Ubrania oraz ich składy

Te z poliestru są straszne nie wiem jak można je nosić ja się w nich duszę , chociaż tylko przymierzę .

Ja zamówiłam kiedyś taką bluzkę przez internet. Dramat , dosłownie jakbym worek plastikowy założyła. Nie da się w czymś takim chodzić

Okropieństwo :ok_woman:t3:
Pamiętam jak kiedyś kupowałam tylko wg marki i czasami płaciłam 100 złotych za plastikową koszulkę…

Czasami gorsze marki mają lepsze jakościowo ubrania. Nie wiem czy to zależy od jakiejś serii czy o co chodzi

Dokładnie, ja teraz już nie patrzę na markę, a właśnie na skład no i jakość. Nawet jeśli jest bawełna, ale wyłażą nitki itp to nie biorę

Ja dużo zamawiam z internetu

Ja też, aczkolwiek wolę i tak stacjonarnie

No w sumie gdybym miała więcej czasu to bym też wolała stacjonarnie

Ja ostatnio wolę stacjonarnie. W sieciówkach są te ubrania bardzo różne, nie ma że bawełna to jest super bo czasem jest tak uszyte że szkoda brać, a nie wspomnę już o rozmiarówce. Córeczka nosi z jednego sklepu bluzy92 a bluzki z krótkim 104

Ja też ale czasem ciężko się do biedronki wybrać a co dopiero do jakiejś galeri :neutral_face:

Dokładnie, dlatego ja też większość zamawiam

1 polubienie

Ja też wolę materiał dotknąć i zobaczyć jak jest uszyte

Ja też i tak się nauczyłam że kupuję prawie tylko internet , lubię w domu na spokojnie sobie przymierzyć

Ja ostatnio to lubię kupować na tych transmisjach , fajnie ze mają zwroty w większości i można na spokojnie w domu poprzymierzac

Nauczyłam się przy dzieciach zwracać uwagę :slight_smile:

Tak te zwroty, to super opcja :slight_smile:

Ja jakoś nie mogę się do tego przekonać.

Też nie mogłam się przekonać a teraz to dla mnie dużo wygodniej przymierzyć na spokojnie w domu i ewentualnie oddać

Tak racja też tak lubię :wink:

na transmisjach też mają zwroty ?