Ostatnio to byłam tak zestresowana że się potknęłam k własne nogi
całe kolano zdarte . Już nie mogę się doczekać aż będzie wszystko ok , co lżejsza głowa będzie od tych myśli
Bardzo Ci współczuję, wiadomo że każdy chciałby taka wzorowa ciążę mieć, a tu tyle stresu… trzymam mocno kciuki, że 13 odetchniesz pełną piersią
Mam taką nadzieje ![]()
![]()
![]()
Oj musi cię to stresować , zobaczysz będzie dobrze
Bardzo ci współczuję tego stresu, jest on niepotrzebny oby już na kolejnej wizycie było ok i w pełni będziesz cieszyć się całą ciążą ![]()
Hej po długim czasie . Ostatni czas jest dla mnie bardzo ciężki, ale mam super wiadomość dziś ja dostałam i u mojego maleństwa torbiele się wchłonęły
został tylko jakiś pęcherzyk .
Ale jestem wkoncu szczęśliwa ze to zniknęło , zaraz lżej się zrobiło.
Wspaniała informacja ! Teraz musisz odetchnąć i cieszyć się maleństwem ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cudownie to czytać , a tak sie mamo martwiłaś ![]()
![]()
![]()
A Ty jak sie trzymasz ??? Masz jeszcze jakaś kontrolę z maluszkiem ? Taka ostatnią?
To super, dobra wiadomość
trzeba być zawsze dobrej myśli
Jestem 28 tc także jeszcze kilka wizyt mnie czeka , ginekolog poinformowała że moga się jeszcze pojawić ale póki co cieszę się że już się wchłonęły . Moge się teraz bardziej się cieszyć ![]()
Aaaa jej ja myślałam ze Ty już urodziłaś , przepraszam Cię ![]()
![]()
stąd napisałam ze ostatnią wizytę kontrolną miałam na myśli.
Najważniejsze że torbiele zanikły ![]()
![]()
Ufff to super bardzo dobra informacja
Teraz możesz spokojniej cieszyć się ciążą i każdym dniem
Bo domyślam się, ile stresu przez to miałaś
Hej . Kochani po długim czasie , chciałam się z wami podzielić moją radością 🩷 córcia już ma 3 miesiące
jest zdrowa , nie ma w główce żadnych zmian
jestem szczęśliwa mama wymarzonej córeczki
i oczywiście syna ![]()
Gratuluję ![]()
![]()
wspaniała wiadomość że jest zdrowa ![]()
![]()
![]()
a jak sobie radzisz ? Jak u Was nocki wyglądają :)?
Piękna wiadomość
Gratulacje
i dużo miłości dla całej rodzinki ![]()
Super:heart: gratulacje ![]()
Gratulacje
wspaniałe nowiny ![]()
![]()
Super wiadomość! ![]()
![]()
@MamaSloneczka @Magdallenka0897 @ironiczniepateyczna @Mama.Wiki @daga1271 dziekuje 🩷
@MamaSloneczka dziękuję nocki dużo lepiej jak z pierwszym dzieckiem , póki co nakarmię i przesypia nawet 5h nieraz
już jest dużo lepiej , strasznie połóg przeżyłam , to chyba najgorszy czas był w moim życiu . Ale na szczęście już jest dużo lepiej i wracam do normy
🫶🏻