Szybkie przepisy na super obiady 🥗

Mam w planach zrobić, chociaż my rzadko jemy zupy, ale ta gołąbkowa widziałam jakiś czas temu i bardzo mnie kusi żeby zrobić

1 polubienie

Ja robiłam wczoraj makaron z kiełbasą i sosem uncle bens :yum: szybko i dobre. Żeby kiełbasa nie była zbyt tłusta to ja smażyłam w AF

Ja robiłam W lidlomixie to super wyszło , a w garnku normalnie to mi się przypalało , ale bardzo polubiłam tą zupę :wink: naprawdę polecam

1 polubienie

Jeju zaskakujecie mnie nigdy nawet nie słyszałam o niej ahahh

Z gotowców to ja najczęściej tylko pierogi kupuje :slight_smile:

A kupujesz mrożone czy z lodówki ?

Z lodówki . Na mrożone jeszcze nigdy nie trafiłam na dobre .

Ja kiedyś dawno temu kupowałam mrożone więc nawet nie wiem jakie teraz mają , a te z lodówki są dobre :smiley: tez kupuję :smiley:

Mi te mrożone się rozlatywały , nasiąkały w środku woda . :rofl:

A jaki smak lubisz ? Jakie zawsze kupujesz ? :smiley:

Ja lubię ruskie :smiling_face: z biedronki :sweat_smile:

1 polubienie

Lidl ma też dobre pierożki z tej serii chef select. Chodź najbardziej lubię kupować w tych budkach garmażeryjnych czasem można trafić na takie domowej roboty :wink:

Masz jakies polecane przepisy z lidlomixa? Ja mam go a rzadko używam bo jak zaczne przeglądać przepiay to na nic nie mogę się zdecydować.

Na weekend wjezdzaja golabki , przez ta rozmowe i mi sie zachcialo , wspomnialam mezowi i bedziemy klepac gołebie :rofl:

1 polubienie

Oo piewsze widzę , jak polecasz to kiedyś kupie :wink:

@chloria przypomniałaś mi jak mój na pierwszych spotkaniach robił mi takie pstrągi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Na pewno jest dobra golabkowa , a tak w sumie to mało robię i ciasta lubię robić np szarlotkę

Ooo one są naprawdę dobre polecam !

Cały czas myśle żeby zrobić rwany chlebek ale jakoś nie zrobiłam go jeszcze a Ty robiłaś kiedyś ? Albo polecasz coś?

Nie znam tej zupy, nigdy nie jadłam :stuck_out_tongue_winking_eye: ale… Wszystko przede mną! :grin:

1 polubienie

To raz posmakujesz i jeśli lubisz gołąbki to będziesz często ja robić ! :smiley:

2 polubienia