Super zestaw dla mam
Ja akurat nie potrzebuję, nie miałabym co z tym zrobić, a szkoda, żeby się zmarnowało
Powodzenia wszystkim ![]()
Każdy poród jest inny, a wiadomo, że nie dość że dochodzi strach o sam przebieg porodu, ale przede wszystkim o dzieciątko.
Dokładnie tak, ten strach o maluszka jest chyba najsilniejszy… wszystko inne schodzi na dalszy plan. Każda mama przeżywa to inaczej, ale ten lęk o zdrowie i bezpieczeństwo dziecka chyba łączy nas wszystkie.
Oj tak , strach jest straszny
Masz racje, ale nie ma co o tym myśleć
Też nie wiedziałam o nich wcześniej
Widziałam że jest do testów mam nadzieje że mi się uda i je przetestuje bo zawsze tylko używałam wrzątku
Już kiedyś były do testów tak to o nich nie wiedziałam. Od tamtej pory ich używam. Starczają na długo
Ja tak samo właśnie , kiedyś dostałam na testy i się nie rozstajemy
ciesze sie, ze tu tradfilam bo te dzieciece rzeczy sa takie drogie! a super jest sprawdzic przed zakupem, wiadomo. nie wiem czy korzystacie z appke ciazowych (jesli tak to poleccie plis), ale ostatnio w Preglife dorwalam np. darmowa paczke od limango - wystarczy sie zglosic
To prawda można sporo zaoszczędzić i nowe rzeczy przetestować.
Tu jest wątek o appkach ciążowym ![]()
No żal trochę
ciekawe czy kiedyś wrócą. Fajnie gdyby można było je dodawać nawet bez możliwości ewentualnego testowania produktów.
@CanpolBabies_Redakcja czy jest szansa ? ![]()
No właśnie. Ciekawe były co poniektóre i fajnie się je czytało. Ale porady od Canpol są i wrzucają nowe co jakoś czas. Mozna się dowiedzieć czegoś nowego. Tematy są różne
Zobaczymy jak to bedzie
moze jeszcze wrócą porady
Też mega je lubiłam ! O wow mega jestem ciekawa chusteczek Canpol ! Mam nadzieję że uda się przetestować. ![]()
Ja jestem bardzo ciekawa aspiratora do noska, bo miałam niedawno kupić, a ciągle zwlekałam i zwlekałam
Te bambusowe suche juz mielismy i sa naprawde bardzo fajne
tych nawilżanych jestem też bardzo ciekawa
O tak! Taki elektryczny aspirator do noska to bardzo przydatny sprzęt! Chusteczki czy to nawilżane czy bambusowe też wyglądają ciekawie i są bardzo praktyczne, na pewno się przydadzą. Podobnie jak termometr, podkłady czy szczotka i grzebień ![]()
Generalnie super wyprawkowe rzeczy w tym miesiącu do przetestowania ![]()
@Kalusia161 do czego przydały Ci się bambusowe chusteczki?
Bambusowe używam do dziś do wycierania buźki po kąpieli. Dla mnie najlepsze jakie miałam. Nawet makijaż nimi zmywam hihi. Podkłady wykorzystujemy pod fotelik i teraz pewnie zaczniemy do łóżeczka bo czas uczyć spać bez pieluchy. Na szczęście mam jeszcze z poprzedniej partii testów. Aspiratorek jest też super. My mamy już jeden i jesteśmy super zadowoleni