Testerki wyłonione po lutowej edycji programu testowego 2022 - kto będzie testował zestaw do karmienia butelką

No ja przyznam.ze gdyby byl gestrzy bylby całkiem niezly;)

Alw suszara super

u nas już wszystko w ruch poszło ;) 

z otwieraniem płynu mam już wprawę nie pierwszy raz tak przyszedł do nas ;) 

najbezpieczniej nożyczkami 😂 

suszarka zajmuje trochę miejsca ale jest mega pojemna i mogę teraz myc butelki raz dziennie a Nie 3😂 

Ja rozcinałam nożykiem ta folie na płynie i na szczęście nic się nie rozlało :) super są te rzeczy i wszystko bardzo przydatne. Płynu jeszcze nie testowałam bo mam inny otwarty ale będę musiała tego też spróbować i będę mieć porównanie. 

Mi się strasznie podobają te butelki, śliczne są :) 

Mi również w pierwszej chwili suszarka wydawała mi się jakaś wielka miałam mieszane uczucia ale używam i teraz stwierdzam że musiała być duza bo mniejsza nie była by taka pojemna. Nareszcie koniec z ręcznikami papierowymi

MamaRóża u mnie to samo, jak zobaczyłam to mówie jejku duża, ale super że taka jest, bo się wszystko zmieści i nie trzeba walczyć z tymi papierowymi ręcznikami:D

Ja mam płyn z NUK i jak skończę to zacznę używać tego z canpola, ale na pierwszy rzut oka konsystencja jest raczej taka sama,,,

Może lepiej że duża, więcej zmieści.

Suszarka jest bardzo fajna bo jest spora i dużo butelek mieści. 

suszarka jest bardzo wygodna , działa na 100 % , dezynfekuje  buteleczki , wiec po pary karmieniu mialem taki kwaśny zapach od butelki a teraz jest super . Polecam 

jak dla mnie mogłaby być mniejsza bo córka już tylko 2 razy dziennie pije mleko lub kaszę 

MiśkaPyśka docenisz, że jest większa jak maleństwo się urodzi:D ja mam tam wszystko łącznie z końcówkami od aspiratora i inhalatora:D 

W zasadzie to jak rozwiesze części do laktatora i dosłownie 1 butelkę to już jest zapelniona więc obawiam się że mniejsza bez sensu  w moim przypadku

Masz może rację w lipcu zobaczymy dokładnie