Torbiele na splotach naczyniowych w głowie

Ostatnio to byłam tak zestresowana że się potknęłam k własne nogi :see_no_evil:całe kolano zdarte . Już nie mogę się doczekać aż będzie wszystko ok , co lżejsza głowa będzie od tych myśli

1 polubienie

Bardzo Ci współczuję, wiadomo że każdy chciałby taka wzorowa ciążę mieć, a tu tyle stresu… trzymam mocno kciuki, że 13 odetchniesz pełną piersią

1 polubienie

Mam taką nadzieje :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oj musi cię to stresować , zobaczysz będzie dobrze

1 polubienie

Bardzo ci współczuję tego stresu, jest on niepotrzebny oby już na kolejnej wizycie było ok i w pełni będziesz cieszyć się całą ciążą :smiling_face:

3 polubienia

Hej po długim czasie . Ostatni czas jest dla mnie bardzo ciężki, ale mam super wiadomość dziś ja dostałam i u mojego maleństwa torbiele się wchłonęły :smiling_face_with_three_hearts: został tylko jakiś pęcherzyk . :smiling_face: Ale jestem wkoncu szczęśliwa ze to zniknęło , zaraz lżej się zrobiło.

7 polubień

Wspaniała informacja ! Teraz musisz odetchnąć i cieszyć się maleństwem :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 polubienia

Cudownie to czytać , a tak sie mamo martwiłaś :hugs::hugs::kissing_closed_eyes:
A Ty jak sie trzymasz ??? Masz jeszcze jakaś kontrolę z maluszkiem ? Taka ostatnią?

1 polubienie

To super, dobra wiadomość :smiling_face: trzeba być zawsze dobrej myśli

1 polubienie

Jestem 28 tc także jeszcze kilka wizyt mnie czeka , ginekolog poinformowała że moga się jeszcze pojawić ale póki co cieszę się że już się wchłonęły . Moge się teraz bardziej się cieszyć :smiling_face:

3 polubienia

Aaaa jej ja myślałam ze Ty już urodziłaś , przepraszam Cię :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::blush: stąd napisałam ze ostatnią wizytę kontrolną miałam na myśli.

Najważniejsze że torbiele zanikły :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ufff to super bardzo dobra informacja

1 polubienie

Teraz możesz spokojniej cieszyć się ciążą i każdym dniem :wink: Bo domyślam się, ile stresu przez to miałaś

Hej . Kochani po długim czasie , chciałam się z wami podzielić moją radością 🩷 córcia już ma 3 miesiące :smiling_face_with_three_hearts: jest zdrowa , nie ma w główce żadnych zmian :smiling_face_with_three_hearts: jestem szczęśliwa mama wymarzonej córeczki :wink: i oczywiście syna :wink:

6 polubień

Gratuluję :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: wspaniała wiadomość że jest zdrowa :hugs::hugs::hugs::white_heart: a jak sobie radzisz ? Jak u Was nocki wyglądają :)?

Piękna wiadomość :heart_eyes: Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: i dużo miłości dla całej rodzinki :smiling_face:

1 polubienie

Super​:heart: gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Gratulacje :heart: wspaniałe nowiny :blush::blush:

1 polubienie

Super wiadomość! :blush::heart:

1 polubienie

@MamaSloneczka @Magdallenka0897 @ironiczniepateyczna @Mama.Wiki @daga1271 dziekuje 🩷
@MamaSloneczka dziękuję nocki dużo lepiej jak z pierwszym dzieckiem , póki co nakarmię i przesypia nawet 5h nieraz :smiling_face: już jest dużo lepiej , strasznie połóg przeżyłam , to chyba najgorszy czas był w moim życiu . Ale na szczęście już jest dużo lepiej i wracam do normy :smiling_face: 🫶🏻

5 polubień