Szybkie przepisy na super obiady 🥗

Wow to ja trzy wyrywałam prawie za każdą 500 zł i dwie miałam pod siódemką więc miałam rozcinane dziąsła i borowana kość. Nie polecam

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::face_with_peeking_eye:

Mój mąż miał wszystkie wyrywane ale poleciłam mu dobrego dentystę u którego mój tata wszystko robi …. Mąż miał złe doświadczenie i nie chciałam żeby się zniechęcił jeszcze bardziej. Musiał wyrwać wszystkie a miał nie zeby lecz kikuty …. I wszystkie elegancko mu powyrywał (na dwóch wizytach) …… w 30 min …. Mój mąż to też ma tak że na nim szybko się goi więc nie miał żadnych problemów po…. Tyle że płacił i to nie mało za ząb …. Tobie się fajnie udało że na NFZ

On w ogóle wyrywa na NFZ a to taki starszy facet ale kurde no rękę ma. A jeszcze najlepsze że on jest naprawdę zdrowo walniety :rofl::rofl: mój mąż w poniedziałek najpierw musiał mu kółka w krześle wymienić :rofl::rofl: i pytanie męża kiedy u niego był ostatni raz a mąż mówi że no z 3-4 lata temu a ten do niego tu CYMBALE byłeś u mnie w 2012 roku :rofl::rofl: ale on to mówi z uśmiechem na ustach więc no specyficzny jest

1 polubienie

Hahaha a ja myślałam że płynący czas widać po dzieciaczkach a tu klops bo po ZĘBACH tak samo :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: boki zrywam

2 polubienia

Oo zapomniałam całkiem o tej aplikacji :smiley:
@Paulina.K ja mam wszystkie 8 i mam nadzieję, że nie będę musiała ich nigdy wyrywać :see_no_evil: :rofl:

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl::rofl::joy::sweat_smile: IE no po zębach widać i po ilościach aliasów czy łysinkach :grin:

A dziś takie śniadanko

A tu się kisza ogory

5 polubień

Uwielbiam chałkę z masłem !!

1 polubienie

O widzisz :star_struck::star_struck::star_struck::yum:
U mniw jeszcze tesciowa zaoferowała , że mi zrobi sama 20 słoików kiszonych wiec wczoraj wymyłam sloiki bo pojechała na targ po nie , ale się przy samym myciu upociłam. A jeszcze w sumie to moje JA się odezwało i mówiłam ze nie chce tych ogórków bo co nam bedzie robiła a ja sama nie robię bo nie mam jak przy córkach / ona też sama się zaoferowała / i napisałam jej sms że przywożę sloiki ale baba dla siebie zrobi i tak długo schodziło żebym jechała a jak w koncu zapakowałam się do auta to ona podjechała po te sloiki , ale mi głupio było że jeszcze musiała po te słoje przyjechać :relieved: nie dosc ze robi to ja cuduje że nie chce , aj niedobra synowa :unamused::unamused: ostatecznie powiedziała że robi dla wnuczek :wink:

1 polubienie

@MamaSloneczka Ale ci dobrze, taka teściowa to super sprawa. Moja robi ale dla siebie ,… oczywiście nas częstuje ale mi nie robi

1 polubienie

Tak ale ona też ma swoje ja i musi czasem na swoim postawić więc jak się z nią czasem spieram to jej mowie " ucze się od mistrzów czyli babci " i odpuszcza :smiley::smiley::smiley:

1 polubienie

Kurde u mnie w rodzinie ostatecznie chyba nikt ogórków nie robił w tym roku :disappointed:

No tak, mnie też czasem pewne rzeczy wkurzają ze strony teściowej dla tego dobrze że mam dobre lejącej ale jednak to teściowa :sweat_smile:

U nas w tym roku z własnego ogrodu mamy raptem 8 słoiczków ogórków :smiling_face_with_tear: pomidorki dalej zielone a tak wam ich zazdrościłam :face_holding_back_tears:

Smacznej kawki !

4 polubienia

Smacznej :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: boski widok :grinning:

Ja przez te dnie ostanie gorące robiłam affogato :cupid:

Musiałam wygooglować co to :joy: u że ja o tym nie pomyslałam żeby zrobić :sweat::heart:

Tak chłodno masz w domu że bobas pod kocykiem ? :o zazdro. U nas w samej pieluszce i jak chce raczkować to mu tylko bluzeczkę na ramiączkach zakładam.
@MamaSloneczka ja ostatnio robię kawę i mrożę ja w foremce do kostek , później robię sobie kawę w ekspresie (już słabsza :joy:) i zalewam zimnym mlekoem i daje kostki kawy. Kiedyś robiłam affogato ale ostatnio nie ma szans że jakieś lody u nas przetrwają :joy:

Dziś właśnie chłodno w końcu się zrobiło :heart_eyes::face_holding_back_tears: ale tak to też przy takich upałach był w samej pieluszce nawet czsem bez się biedny nie odparzył :cry::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Super że masz w końcu chłodno. U nas bardzo gorąco. Chciałam wyjść na spacer ale sobie daruję, może dopiero koło 18