Testerki zestawu z butelkami Little Cutie w październiku 2018

Wow! Udało się i mi. Chyba mam szczęście ostatnio
(Z wyjątkiem poznawania płci bobasa… :stuck_out_tongue: ) Zaraz wyślę maila… tylko muszę się poważnie zastanowić nad kolorem :smiley:
Dziękuję, Mamy Canpolu!

Drogie Mamy,

już jest lista testerek zestawu z butelkami Little Cutie:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Prosimy o wiadomość na porady@canpolbabies.com z informacją o wybranym kolorze zestawu. Czekamy na informację do końca tego tygodnia tj. 7 października.

Brak informacji oznacza, że wyślemy zestaw w losowo wybranym kolorze.

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Bardzo się cieszymy, że przetestujemy ten cudowny zestaw, u nas jak najbardziej na czasie :slight_smile: Dziękujemy za możliwość testowania Waszych wspaniałych produktów :slight_smile: E-mail z wyborem koloru niebieskiego już przesłany.

Super cieszę się bardzo z możliwości testowania tak pięknego zestawu. Michuni masz trudny wybór zwłaszcza że nie wiesz jaka płeć , ale obydwa są przepiękne :slight_smile:

dziękujemy bardzo! Zestaw jest uroczy! Mam tylko problem bo nie potrafię wybrać koloru :smiley: chyba jednak zdecyduję się na niebieski bo jest uniwersalny choć oba kolory są cukierkowe :slight_smile:

Pcheła, gratulacje!!! Musisz się bardzo cieszyć bo to chyba Twoje pierwsze testowanie w Blogosferze :slight_smile: Ja niestety wciąż będę walczyć z rozklejającymi się torebkami do kuchenki mikrofalowej, a w nocy będę parzyć palce we wrzątku. No cóż, może spotka mnie jeszcze kiedyś promyk szczęścia konkursowego i uda mi się wygrać sterylizator :slight_smile: czekam z niecierpliwością na Twoją opinię :slight_smile:

Bardzo sie ciesze ze bede mogla przetestować ten sliczny zestaw, marzyłam go przetestowac bo jest śliczny;-) :heart:jak nie wiedziałam co bede miała to również mialam problem haki jaki kolor wybrać, przepuszczalam ze będzie drugi synek i brałam niebieski i miałam rację;) bo mam drugiego synka i rowniez wybieram niebieski jest śliczny;-)

Serdeczne gratulacje dla wszystkich mam.

Dziękujemy za możliwość testowania tego ślicznego zestawu :slight_smile: za moment wysyłam wiadomość z wybranym kolorem :slight_smile:

Na prawdę się nie spodziewałam. Bardzo dziękujemy. Już wysyłam e-maila z kolorem zestawu.

Ja znów chyba wybiorę dla chłopca kolory bo to uniwersalne. Dziękuję i gratuluję innym mamom.

gratulacje dla testujących!!!wspaniały zestaw!!!

Dziękujemy:) Gratuluję pozostałym:)

A ja mimo, że mam chłopca wybiorę komplecik dla dziewczynki.
O dzidzi marzę i chciałabym, aby była to dziewczynka, więc może to będzie dobry początek kompletowania dziewczęcej wyprawki :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dziękujemy bardzo!

Zamarancza też mam chłopca i marzy mi się dziewczynka choć w sumie co by nie było to ok ale jednak chciałabym dziewczynkę ale najważniejsze oby zdrowe było staramy się tzn teraz to tak jak będzie to będzie nie żeby specjalnie spinac się ale nie idzie po ostatniej nieudanej ciąży ciężko wychodzi i tak z miesiąca na miesiąc zastanawiam się czy okres będzie czy nie i tyle. A staracie się już zamarancza ? :slight_smile:

A ja mimo ze mam corke a dzieciatko w brzuszku jeszcze sie nie pokazalo to poprosilam o niebieski zestaw, bo jednak nawet gdyby miala sie nim bawic dziewczynka to jakos ujdzie, a chlopiec z rozem jakos nie wspolgra. Chociaz nie powiem, bo bardzo mi sie podoba kolorystyka dziewczecego zestawu, zwlaszcza urzekaja mnie odcienie termoopakowania… :stuck_out_tongue:

Michuni dokładnie mnie też urzekło termo opakowanie w kolorystyce dziewczęcej , a że chłopak to wybieramy niebieski zestaw :slight_smile:

Michuni mnie też urzekła kolorystyka dziewczęca ale ta chlopieca również cukierkowa wybrałam jednak chlopieca bo uniwersalna ale jednak jakby była kiedyś dziewczynka czy chłopiec to posłuży następnemu maluchowi nie ważna jaka płeć A tak to dziwnie chłopiec z rozem.

Też wybrałam niebieski zestaw bo jest bardziej uniwersalny. :slight_smile: choć nie powiem że różowy nie kusił

A mnie jednak skusił :slight_smile: fajnie jest mieć siostrę więc liczę na to, że róż będzie idealny :slight_smile:

Aiisa i staramy i nie. Bardziej na zasadzie co ma być to będzie, ale mały skończył 2 latka więc myślę, że to świetna pora, a i mój szew chce juz zostać wyciągnięty z brzucha ;]

No i paradoks różowy tylko dla dziewczynki, a niebieski uniwersalny :stuck_out_tongue_winking_eye: