Testowanie produktów

Super zestaw dla mam :slight_smile: Ja akurat nie potrzebuję, nie miałabym co z tym zrobić, a szkoda, żeby się zmarnowało :slight_smile: Powodzenia wszystkim :heart:

1 polubienie

Każdy poród jest inny, a wiadomo, że nie dość że dochodzi strach o sam przebieg porodu, ale przede wszystkim o dzieciątko.

Dokładnie tak, ten strach o maluszka jest chyba najsilniejszy… wszystko inne schodzi na dalszy plan. Każda mama przeżywa to inaczej, ale ten lęk o zdrowie i bezpieczeństwo dziecka chyba łączy nas wszystkie.

1 polubienie

Oj tak , strach jest straszny

Masz racje, ale nie ma co o tym myśleć

Też nie wiedziałam o nich wcześniej

Widziałam że jest do testów mam nadzieje że mi się uda i je przetestuje bo zawsze tylko używałam wrzątku

Już kiedyś były do testów tak to o nich nie wiedziałam. Od tamtej pory ich używam. Starczają na długo

Ja tak samo właśnie , kiedyś dostałam na testy i się nie rozstajemy

ciesze sie, ze tu tradfilam bo te dzieciece rzeczy sa takie drogie! a super jest sprawdzic przed zakupem, wiadomo. nie wiem czy korzystacie z appke ciazowych (jesli tak to poleccie plis), ale ostatnio w Preglife dorwalam np. darmowa paczke od limango - wystarczy sie zglosic

1 polubienie

To prawda można sporo zaoszczędzić i nowe rzeczy przetestować.

1 polubienie

Tu jest wątek o appkach ciążowym :slightly_smiling_face:

2 polubienia

No żal trochę :frowning: ciekawe czy kiedyś wrócą. Fajnie gdyby można było je dodawać nawet bez możliwości ewentualnego testowania produktów.
@CanpolBabies_Redakcja czy jest szansa ? :wink:

No właśnie. Ciekawe były co poniektóre i fajnie się je czytało. Ale porady od Canpol są i wrzucają nowe co jakoś czas. Mozna się dowiedzieć czegoś nowego. Tematy są różne

1 polubienie

Zobaczymy jak to bedzie :slight_smile: moze jeszcze wrócą porady

1 polubienie

Też mega je lubiłam ! O wow mega jestem ciekawa chusteczek Canpol ! Mam nadzieję że uda się przetestować. :slight_smile:

1 polubienie

Ja jestem bardzo ciekawa aspiratora do noska, bo miałam niedawno kupić, a ciągle zwlekałam i zwlekałam

Te bambusowe suche juz mielismy i sa naprawde bardzo fajne :slight_smile: tych nawilżanych jestem też bardzo ciekawa

1 polubienie

O tak! Taki elektryczny aspirator do noska to bardzo przydatny sprzęt! Chusteczki czy to nawilżane czy bambusowe też wyglądają ciekawie i są bardzo praktyczne, na pewno się przydadzą. Podobnie jak termometr, podkłady czy szczotka i grzebień :slight_smile:
Generalnie super wyprawkowe rzeczy w tym miesiącu do przetestowania :smiley:

@Kalusia161 do czego przydały Ci się bambusowe chusteczki?

1 polubienie

Bambusowe używam do dziś do wycierania buźki po kąpieli. Dla mnie najlepsze jakie miałam. Nawet makijaż nimi zmywam hihi. Podkłady wykorzystujemy pod fotelik i teraz pewnie zaczniemy do łóżeczka bo czas uczyć spać bez pieluchy. Na szczęście mam jeszcze z poprzedniej partii testów. Aspiratorek jest też super. My mamy już jeden i jesteśmy super zadowoleni