Ubranka z lumpeksu

Kiedyś każdy się wstydził chodzić , pamiętam jak chodziłam do szkoły to nikt nie mówił że chodzi bo co by znajomi powiedzieli a teraz chyba każdy chodzi , i to jak najbardziej normalne :hugs:
8 zł to nie jest jeszcze majątek ale jak tak będą się podnosić to nie będzie opłacało się chodzić :see_no_evil:

Wcześniej jak ciuchy były po te grosze to się ich nakupiło mimo czy się ich potrzebowało czy nie a teraz jak są po 8 zł to już rozważniej się to kupuje :joy::sweat_smile:

Oj tak kiedyś straszny wstyd było ubierać się w lumpie. Ja pamiętam jak mniw kiedyś koleżanka z klasy widziała w lumpie i potem się wyśmiewała …

1 polubienie

A dlaczego się wyśmiewa skoro ona też tam była. No to moja mama swego czasu lubiła chodzić po lumpie A wiecie wtedy to w ogóle pani doktor nie przystoi

Tak było w naszych rocznikach . Ja akurat chodziłam z przyjaciółkami ale się ukrywałyśmy , żeby nikt nas nie zauważył . I były podchody żeby w ogóle wejść do lumpa .

1 polubienie

Ojeny taak :face_with_peeking_eye: zawsze jak wchodziłam to sprawdzałam czy przypadkiem nie ma kogoś znajomego :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Oj tak pamiętam jak córka mnie męczyła o spodnie dzwony bo kolezanki taki mają :rofl::rofl:

1 polubienie

Chyba każdy tak miał kiedyś że się wstydził , też tak miałam najlepiej jeszcze jak się jeździło do innych miejscowości gdzie nie ma znajomych .
Albo gdy ktoś pytał gdzie ta rzecz się kupiło , wtedy też nie wiedziałam co mówić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: takie głupie myślenie a teraz to takie normalne

1 polubienie

Widziała jak wchodzę do lumpa, pewnie sama też chciała iść i w ramach ochrony siebie ze mnie się śmiała. Dla mnke to już wtedy nie było nic złego ale dzieci się okrutne.

2 polubienia

Oj tak :face_with_peeking_eye: dzieci są okrutne
@paola.4 jak poznałam obecnego męża to się mu przez parę lat nie przyznawałam że chodzę na lumpy :joy::joy: a teraz go ciągnę ze sobą

1 polubienie

Kiedyś to było jednak inaczej

1 polubienie

Mój to mi zawsze mówi a dla mnie coś kupiłaś :blush: i chwali się swojej mamie jak tanio kupuje dla Małego ciuszki :joy:

1 polubienie

Ooo to mój mi tak nie powie :joy: on chyba nawet nie jest świadom że 60% szafy to ubrania z lumpeksu :joy:
A i ubranka dla maluszków są tak tanie że aż żal nie wziasc :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

W Pepco dziś widziałam koszule dla mam rozpinane po całości na guziki jeśli któraś takich potrzebuje :smiling_face:

1 polubienie

@karolina27034 serio :open_mouth::open_mouth: nieźle :smile: ja mojego też czasami wyciągam ale nie chcę chodzić . Ogólnie nie lubi żadnych zakupów :rofl:
@BeataSt ja potrzebuję , muszę w poniedziałek przejechać . Ostatnio patrzyłam u mnie żadnych nie było . Na necie dwie sobie zamówiłam ale dwu częściowe . :blush:

2 polubienia

To trzymam kciuki żebyś dała radę znaleźć :smiling_face: jak coś to Ci kupię i wyślę :joy:

1 polubienie

A aj ja szukałam to nic nie było :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@BeataSt akurat Pepco to mamy w okolicach dość sporo , więc pojeżdżę i sprawdzę :rofl: i Sinsay tak samo . Maskara tyle ich jest że szok . A taki H&M mam godzinę więc rzadko jeżdżę . A mogliby gdzieś otworzyć .:see_no_evil: Lubię w nim zamawiać dla małego , dla siebie :slightly_smiling_face:
@Paulina.K też właśnie nie widziałam a szukam teraz , chyba że teraz mają jakąś dostawę .dobrze że @BeataSt pisze to można sprawdzić . Bo nawet nie pomyślałabym żeby tam teraz sprawdzić .

Właśnie ja w ciąży też nigdy nie widziałam tam a sporo dziewczyn mówiło że bywają dlatego daję też znać wiedząc jak ciężko dostać :see_no_evil:

1 polubienie

W sumie w żadnych sklepach nie widziałam . Na necie jest sporo ale takie jakieś mało eleganckie :rofl: jakoś nic mi się nie podoba a jednak wolałabym chodzić w czyms co jest ładne :see_no_evil: