Tabliczki do zdjęć - fajny gadżet czy instagramowa moda? 📸

A to jakiś specjalny krypt piszesz ? Bo u mnie to zawsze wszystko zmienia

Mam telefon Poco, od prawie 2 lat, moja szwagierka ma też jakiś xiomi ponad 2 lata i od pewnego momentu obu nam wychodzą okropne zdjęcia. Całkiem rozmazane. Dlatego też chciałam aparat. Teraz, tak jak u @Mamamalwi, mam świetne zdjęcia jakościowo, syn lubi pozować.
Hehe robię, robię. Od świat zrobiłam 800 :smile:
@Mama.Wiki jak dla mnie warto. Właściwie to mój pierwszy aparat, więc jakiegoś doświadczenia nie mam. Ale teraz częściej robię foty, bo np na święta zabrałam do teściów.

1 polubienie

A to ciekawe czemu tak , może coś po aktualizacji się zmieniło :confused: to dużo tych zdjęć :smiley: fajna pamiątka :smiley:

No właśnie w tym samym momencie nam się to pojawiło. Ma ktoś jeszcze telefon od xiomi i taki problem?

Nie nic specjalnego, napisalam zeby tylko dodal elementy, ale Gutek zostal bez zmian :slight_smile:

Ja zmówiłam na allegro za 65 zł i polecam . Jest 11 miesięcy , mam już rok , witaj na świecie , czekamy na Ciebie i imię .

2 polubienia

@nadin145 taki kocyk to też extra sprawa, bardzo fajne zdjęcia na nim wychodzą :heart::heart::heart::heart:
@Redax33 przepiękne! Takich z kokardkami jeszcze nie widziałam :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Też mi się udało tym razem bez zmiany twarzy, dziękuję :smiley:

1 polubienie

Ale wykombinowałaś, ja myślałam że tylko napis zrobił chat :see_no_evil: ja na miesiąc oprócz tabliczek dałam bliźniakom ich personalizowane pluszowe króliki :grin:
Na miesiąc przyjechała siostra która ma iPhone’a więc ja wykorzystałam, już mu pisała że akurat będzie 18 lutego u nas to znowu ją czeka fotografowanie :grin: @daga1271 też mam Poco i ten aparat to jakiś koszmar. Pierwszy miałam x3 i nie był taki zły, 2 lata temu kupiłam X6 i mam wrażenie że robi gorsze zdjęcia od poprzedniego. Za jakiś czas będę wymieniać telefon i chciałbym naprawdę dobry aparat, ale nie wiem czy w budżecie ok 1500 coś istnieje takiego :face_with_peeking_eye:

Ja mam kocyk do zdjęć i tam robię co miesiąc Zdjęcie.
@hedwiga fajny pomysł :heart_eyes:, ale widzę że trzeba być zalogowanym by coś zrobić w tym czacie. Ja ogólnie nie korzystam z tego to ciężko się tam odnaleźć :face_with_peeking_eye:

Ja kupiłam i było ok :slight_smile:

Ej ale to prawda , pomimo podobnych parapetrow zdkecia robione iphonem to inny wymiar . Ja mam nowego samsunga i moim zdaniem wypada naprawde kiepsko w porownaniu z jabłuszkiem… nie lubie apple samego w sobie przez oprogramowianie , ale juz zaznaczylam małżowi , ze chce ajfona i ciul :rofl: na chrzcie młodej , meza siostra robila fotki telefonem j nestem mega zadowolona z jakosci

Tak używam aktualnie dziś robiłam synkowi nawet :grinning: jak dla mnie to super sprawa przy pierwszej córce robiłam z naklejkami dostałam kiedyś z enfamilu i przyklejałam jej na ubranka, przy kolejnej kupiłam drewniane tabliczki i teraz po siostrze ma je mój syn a później sprzedam pewnie na vintedzie. Każde z dzieci ma w albumie zdjęcie miesiąc po miesiącu i to naprawdę świetna pamiątka jak dziecko się zmieniało ja polecam jak najbardziej a to jedno z dzisiejszych zdjęć

4 polubienia

Nie zmienia ci twarzy dziecka? Generalnie z tego co wiem, to AI nigdy nie pracuje na oryginalnym zdjęciu, tylko tworzy swoje na podstawie wysłanego

Właśnie i extra bo później bez zapisywania daty wiem ile maluszek miał miesięcy w momencie robienia fotki :camera_flash:

Tu akurat z sinsay karty :slight_smile:
Robilam tez z tymi z bebiprogram.

1 polubienie

1 polubienie

Ale super to wyszło! :smiling_face_with_three_hearts:
@nadin145 te kocyki też są super, tym bardziej że można zamówić z personalizacją :slight_smile:
@daga1271 @Mamaprzygod też mam Xiaomi ale ultra stare, redmi note 8 pro chyba i zdjęcia zdecydowanie bez szału… teraz żeby znaleźć coś fajnego do 1500 to chyba graniczy z cudem. Nawet teraz mie orientuje się jakie są fajne modele telefonów i w jakiej cenie
@Redax33 mega słodkie te tabliczki! :heart_eyes:
@Patrycjaw25 jakiego masz już dużego przystojniaka :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Mi się marzyły takie zdjęcia ale z moją to nierealne, od razu jest zaciekawienie co to jest, do rączki a o leżeniu to nie wspomnę :laughing:

Ja ostatnio widziałam jakąś aplikację co zmienia zdjęcia w takie fajne i można dodać właśnie że miesiąc itp. Według mnie karteczki są spoko my dostaliśmy w paczce od bebiko chyba czy jakieś innej pr owej takie kartki więc będziemy cykać foty ale apke pewnie też wypróbuję.

Takie o coś mi wyskoczyło na Ig bo oczywiście śledzą mnie algorytmy :rofl::sweat_smile:

1 polubienie