Testerki zestawu z butelkami Little Cutie w październiku 2018

dziękujemy bardzo. Moja córka obejrzała zawieszkę, wyciągnęła rączki, przywitała króliczka wesołym uśmiechem i “powiedziała” yyyy. Rozumiem, że znaczyło to:mamusiu, jaka piękna nowa zabawka!" :slight_smile:

A mój syn chodzi z tą zawieszką od wczoraj nawet z nią spał dziś przypadła mu do gustu bo On zawsze kochał królicze uszy.

Powiem wam dziewczyny , że jestem zakochana w tym termoopakowaniu solidne wykonanie :slight_smile:

Szkoda, że Canpol nie wysłał maila z informacja (Mamom, ktore testują za dodanie porady), jak dobrać kolor, tylko ogłoszono to tylko na forum… I dzięki temu przy dwóch córkach mam zestaw niebieski :confused: Cóż… Jak się uda w przyszłości znów testować, to będę już widzieć, że trzeba zajrzeć i tu :wink:

Ale zestaw cudny! Uwielbiam grzechotki, które można przypiąć do wózka a nie szukać ich na drodze spaceru :slight_smile:

Lalosia! Wejdź w edycję profilu i tam masz dane dzieci - chyba tam się zmienia ciążę na dzidziusia :wink:

anamber dla dziewczynek niebieski jeszcze pasuje , ale dla chłopca różowy to byłby problem :slight_smile:

Niebieski uniwersalny pewnie dlatego taki poszedł bo jednak roz dla chłopca dziwnie wygląda ale niebieski h dziewczynki to nic dziwnego :slight_smile:

My również serdecznie dziękujemy za przepiękny zestaw. Grzechotka wisi synkowi nad łóżeczkiem, starsza siostra cały czas zabawia go nią :slight_smile: Buteleczki są przeurocze, a termoopakowanie bardzo solidnie wykonane, będzie nam służyć :slight_smile: Super, że smoczek jest od 6go miesiąca, bardzo się przyda jak synek podrośnie, bo na teraz ma zapas :slight_smile:

Aaa wlasnie, a propos smoczkow, to jest jakas opcja wyboru rozmiaru, czy jest jeden ustalony rozmiar ktory Mamy Canpolu wysylaja i nie ma miejsca na dyskusje? :slight_smile:

Michuni szczerze to ciężko stwierdzić można napisać z prośbą ale czy będzie rozpatrzona to ciężko stwierdzić być może rozmiar jest taki jaki akurat mamy canpolu zdecydują jak były smoczki to różne odstawialam kiedyś dostałam 0 3 teraz 6 18 Więc myślę że rozmiar jest ustalany odgórnie.

Niby niebieski uniwersalny, ale zakochałam się w grzechotce i opakowaniu termo z wersji dziewczecej :wink:
Mam nauczkę na przyszłość - trzeba zaglądać na forum :smiley:

Ok, Aiisa, dzieki za odpowiedz, nastepnym razem moze sprobuje zapytac Mamy Canpolu a jak nie to tez nie problem, zawsze sie jakis chetny do testowania w okolicy znajdzie :smiley: