Ubranka z lumpeksu

Ale mega jest ta Syrenka :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

I ile kosztowaly Cie te zakupy?

Extra zakupy! Moja córka też ma taki ogon :joy:

1 polubienie

Wow czy tam są rzeczy nawet z metkami? :stuck_out_tongue:

@Patrycjaw25 mega ciuszki , nawet z metkami rzadko u mnie zdarza się to :expressionless:
Widać że zakupy udane :hugs:

U mnie też rzadkość jak coś jest z metkami, trzeba dużo szukać

Haha syreni ogon ? Widziałam na allegro takie stroje😄
@Mamilove vorka aby go wyprałam śpi w nim jak w śpiworku :smile:
@Efektdomi po 3,50 niektore rzeczy tylko ten biały komplecik był drogi z metką i nie był przeceniony , w sumie nie wiem czego nie odłożyłam ale mi się spodobał . A była polowa ceny wtedy…
@ironiczniepateyczna tak z metkami było sporo ubranek :wink::slightly_smiling_face:
@paola.4 o tak ogólnie wstawiłam kilka zdjęć a nakupiłam pełną torbę :laughing:

1 polubienie

@Patrycjaw25 zazdroszczę , szkoda że u mnie takich nie ma . Byłam ostatnio to na pocieszenie legginsy sobie kupiłam :smile: już nawet na siłę coś szukałam ale nic nie było . Ostatnio rzadko jeżdżę bo wiem że nic nie upoluje :expressionless:

Ale musi to słodko wyglądać :face_with_peeking_eye: zaraz mi się skojarzyło z tym serialem z Disney chanel o syrenach :see_no_evil::see_no_evil:
@paola.4 to trzeba mieć jakiś dar , żeby umieć szukać mi się też nic nie udaje

U mnie też nic nie ma w miejscowości , ja przyjechałam na drugi konoec Polski do rodziców na wakacje i tu miałam zawsze lumpka ktory ma fajne rzeczy​:smiley: i będąc na wakacjach nie mogłam go nie odwiedzić :rofl:
@Mamilove moja córka jak zobaczyła ten kocyk to założyła na nogi i zaczęła skakać po domu🤣

2 polubienia

To jest szczęśliwa :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: i to najważniejsze :smiling_face_with_three_hearts:

O wow nie no poszalałaś

Jak za taka cene to mega łowy!

1 polubienie

@Mamilove wydaje mi się że to zależy od sklepu , jeżeli dużo osób chodzi to jest przebrane , u mnie tu mega dużo chodzi , wiecznie zatłoczony i dlatego nie mogę nic znaleźć . Mamy jeden taki duży , gdzieś dalej też są ale takie małe to pewnie tak już wogole nic nie ma .:smirk:
@Patrycjaw25 takie są najlepsze , taka nowość aż chce się chodzić . :hugs:

U mnie to już jest kolejka przed otwarciem na dworze i czekają na otwarcie

To też widziałam ale nie wiem czy to nie ludzie którzy potem na sprzedaż nie biorą

Całkiem możliwe , ze to potem gdzieś wystawiają

@Mamilove u mnie też tak , raz trafiłam na kolejkę przed otwarciem aż mi się czekać nie chciało . W dzień wyprzedaży maskara ile wtedy ludzi jest , po południu to już nie ma po co jechać :laughing:

A weź wtedy kupuj coś , jak się wszyscy tak rzucają i wielki wyścig :face_with_peeking_eye:

Anja lubię na spokojnie obejrzeć