Testerki kwietniowej edycji opiniują matę sensory toys

Ja tez mate prałam w pralce i z pozytywką nic się nie stało, cala wygląda super i żaden element nie ucierpiał.

Ja nie prałam ale przebierałam na mokro, bo jednak dużo tych białych miejsc jest :D 

Jsk moja córka ulewla to zawsze podkładałam pod główkę pieluszkę żeby maty mi za bardzo nie poplamiła

Ale po jedzeniu kładziesz? Moja to tak beka głośno jak stary dziad :d 

Ja córkę dawałam pp jedzeniu na mate,ale zawsze.miala pieluchy pod głowę. Maty synkowi jeszcze nie dajemy bo jest za wcześnie 

Anulka to tylko znaczy ze smakowało ha ha ha 

Anulka tak po jedzeniu kładłam ale zawsze najpierw odbijałam

Moja tez zawsze odbija głośno:D 

U mnie bardzo rzadko odbijał, mogłam go trzymać i trzymać. I robił to cichutko.

Nie każde dziecko odbija. Jak powietrza się nie nalykalo dziecko to i czasem nie odbije 

No mojej teraz się zdarzyło wcziraj że 2 razy nie odbiła ale położyłam ją na boczku i chyba godzinę później bekla 

Moja też nie zawsze odbija. Ale potem ulewa a jak znów wezmę ja do odbicia to się udaje 

No dokładnie moi tez nie zawsze odbija,ale położę i za ajkos czas biorę znowu do odbicia ,ale to przeważnie mo w tedy też uleje 

U nas rzadko kiedy nie odbijała ;)

aneczka miałam tak samo 

Jak dziecko ulewa wydaje mi się że musi odbić po każdym lub prawie każdym karmieniu

U nas też zdarza się ukewac ale rzadko, ale zawsze odbijamy jak nie chce to kładę ja na chwilę na boczku i zaraz biorę to odbije 

Aneczka powinno ,ale nie zawsze Ci odbije mój jak zaśnie to nie odbije. MOgę z nim latać , odkładać, kłaść na plecy i nie ma bata nie odbije przez 20 minut 

A weź tak w nocy nos. Moja już około 7kg waży. Plecy mi odmawiają posłuszeństwa, kark i szyją 

Mata sensoryczna 3w1 -moja opinia

Mata jest wykonana z dosyć grubego materiału co będzie dodatkowym atutem gdyż dziecku nie będzie zimno od ziemi np. w chłodne dni i nie będzie konieczności podkładania np. kocyka. Idealne kolory na sam początek dla maluszka, który nie dostrzega jeszcze wszystkiego. Bardzo fajna opcja to możliwość zrobienia z maty kojca dzięki czemu maluch nie wyturla się na podłogę . Posiada 5 zabawek wspierajacych rozwój maluszka. To co mi się podoba, że można ją używać od urodzenia bo dziecko widzi na początku kontrasty. Zabawki można odpiąć i posłużą nam dłużej. My tak naprawdę zaczynamy dopiero ją użytkować, ale myślę, że posłuży nam dłużej