Tabliczki do zdjęć - fajny gadżet czy instagramowa moda? 📸

Dzięki dziewczyny, kupię te tabliczki bo widzę że jednak w większości polecacie :smiling_face_with_three_hearts: wypatrzyłam fajne na allegro, @Mamusia22 mi przypomniała że tam kupię, bo wcześniej przeglądałam na Vinted i jakichś sklepach internetowych :face_with_peeking_eye:
A te z misiowym motywem akurat mi się wpasują w wyprawkę :teddy_bear::teddy_bear::teddy_bear::teddy_bear:

1 polubienie

A to około miesiąca , ale dobrze wiedzieć , chciałam już zamówić jakieś z allegro ale jeszcze poczekam :slight_smile: @Mamamalwi te misiowe też m Isię podobają :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Aaa to czekaj czekaj cierpliwie :star_struck:
bo ja to rejestrowałam się jakoś na początku ciąży a już miałam sporo brzuszka jak dotarły, więc na pewno je dostaniesz! :grin:

2 polubienia

@Mamii Też się właśnie zarejestrowałam, zobaczymy czy wyślą :smiling_face_with_three_hearts: byłyby zapasowe :crazy_face:

2 polubienia

Wyślą na pewno, tylko właśnie uprzedzam że to nie tak szybko dociera :sweat_smile: ale właśnie fajnie jak są takie zapasowe,.one też w innym stylu są to zawsze.mozna różne fotki później zrobić :star_struck:

Oo tak, ja uważam że trzeba dużo robić zdjęć na pamiątkę bo ten czas szybko mija :slight_smile:

1 polubienie

Mi Mikołaj przyniósł aparat pod choinkę, żebym mogła robić zdjęcia, bo telefon ktos mi zabierał :smile:
Moja szwagierka zrobiła super tło do zdjęć na imprezie urodzinowej córki, właśnie ze zdjęć z tabliczkami.

2 polubienia

@daga1271 mi mąż na 30 urodziny kupił aparat :camera_flash: mimo że na codzień nie lubią robić zdjęcia telefonem to jednak od okazji wyciągam aparat i te zdjęcia są świetnej jakości :camera_flash::smiling_face_with_three_hearts: więc na pewno będziesz korzystać z prezentu :gift:

1 polubienie

Oo i co korzystasz z tego aparatu ? Bo teraz wszystko telefonem się robi i aż zapomniałam , że jest coś takiego jak aparat :sweat_smile::see_no_evil: @Mamamalwi oo to super , jak jest trafiony prezent :smiley: u nas to już się robi wszystkie zdjęcia telefonem jak są jakieś urodziny czy coś i jienka fotografa :smiley: a rodzice mają w domu aparat i wcale z niego nie korzystają już

Właśnie dziewczyny korzystacie często z aparatu? Mi się marzyła lustrzanka nawet taka używana ale ja jednak głównie telefonem robię, na wakacje to zabrać też ciężko by było, na codzien mieć na stole to też nie bardzo. A jakie wy macie doświadczenia? Warto?

1 polubienie

Ja miałam i mi się sprawdziły. Co miesiąc robiłam zdjęcie z tabliczka instaxem i mamy teraz super pamiątkę w formie zdjęć :smiling_face:

Myślę że warto jak bardzo dużo robisz zdjęć. Ja mam iPhone, którego kupiłam z myślą o zdj, ale bardzo mnie to irytuje że jak robię bardzo dużo zdjęć to bateria nie wytrzymuje całego dnia, więc albo muszę robić mniej zdjęć albo nieużywań telefonu do nawigacji itp

1 polubienie

Ja tak jak pisałam korzystam z Instaxa i mi się to bardzo podoba, bo zdjęcie wtedy jest tylko jedno, takie unikatowe :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja korzystam, fakt że telefonem robię o wiele częściej :smiling_face_with_three_hearts: aparat wyciągam na jakieś okazje typu święta, urodziny; często też robię córce i dzieciakom siostry pamiątkowe sesje (to w sloneczniakach, to we wrzosach, to nad jeziorem) :cherry_blossom::hibiscus: bo jakość i możliwości z lustrzanki są jednak inne niż telefonu :camera_flash:

1 polubienie

Ja korzystam czesto , ale zrzucam je na laptopa z duzym opoznieniem :see_no_evil: wiec musza swoje odlezec na karcie pamieci . Ogolnie jakos jest zupelnie inna niz nawet z najlepszego telefonu . Aparaty tez nie znieksztalcaja zdjec .
Fakt , jest więcej zachodu i jednak telefon mamy zawsze przy sobie a taki aparat nie koniecznie . Ale przy jakis imprezach typu roczek , chrzest, sesyjka na swieta to jednak warto uzyc aparatu

1 polubienie

Ja wykorzystuje do tego AI :joy::heart: 3 dyszki w kieszeni :joy:

6 polubień

@Hedwiga Wow! A jaki efekt extra :heart:

ja mam kocyk… z jednej strony jako wlasnie do zdjeć a druga jest neutralna wiec mozemy uzywac na co dzień :slight_smile: to są zdjęcia z INSTA wiec tyłem, ale w prywatnej galerii mam przodem… dla starszego tez miałam takie zdjecia wiec fajna pamiatka jak dla mnie :slight_smile:

1 polubienie

Robisz w jakiejś konkretnej aplikacji czy chat gpt?

Czat gpt, wzielam tylko mate zeby bylo jedno tlo, napisalam zeby dolozyl jakies akcesoria jak z sesji foto z podpisem 1 miesiac. W sobote wyrwe sie do Rossmana i sprobuję wydrukowac, ale efekt mnie zadowala :blush: