Ja tam wiem po sobie, że raczej nie korzystałabym z woreczków. Jak już muszę coś wysterylizować, to po prostu przelewam wrzątkiem.
I tak w sumie mało rzeczy sterylizuję ![]()
![]()
To zupełnie naturalne, że miałaś obawy znieczulenie, indukcja, czy cesarka to rzeczy, które niosą ze sobą różne ryzyka, a każdy organizm reaguje inaczej
Ja też najszybciej i najwygodniej to wrzątkiem
Ja dzięki Tobie przestałam wyparzać butelkę ![]()
![]()
Ja robię to od czasu do czasu, tak po każdym użyciu też nie sterylizuje albo się suszy po prostu albo przelewam wrzątkiem, dlatego te woreczki są dla mnie idealnym rozwiązaniem bo zaznaczam sobie jak użyje, schowam do szafki jak wyschnie, a jak potrzebuje to chwila i gotowe. ![]()
Ja tak samo, tylko przelewam wrzątkiem
Dokładnie tak, a tym bardziej, że kazda z nas chce jak najszybciej dojść do siebie, żeby móc skupić się na dziecku.
Hahaha ![]()
widzisz, pomogłam ci zaoszczędzić odrobinkę czasu w ciągu dnia ![]()
![]()
Hahhaha serio ![]()
zawsze to cos
Ja raz w tyg robiłam w sterylizatorze dokładnie wyparzanie. Takto albo w podgrzewaczu na szybko, albo w tych woreczkach właśnie.
Musze zakupic te woreczki
Do szpitala moga sie przydac
Dowiedz się czy w szpitalu nie mają. Ja tam właśnie się o nich dowiedziałam bo gdy musialam dokarmiać mała mm to dostałam woreczek by w mikrofali wyaorzac właśnie butelki i swoje rzeczy typu laktator
Raczej mają przeważnie więc warto dopytać
Też myślałam byłam pewna że to będzie ![]()
Ja też tylko wrzątkiem to najszybciej
Ja już mam za sobą jedna cc , niestety nie mam porównania i nie wiem co było by lepsze obawiam się i tego i tego
Ja to sterylizatrora wcale nie kupuję raczej, tylko do wrzątku najlepiej
A to ciekawe jakaś nowość z tymi woreczkami
@Mala.mi ja miałam zarówno z Lovi jak i z canpolu super mi się sprawdził. Ja wiele rzeczy nie kupowałam przy pierwszej córce bo wiadomo można się bez tego obyć,ale jednak jak już się je ma to jest o wiele wygodniej i później nie wyobraża sobie człowiek funkcjonowania bez takiego urządzenia. Czasami są też sytuację, że trzeba codziennie sterylizatora używać, tak miała moja siostra cioteczna jak synek miał problem z brzuszkiem i położna kazała jej trzymać wszystko w czystości.
O tak duże ułatwienie ![]()