Ubranka z lumpeksu

To niezły deal ci się udał :heart_eyes: ja teraz zamówiłam od jednej osoby 5 par spodni i śpiworek z colorstories 2,5 tog za 40 zł ! Na zdjęciach nie był nic zniszczony. Ciekawe co to przydzie :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Wstawiaj jak dojdzie :slight_smile:

1 polubienie

Ja dziś fajne czapeczki upolowałam :stuck_out_tongue_winking_eye:

8 polubień

Dziewczyny dziala wam portfel na vinted ? Mi pokazuje caly czas zeby potwierdzic tozsamosc mimo ze daje kod z sms ti dalej mam to samo ;(

Działa mi bezproblemowo ale weryfikację miałam ponad tydzień temu a w międzyczasie była jakaś aktualizacja

1 polubienie

Ojej ale ładniutkie :))

1 polubienie

A podawałeś swój dowód ?

Do vinted trzeba dowód podawać ? Oooo .

Ale chyba tylko przy sprzedaży ?

Kurcze nie mam pojecia bo sama nie mam tam konta :face_with_peeking_eye:

Chyba był taki moment zmiany że trzeba było inaczej się nie dało korzystać czy tam wypłacić z portfela

O jakie piękne. A gdzie takie znalazłaś? Ja ostatni tez kupuje modemu różne ubranka z misiowymi wzorami

1 polubienie

Na czapeczce jest znaczek newbie :slight_smile:

2 polubienia

Ja musiałam podawać jak przekroczyłam jakąś kwotę sprzedaży , wysyłałam wtedy zdjęcie dowodu z jednej i drugiej strony / zamazując pesel /

Po osiągnięciu jakiegoś limitu chcą

Mnie wkurzaj te oszustwa i to że trzeba ich kurierem czy paczkomatem wysyłać

W ciuszku, po 7 zł :stuck_out_tongue_winking_eye: wzięłam dwie bo mi się spodobały jedna będzie na jesień a druga na wiosnę :stuck_out_tongue_winking_eye:

A gdzie zamawiacie czapeczki na zimę ? Koleżanka poleca skleb agbo zamawiałyście coś stamtąd bo widzę że jesy zestaw z wełną marino

Oooo super. Bardzo ładne. Mój synek taki bardziej myszka mikowy ale misiowy ostatnio też

1 polubienie

Hmmm ja albo po kuzynkach córek mam albo jesli już to smyk :wink:

1 polubienie