Testerki wyłonione po lutowej edycji programu testowego 2022 - kto będzie testował zestaw do karmienia butelką

Dziękujemy za Wasze maile oraz komentarze:) Mamy już komplet informacji i ślemy na magazyn w celu spakowania zestawów produktów do testowania. Już za moment będziecie mogły przetestować butelki, sterylizator i akcesoria do higieny butelkowej. Dobrego dnia :)

Mamy z Canpolu

Mamy Canpolu super cieszymy się bardzo, i korzystając z tego pięknego dla nas dnia życzę samych cudownych i wspaniałych chwil. <kwiaty>

Super cieszymy się bardzo ! 

Wszystkiego najpiękniejszego Drogie Mamy. Spełniajcie się w macierzyństwie i innych rolach. Życzymy Wam miłości, rozwoju oraz głębokich kobiecych przyjaźni.

Dziękujemy bardzo i życzymy tego samego :)

dziękuję, bardzo jest mi miło i cieszę się na możliwość przetestowania produktów :)

Pewnie w tym tygodniu już będą paczuszki już nie mogę się doczekać :)

MiśkaPyśka w sumie może tak być :) 

U mnie już przed 10 paczuszka była u mnie.

Miśka ja dostałam sms więc pewnie też dzisiaj otrzymam paczuszkę:)

Gratuluję wszystkim :) 

Paczuszka dotarła my już testujemy :D oczywiście ściągając folię z płynu do mycia otworzyłam zakrętkę i chlust mieliśmy na podłogę :d tak to tylko ja mogę ściągać folię hah 

Mazia ja o mały włos i zrobiłabym tak samo, mało brakowało:D 

Ja rozcinalam nozyczkami wiec na szczęście nie, swoją drogą fajnie że tak porządnie to zabezpieczyli. 

Rozniez zabieramy się za testowanie 

Mieliśmy to samo z płynem, nie mogłam jakoś tej foli zdjąć i trochę nam się wylało.

dziękuję, paczucha dotarła, płyn był faktycznie nieźle zapakowany, ale mi się nic nie rozlało.

My nie testujemy teraz ale płyn używamy aktualnie nie wiem czy ta sama seria ale żaden nie domywa lepiej jedyna uwaga moja jest taka że przelewam go do poprzedniego innej firmy ponieważ była tam pianka i ten też się w nią zamienia dzięki czemu jest korzystniejszy i starcza na dłużej 

Mazia hehehe ja ja ściagałam folie to sie zastanawiałam komu sie wyleje;) ;) 

płynu używamy ale moje postrzeżenia już po pierwszych dniach to takie ze mimo iz domywa i fajnie sie pieni to jest mało wydajny;( moze powód ze wczesniej uzywałam żelu do mycia butelek który jest zupełnie innej konsystencji, patrzac ile juz tego płynu użyłam to jednak nie wystarczy go na tak długo niż żelu używanego dotychczas

Ja też rozcinałam nożyczkami,ale na końcówce nie rozcięłam już haha 

My jeszcze dużo użyliśmy,ale jak dla mnie konsystencja bardziej płynna niż inne płyny do naczyń. Muszę jakby delikatniej naciskać by mi za dużo nie poleciało no i chyba faktycznie mniej wydajnt�

Gratuluję dziewczyny :)