@ewelka8990 ja właśnie córce robiłam takie zdjęcia
ale jakoś nie wpadłam na to żeby je zebrać w jeden kolaż na koniec ![]()
Ja miałam takie tabliczki i szczerze mówiąc bardzo się cieszę, że je wzięłam, choć pewnie nie używałam ich co miesiąc idealnie punkt po punkcie jak na Instagramie. U nas to była fajna pamiątka z pierwszego roku życia nawet jeśli nie do każdego zdjęcia przebranie było idealne, to za każdym razem, gdy je wyciągałam, miałyśmy z mężem moment uśmiechu i małą „mini sesję”, która potem super wygląda w albumie albo na dużej ramce z kolażem. Dla mnie największa wartość to właśnie wspomnienie i taka rodzinna dokumentacja, a nie perfekcyjne zdjęcia. Dużo zależy od tego, jaki masz plan na zdjęcia jeśli lubisz uwieczniać momenty i w ogóle zdjęcia maluszka, to to jest naprawdę miły dodatek i nie żałuję, że je kupiłam. Tabliczki robią fajne zdjęcia, bo są czytelne i przez to łatwo potem zobaczyć jak maluch rośnie. Jeśli chodzi o konkretne ja miałam takie drewniane z wymiennymi miesiącami i byłam z nich bardzo zadowolona, bo pasowały do różnych ujęć i łatwo je ustawić. Zdecydowanie lepiej wziąć taką, którą można potem jeszcze wykorzystać (np. do zdjęć z tygodniami na początku albo urodzinowe), a nie taką jednorazową.
Oczywiście jak jesteś pewna, że nie zależy Ci na robieniu zdjęć co miesiąc albo zdjęcia w ogóle nie są Twoją bajką, to nie jest to rzecz „niezbędna” i spokojnie można pominąć naprawdę nie żałowałam, ale znam mamy, które nigdy ich nie wyciągnęły po pierwszym użyciu i leżą zapakowane.
Zdecydowanie miła pamiątka jeśli lubisz zdjęcia, nie jest to rzecz konieczna, ale ja bym poleciła, bo później miło wraca się do tych kadrów.
No fajny pomysł ale pewnie ciezki do wykonania ![]()
![]()
Oj tak nie wiem kiedy to zleciało 5 miesięcy dobrze się nie obejrzę a zleci do roczku ![]()
To jest dosc proste w uzytkowaniu
ja najczesciej korzystam z niego zeby sie zainspirowac bo proboje dom i ogrodek urzadzic a jakos nie mam flow. Jestem Grazyna biznesu wiec korzystam z darmowej wersji, tam sa chyba 3 zdjecia na dzien ale w zupelnosci wystarcza. Sproboj ![]()