Ojej, to musiało być straszne… Strasznie współczuję jej tego bólu, mam nadzieję, że teraz jest już lepiej i wraca do sił.
Po 7 dniach zazwyczaj mija ten ból sam, nie zawsze proponują zrobienie tego zabiegu "Łatę ". Moją siostrę cioteczna wypuścili z takim bólem, a ja miałam znajome położone co mówili żebym mówiła że ból jest silny nie ustaje ,nie udawała że jest lepiej by wyjść i faktycznie mi po kilku dniach zaproponowali ten zabieg, ale wiecie musieli już w aktach i wszędzie napisać,że takie coś miało miejsce i że znieczulenie musiałobyc źle wykonane . Bo oprócz tego to okazało się że znieczulenie w kręgosłup nie działa i jak mnie nacieli to wszystko czułam i musieli mnie uśpić ![]()
Ale traumatyczne przeżycia. U mojej koleżanki też bardzo kiepsko działało, ale nie aż tak żeby jej narkoze zrobić. ![]()
O kurczę to mega slabo
Teraz już jest ok ale mówi że ból był niewyobrażalny
Masakra, tylko wspolczuc… ![]()
No niestety mamusie, ale my jesteśmy w stanie przetrwać wszystko dla tych małych istot ![]()
Dokładnie
Jeśli teraz się tego nie nauczy to za kilka lat możesz do tej samej osoby trafić, będzie już specjalistą, a nie będzie potrafiła wykonywać takich czynności
Oj tak, dla naszych maluszków potrafimy znieść naprawdę wszystko, ból, zmęczenie, nieprzespane noce… wszystko schodzi na dalszy plan, bo one są całym światem ![]()
Podziwiam, ja tak strasznie będąc w ciąży bałam się znieczulenia i CC, że nawet jak to czytam, to mam ciarki
A można wiedzieć czemu np się tego bałaś ?
Oj tak , nieraz sama się dziwię ile mam w sobie cierpliwości ![]()
Oj gdyby faceci mieli przez to przechodzić było by o wiele mniej dzieci
Tak mowisz ? Byłby polityka z chin wtedy ? Po dwojce max i koniec ?
z bólu by chłopy to wprowadzily hahahah
Ja myślę, że wprowadziliby powszechne znieczulenia zewnątrzoponowe, albo wymyślili jeszcze bardziej skuteczne metody przeciwbólowe
W tym miesiącu cudne nagrody ![]()
choć myślałam ,ze nowości okołoporodowe @CanpolBabies_Redakcja da do testów ;D
A ja myślałam , że może już będą porady w tym miesiącu
widzę , że dalej nie ma możliwości dodawania porad.
A Tych porad nie można dodawać w nowych wątkach? ![]()
Chyba właśnie już nie …
A to tak się kiedyś dało?