Tabletki bardzo mnie interesują i te woreczki do sterylizacji w mikrofali. Cudo uwielbiam je. Idealne do wzięcia na wyjazd bo mikrofala prawie wszędzie jest ![]()
No właśnie też widzę że nie ma porad. A szkoda bo lubiłam je czytać ![]()
Woreczki są genialne. Tabletki też jestem ciekawa ich składu.
Zgadzam się, ja dostałam sterylizator od szwagierki ale po kilku użyciach zrozumiałam czemu odpuściła sobie używanie jego, gdy nie jest się kpi to jednak łatwiej coś wyparzyć inna metodą. Ja uwielbiam woreczki do mikrofalówki bo to szybka i łatwa metoda sterylizacji nawet w domu.
Ciekawa jestem tych tabletek bo za chwilę zaczynamy RD więc miseczki talerzyki i kubeczki do zmywarki byłyby dużym odciążeniem w sprzątaniu po posiłkach ![]()
Zawsze można też wstawić jako nowy temat jeśli ktoś ma jakąś ciekawą gotową poradę dla mam
Tak to prawda , przy dzieciach zwłaszcza już 7 letnich nieraz tej cierpliwości potrzeba wiele
Nawet nie znam tych woreczków do sterylizacji, nie wiedziałam że jest takie coś
To bardzo polecam
wkaładasz rzeczy do woreczka wlewasz 60ml wody 3 min w mikrofali wylewasz wodę przez otwór chwilę czekasz żeby się nie poparzyć i wyjmujesz wysterlizowane
Ooo to super sprawa na jakieś wyjazdy , jak jest dostep do mikrofalówki
I jeden woreczek starsmcza nie na raz ale na kilka. Mnie zdarzyło się ze dwa woreczki po 5 stylizacjach pękły ale i tak są suoey
Super pomysł, szybkie i skuteczne rozwiązanie
Ojej to mi się jeszcze nie zdarzyło nic takiego, a jakiej firmy używałeś?
Ja do tej pory miałam medela, bocioland a teraz właśnie mam z Canpol ![]()
Canpol mam cały czas
Słyszałam, że znieczulenie przedłuża poród, a poza tym bałam się złego samopoczucia po znieczuleniu. Bałam się tez wywoływania, indukcji itd. A CC - to jednak poważana operacja… Na szczęście mam za sobą dwa porody sn, oba bez znieczulenia.
To dziwne mi bardzo służą hmm
Woreczki sa mega będąc z dzieckiem w szpitalu , jak dla mnie to must have tak samo.
Ja też je lubię ale trafiły mi się jakieś dwa wadliwe może. I tak używam ich dalej ![]()
Czasem niestety bywa i tak ![]()
Tak to prawda zawsze coś fajnego
Właśnie też się boję tego wszystkiego