz danie jedyne danie obiadowe to to ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dziś jadę z synkiem do lekarza więc obiad będzie na szybko bo wizytę mamy o 12 30, a po 15 chce biegać więc muszę szybko zjeść. Więc będą gnocchi z sosem paprykowym (mąż latem robił z naszych papryk) + sałata z pomidorkami, może jeszcze mozzarelle dodam żeby jakieś białko też było
Ooo dziś też myślałam o gnocchi w sosie - uwielbiam ![]()
Hahaha
a ja tam go rozumiem, bo wolę mięcho, a z tego gołąbka to jest najlepsze
choć nie powiem, bo zjem tę kapustę, nie że nie lubię, ale mięsko jednak jest top ![]()
![]()
W ogóle nie wiedziałam, że można zrobić oszukane, gołąbki! To już mam pomysł na kolejny obiadek zamiast zwykłych mielonych ![]()
![]()
@SylwiaMK ooo też mam paczkę gnocchi w razie W, więc może też pomyślę żeby z jakimś sosikiem i surówką je podać i będzie obiadek na szybko ![]()
A jedliście zupę gołąbkowa? Też smakuje podobnie ![]()