Ja w tamtym roku też malowalam ![]()
Ja się właśnie zastanawiam czy nie pomalować bo mnie to będzie czekać niedługo ale chyba zrobię to zwykłymi markerami nie takimi do tekstyliów.
@Kalusia161 czym to malowalas? Super wyszło
Aaaaaaaa to tutaj byl dzień kropki a ja wstawiam nw maluszkach ![]()
![]()
![]()
Kiedy to jest 15 września? U nas nie ma jeszcze żadnej informacji na ten temat
U Nas tez nie ma jeszcze.
Moedzynarodowy dzien jest 15 wrzesnia. Ale placówki różnie robią
Malowalam pisakami do materiału:) mialam na szczęście z jakiegoś szkolenia.
Podrasowalam.Dinusia ![]()
Dziewczyny a wiecie gdzie stacjonarnie znajdę jakieś spodenki cieplejsze? Wszędzie raczej zestawy albo od 86 a ja muszę jej znaleźć 68/74 ![]()
W Sinsay wchodzą ocieplane
I te mniejsze rozmiary też są “samodzielne”? Muszę się wybrać w takim razie ![]()
Patrz raczej online bo stacjonarnie to padaka ostatnio
Ja w zeszłym roku kupiłam w Sinsay i w hm (online) ale szczerze to prawie w ogóle takich cieplejszych nie zakładaliśmy. W wózku miał kocyk i osłonkę na gondolę, teraz mamy taką osłonkę do spacerówki. Na spacery zakładałam na jesień taki śpiworek miś a na zimę grubszy albo cienki+gruby śpiworek. Generalnie na spacery wychodziliśmy w tym w czym synek był w domu, tylko dokładałam warstwy.
Widziałam w Sinsay że już czapki są i bezrękawniki więc cieplejsze spodenki pewnie też.
Właśnie powiedziałam córce że musimy coś wykombinować na dzień kropki a ona mi mówi że ma farby do tkanin ![]()
![]()
No ja nie myślałam nawet że takie będą potrzebne ale właśnie jaśnie pani jest bardzo nosidłowa i już dwa razy jak ją wyjęłam w domu z nosidła to miała te nogi jednak dość zimne więc chyba jednak trzeba. W gondoli to ona też te nogi do samego daszku podnosi więc żaden kocyk nie daje jej rady ![]()
@MamaSloneczka i @LawiBlue ja nie wiedziałam że dzień kropki to takie ważne święto ![]()
to coś symbolizuje czy po kropka bo tak ![]()
To faktycznie
mojemu wiecznie ciepło, w domu w samym body z krótkim jest, a jak korzystaliśmy z gondoli to grzecznej leżał także kocyki dawały radę ![]()
Tzn ja już wcześnie słyszałam o tym ale nie zagłębiałam się w tematykę czy to cos oznacza ![]()
![]()
![]()
Też o tym pomyślałam by zwykłym markerem
tak podobno 15 ale w moim żłobku obchodzą 18 na przykład
Ocieplane spodenki są i w Sinsay i w Pepco i Kicku.,teraz większość jest ocieplanych bo jesień idzie
No w dzień mój lata w krótkim rękawku i pieluszce ale w nocy ostatnio mu daje pajace bo śpi bez kołdry
Mój się strasznie dokopuje w nocy i później się chyba z zimna budzi. Tez się zastanawiam czy muncis z długim rękawem nie założyć na noc.
@BeataSt bo to międzynarodowy dzień kreatywności, talentów i takie tam a kolorowe kropki są tego symbolem
Ja w ogóle chce kupić mu te śpiworki ale z nogawkami na zimę … bo inne nie wchodzą w grę . Macie jakieś fajne do polecenia?
Ja miałam z firmy darland kupowałam na allegro lubiłam je. Miałam różne grubości. Te ciemniejsze się trochę spierały kolory po kilku praniach ale mi to nie przeszkadzało. Większość ma wywijane te skarpetki że możesz zakryć nóżki
Ooooo super w takim razie poparzę na to bo kołdra i nas nie przejdzie