Dzięki dziewczyny, kupię te tabliczki bo widzę że jednak w większości polecacie
wypatrzyłam fajne na allegro, @Mamusia22 mi przypomniała że tam kupię, bo wcześniej przeglądałam na Vinted i jakichś sklepach internetowych ![]()
A te z misiowym motywem akurat mi się wpasują w wyprawkę ![]()
![]()
![]()
![]()
A to około miesiąca , ale dobrze wiedzieć , chciałam już zamówić jakieś z allegro ale jeszcze poczekam
@Mamamalwi te misiowe też m Isię podobają ![]()
![]()
Aaa to czekaj czekaj cierpliwie ![]()
bo ja to rejestrowałam się jakoś na początku ciąży a już miałam sporo brzuszka jak dotarły, więc na pewno je dostaniesz! ![]()
@Mamii Też się właśnie zarejestrowałam, zobaczymy czy wyślą
byłyby zapasowe ![]()
Wyślą na pewno, tylko właśnie uprzedzam że to nie tak szybko dociera
ale właśnie fajnie jak są takie zapasowe,.one też w innym stylu są to zawsze.mozna różne fotki później zrobić ![]()
Oo tak, ja uważam że trzeba dużo robić zdjęć na pamiątkę bo ten czas szybko mija ![]()
Mi Mikołaj przyniósł aparat pod choinkę, żebym mogła robić zdjęcia, bo telefon ktos mi zabierał ![]()
Moja szwagierka zrobiła super tło do zdjęć na imprezie urodzinowej córki, właśnie ze zdjęć z tabliczkami.
@daga1271 mi mąż na 30 urodziny kupił aparat
mimo że na codzień nie lubią robić zdjęcia telefonem to jednak od okazji wyciągam aparat i te zdjęcia są świetnej jakości ![]()
więc na pewno będziesz korzystać z prezentu ![]()
Oo i co korzystasz z tego aparatu ? Bo teraz wszystko telefonem się robi i aż zapomniałam , że jest coś takiego jak aparat ![]()
@Mamamalwi oo to super , jak jest trafiony prezent
u nas to już się robi wszystkie zdjęcia telefonem jak są jakieś urodziny czy coś i jienka fotografa
a rodzice mają w domu aparat i wcale z niego nie korzystają już
Właśnie dziewczyny korzystacie często z aparatu? Mi się marzyła lustrzanka nawet taka używana ale ja jednak głównie telefonem robię, na wakacje to zabrać też ciężko by było, na codzien mieć na stole to też nie bardzo. A jakie wy macie doświadczenia? Warto?
Ja miałam i mi się sprawdziły. Co miesiąc robiłam zdjęcie z tabliczka instaxem i mamy teraz super pamiątkę w formie zdjęć ![]()
Myślę że warto jak bardzo dużo robisz zdjęć. Ja mam iPhone, którego kupiłam z myślą o zdj, ale bardzo mnie to irytuje że jak robię bardzo dużo zdjęć to bateria nie wytrzymuje całego dnia, więc albo muszę robić mniej zdjęć albo nieużywań telefonu do nawigacji itp
Ja tak jak pisałam korzystam z Instaxa i mi się to bardzo podoba, bo zdjęcie wtedy jest tylko jedno, takie unikatowe ![]()
Ja korzystam, fakt że telefonem robię o wiele częściej
aparat wyciągam na jakieś okazje typu święta, urodziny; często też robię córce i dzieciakom siostry pamiątkowe sesje (to w sloneczniakach, to we wrzosach, to nad jeziorem) ![]()
bo jakość i możliwości z lustrzanki są jednak inne niż telefonu ![]()
Ja korzystam czesto , ale zrzucam je na laptopa z duzym opoznieniem
wiec musza swoje odlezec na karcie pamieci . Ogolnie jakos jest zupelnie inna niz nawet z najlepszego telefonu . Aparaty tez nie znieksztalcaja zdjec .
Fakt , jest więcej zachodu i jednak telefon mamy zawsze przy sobie a taki aparat nie koniecznie . Ale przy jakis imprezach typu roczek , chrzest, sesyjka na swieta to jednak warto uzyc aparatu
@Hedwiga Wow! A jaki efekt extra ![]()
ja mam kocyk… z jednej strony jako wlasnie do zdjeć a druga jest neutralna wiec mozemy uzywac na co dzień
to są zdjęcia z INSTA wiec tyłem, ale w prywatnej galerii mam przodem… dla starszego tez miałam takie zdjecia wiec fajna pamiatka jak dla mnie ![]()
Robisz w jakiejś konkretnej aplikacji czy chat gpt?
Czat gpt, wzielam tylko mate zeby bylo jedno tlo, napisalam zeby dolozyl jakies akcesoria jak z sesji foto z podpisem 1 miesiac. W sobote wyrwe sie do Rossmana i sprobuję wydrukowac, ale efekt mnie zadowala ![]()