Szybkie przepisy na super obiady 🥗

Ja ostatnio co drugi dzień robię jaglanke w lidlomixie na śniadanie albo kolację :crazy_face: i super ryż wychodzi też.

Ja uwielbiam chałke taka ciepła mniam :heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Jeju tak , jeszvze uwielbiam ja sobie smarowac miodem truskawkowym :drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

Ale mi narobiłyście ochoty na chałkę, a ja twardo się trzymam postanowienia żeby jeść bardzo zdrowo i przede wszystkim z umiarem. Póki co wytrzymałam 5 dni :see_no_evil: ale za to jest -1,5 kg

Miód truskawkowy? Loooo nie jadłam nigdy czegoś takiego

Ja na Ig obserwuje Miod od Kulmy, on ma mega dużo różnych miodów, np lawendowy, wrzosowy, z Mango, truskawkowy itp ale ciągle zwlekam z zamówieniem

Oooo ale to jest faktycznie taki miód o takim smaku czy po prostu pyłek jest zbierany tylko z tych roślin ?

Chlebek rwany mam w planach ale też jeszcze nie zrobiłam :see_no_evil: gołąbkową na pewno wypróbuje.

Ja lubie z lidlomixa kurczaka po azjatycki i zupę selerową z kokosem i boczkiem jest mega tylko, że ja robię bez boczku.

1 polubienie

Ja ostatnio dostałam od szwagierki z Wietnamu miód cynamonowy, pyszny do kawki. Mam też daktylowy ale jakoś mi nie spasował

1 polubienie

Dokładnie tak , i farsz nie wypływa i się tak nie rozlatują jak inne . :blush:

To jest miod z dodatkiem prawdziwycu truskawek czy tam innych owocow . A jakbyście sie kiedys skusily na ge rollsy to nie ma szalu :see_no_evil: kupilam dzis w rossmanie bo byly na promocji i okazalo sie , ze wsyztskie smakuja prawie , ze jednakowo i to jablkowo nie wiem gdzue tam miod :rofl:

Juz chyba lepiej boba slimaka kupic :see_no_evil: taniej , wiecej i smakuje podobnie

3 polubienia

Pierwszy raz słyszę o takim miodzie :smiley: @magdap_96 to dziękuję , spróbuję zrobić tego kurczaka :smiley:

Do chalki jest naprawde idealny , ja akurat upodobalam sobie truskawkowy , ale smakow jest mnostwo

1 polubienie

Ja polecam :
Kurczak po toskańsku - petarda jest! Tylko tam w przepisie jest żeby robić kurczaka na parze ale j robię na patelni bo z tym na parze za długo schodzi
Leczo - pycha! Zamiast tylu papryk ile tak jest wpsiane to daje jedną i do tego cukinie i pieczarki
Krokiety z pieczarkami i serem - kocham
Kremowa zupa ziemniaczana i zupa krem z białych warzy - moja top zupka, ogólnie te zupy krem z lidlo są mega
Nuggetsy z dwoma sosami - testowane, smaczne!:grinning:

@Magdallenka0897 - robiłam rwany chlebek - bardzo dobry!:heart:

A tak wgl to sobie zmieńcie nazwę w lidlomixie, żeby was witał tak pięknie jak wita mnie :sweat_smile::sweat_smile:

6 polubień

Haha no po takim powitaniu to nic tylko gotować. Aż się chce jak ktoś jak pięknie wita hihi

Ooo mega! Jak to zrobiłaś ?

W aplikacji / ustawienia / klikasz na zdjęcie profilowe / profil i zmieniasz na co chcesz :muscle:t2::grinning: tylko uwaga bo jak się dodaje później opinie o przepisie to pod takim nickiem jaki masz ustawiony :sweat_smile:

Ooo , bardzo dziękuję :smiling_face_with_three_hearts: a może Ty polecasz jakieś przepisy?

Tak Madzia, wstawiłam wyżej :

:heart:

1 polubienie

Z gotowych dań bardzo dobra jest zupa Tajska z Lidla i nawet niezły skład :stuck_out_tongue:

3 polubienia