Ubranka z lumpeksu

Dziś byłam w Action o chciałam tak kupić jakie ubranka ale nic nie było. W Sinsay czy w Kicku też nic specjalnie nie było. Tak samo w pepco. Jedynie za 12 zł kupiłam dwie pary spodenek dla małego do żłobki i tyle

Fajne promocje ostatnio były w Sinsay online - 20% taniej wszystkie dziecięce ubranka. Obkupiłam synka konkretnie (o wiele więcej niż potrzebuję) ale wiedziałam że część rzeczy na żywo może nam nie pasować - za wąski otwór na głowę, za luźne spodnie itp więc na spokojnie w kilka dni posprawdzałam czy rzeczy będą ok (bo jednego dnia synek nie wykazałby się taką cierpliwością :joy:) . Kupiłam kilka kurtek, kombinezon, kamizelkę itd pełno body, spodenek, bluzek. Mam nadzieję że przynajmniej na pół roku będziemy mieli z głowy zakupy :joy:

Czasem trzeba się mocno naszukać żeby coś ładnego się udało znaleźć :smiling_face_with_tear:
Wtedy na tej wyprzedaży kupiłam mu kilka dłuższych spodni bo nie miał prawie żadnych i dobrze że wzięłam 68

Byłam dziś fizycznie ale nic ciekawego dla chłopców nie było.

Teraz jak szukam czegoś to raczej bluz i to zapinananych na zamek bo chcę żeby młody miał wygodniej wkładać. Bo jednak przez głowę to jest zabawa

Te rozpinane dla dzieci do samodzielności znacznie łatwiejsze e

Co jest rozpinane do samodzielności ? :roll_eyes::eyes:

1 polubienie

Moze chodzilo o to, ze dzieciom łatwiej zdjąc taką bluzę :slight_smile: ale to juz dopowie @Mamamamusia
Synek ma prawie 3 lata i przez glowe bkuzy sam nie zdejmie.

2 polubienia

Dla tego ja wole vinted , niz lumpki karmie na spokojnie przeglądam i kupuje :sweat_smile:

Ja lubię tak sobie „pogrzeba” fizycznie :smirk: chciałbym wyskoczyć w najbliższym czasie
@Kalusia161 no może być to co mówisz , nie połączyłam tych wątków :sweat_smile:

1 polubienie

Chyba nie tą osobę oznaczyłaś :sweat_smile::sweat_smile::rofl:

A to jest standard. Jak mam czegoś dużo dla małej to widzę same perełki jak czegoś szukam *szkaradstwa "

@MamaMalychStopek to ja ostatnio też multum rzeczy kupiłam w Sinsay, musiałam kupicie online bo naprawdę ostatnio stacjonarne działy dziecięce obcięte do minimum. Za to już jak coś jest to potrafi być tak że na stronie internetowej te rzeczy jest za 19 zł a w sklepie stacjonarnym za 9

@AnetteSo No ja właśnie ja też myślę by zrobić zakupy online i coś tam młodemu podkupić bo w stacjonarnym nic ciekawego nie był a w sumie mam już kupon więc coś tam taniej będzie. Ja poszukuje w kropki rzeczy i w dynie do żłobka

Wlansie na insta mi się wyświetlało dzień kropki :joy: aż tak to się świętuje ?

Noo na to wygląda. A nie chce by synek był jedyny który nie ma ubrania w kropki

No pewnie że tak ! Czuł by się wykluczony

A może masz jakas białą bluzeczkę/ body i do tego możesz dokupić farby do tekstyliów czy jakieś flamastry i zrobić kropki. Widziałam kiedyś na Ig że jakaś mama tak robiła jak za późno się dowiedziała o dniu kropki. Nawet fajnie to wyszło. Przy starszym dziecku takim 2-3 letnim lub starszym można też dziecko zaangażować

1 polubienie

A wiesz, że dzis rano myślałam o dniu kropki i takie ubranka żeby w ramach " zadań domowych" maluszek robił z rodzicem w domu ? Raz że wspólny czas a dwa kreatywność level master :smiley:

1 polubienie

Wiesz co tak. Ja ci powiem na przestrzeni lat jak moja zaczynała te 3 lata temu przedszkola to wtedy było przypomnienie można było jakieś bluzeczki w kropeczki. Właśnie na takim tle jak do fotograficznym zarzucono jako zieloną płachtę napisane dzień kropki i tyle A rok później to już zaczęli takie jakieś nie wiadomo co robić I mam wrażenie że co roku coraz bardziej staje się to popularne ale w takim negatywnym znaczeniu

Wiesz co , to nie jest głupi pomysł. Tylko muszę poczytać gładzie są jakieś do kupienia pisaki do tekstyliów …. Bo jakoś tak kupienie 1 bluzeczki za 50 zł by raz w niej poszedł bo na za rok już będzie za mała to mi słabo odpowiada

To zawsze jakaś atrakcja dla dzieci, nie wiem może to ma na celu uczenie się tradycji , celebrowanie wydarzeń :face_with_diagonal_mouth: bo nic innego mi nie przychodzi na myśl dlaczego

1 polubienie