No mi się na necie podobały takie za 200zl a jak było ryzyko że po porodzie to może być do kosza to szkoda mi było ![]()
Mój raz poszedł ze mną ze stoperem w ręce i dał mi limit czasu na zakupy ![]()
![]()
Miej jedną koszulę do porodu rozpinana taka z góry na dół ona się przydaje przy porodzie, od razu ci rozepną i dadzą malucha na klatkę piersiową ![]()
No to właśnie ostatnio starsza mnie wymęczyła dokładnie o dzwony bo są takie super i któraś z koleżanek ma no i oczywiście Huntrix nie obejrzała, ale uwielbia ![]()
![]()
![]()
Pewnie zależy w którym miejscu też nie zawsze pewnie dostawy tak samo wyglądają i w tym samym terminie
@karolina27034 właśnie też mi to mówili dlatego też muszę sobie kupić , ale tak 2 muszą być . Może się w domu przydadzą . Chociaż wolę dwu częściowe ![]()
@Paulina.K to napewno , lub wogole mogą nie mieć tych produktów . Zobaczymy pojeżdżę sprawdzę . I tak muszę kupić więc nie zaszkodzi pojeździć . Najwyżej na necie coś zamówię i też będzie ![]()
A w aplikacji Pepco teraz się nie da sprawdzić dostępności w sklepie?
Ja mialam 3 jedna w ktorej rodziłam i dwie tam na sale, w domu musieli mi wyprać ta pierwsza i dowieść
i zabrać inna i też wyprac żałowałam że nie wzięłam jeszcze jakiejś piżamy bo to w tych pierwszych dniach to wszystko się leje człowiek się poci ehh ![]()
Ja sobie je zamówiłam na Vinted, nie chcialam inwestować w coś co ubiorę tylko raz
Noo mi też zabrakło pamiętam
@BeataSt o na to nie wpadłam , ale wydaje mi się że nie mają takiej nowocześniej apki . Ale sprawdzę może się myślę ![]()
@karolina27034 ja już sobie 2 zamówiłam dwu częściowe takie rozpinane i jeszcze chciałam 2 te koszulowe takie . Najwyżej jeszcze jedna może do kupię , chce takie żeby w domu też ubrać a nie tylko do szpitala . ![]()
Na vinted też nawet patrzyłam ale nic takiego nie wpadło mi w oko ![]()
To ja jak wróciłam do ubrałam moje piżamki z przed ciąży
jak dobrze było do nich wrócić ![]()
Myślałam że lepiej na początku w takich spać przy karmieniu . Zobaczę jak mi będzie źle to wrócę do swoich z przed ciąży ale myślę że też już je trzeba wymienić z:rofl:
raczej tak szybko z wagi nie spadne żebym weszła w nie ![]()
Żebyś się nie zdziwiła , brzuch od razu ci spanie ![]()
Ja teraz się w samym staniku do karminia ale to teraz bo jest ciepło, a jak ty urodzisz to ciekawe jak będzie
Haha o tak u nas to samo koleżanka uwielbia huntrix i ona też
wszystko jej się podoba odrazu ![]()
Też tak śpię
a jak mi zimno to ubieram te do karmienia, żeby było wygodniej
Żeby nie świecić cyckami rano ubieram koszulę ![]()
![]()
Ja też w samym staniku i jakichś spodenkach śpię od porodu. Marzę o momencie kiedy będę mogła już na nowo bez stanika chociaż trochę niż do kąpieli ![]()
Ja aplikacji Pepco nie mam jakoś nie często tam
Jestem więc szkoda mi miejsca na telefonie ![]()
@karolina27034 a uzywałaś lub używasz ten pas na brzuch ?? Bo właśnie w rodzinie mówili mi żebym sobie taki zamówiła to szybko brzuch do formy dojdzie . ![]()
Właśnie sobie go nie kupiłam ale ! Ubrałam taką obcisłą bluzkę „wyszczuplającą” i tak ten brzuch mi się z dnia na dzień zrobił się płaski , podobno tego nie zalecają bo macica się obniża czy coś w ten deseń ale ja tam się nie przejmuję ![]()
Dziewczyna brata studiuje fizjoterapię i akurat była na praktykach podpytała straszę panie i one powiedziały żebym sobie jeszcze brzuch paso tape okleiła żeby te mięśnie sobie wracały i też oklejam ![]()
@BeataSt jeju ja też ! Jak zdejmuje pod prysznic to taki ból jak mi opadają bez podtrzymania ![]()
@karolina27034 no właśnie dlatego pytam , czy to nie będzie szkodziło . Ale jeżeli będzie pomagać to czemu nie . Lepiej żeby ten brzuch taki po porodzie nie został . Napewno kupię najwyżej jak będzie coś nie tak to nie będę używać . Bo ja złych opinii nie słyszałam na ten temat , pierwszy raz coś takiego słyszę o czym piszesz . ![]()