Ubranka z lumpeksu

Ja też wlansie jeszcze do końca nie rozumiem tego dnia kropki :face_with_peeking_eye: ale to kwestia czasu aż same będziemy szukać takich ubrań :laughing:

1 polubienie

Ja najchętniej bym kupiła w Action bo mają dobre gatunkowo te śpiworki ale nie mają. z nogawkami

W action jest śpiworek ? :flushed: a na Vinted popatrz czy nie sprzedaje ktoś z colorstories

@Kalusia161 ekstra ci to wyszło ja w tamtym roku też malowałam córce kropki na koszulce😂 w tym roku nie wiem czy będzie potrzebowała bo jest już w czwartej klasie i nie wiem czy obchodzą też takie dni nietypowe😜

2 polubienia

@LawiBlue czyli jednak coś to znaczy! Super sprawa :heart:
@SylwiaMK po domu to też głównie samo body żeby łatwiej się ruszać, ale na dwór to niestety musze się zaopatrzyć zarówno w spodenki jak i jakieś buciki niechodki :see_no_evil:

1 polubienie

Ja słyszałam że odnosi się do dzieci z autyzmem.

A historia jest mniej więcej taka mówię Google mówi że to dziewczynka Ja słyszałam że chłopiec pal sześć ale że dziecko po prostu w przedszkolu miało coś narysować mówią że to pani że on nie umie rysować i że ono nie ma pomysłu i że nie lubi to pani zasugerowała żeby postawiło kropkę i właśnie to było jako taka mobilizacja do abstrakcyjnego myślenia

2 polubienia

Super to wygląda , na zdj jak by to był oryginał wzór :heart_eyes:

1 polubienie

Niestety duża ilość ubranek jest poprostu poniszczona i trzeba poprostu grzebać w tych ubrankach żeby coś naprawdę konkretnego znaleźć .

1 polubienie

Nie one mają zamek taki dwustronny że możesz odsunąć od dołu albo od góry

Były w zeszłym roku ale takie bez nogawek. I były też fajne w lidlu. Ale do spania nie bo wózków :face_with_hand_over_mouth:

No wiem o jakie Ci chodzi, może się tym wcześniej nie interesowałam

Stacjonarnie to mam wrażenie , że ostatnio to już nic tam nie ma… jest coraz gorzej u mnie .

1 polubienie

Ja zauważyłam jedno że jakoś w sierpniu tak oni się skupili na tym Home że podostawali regały kosztem działu męskiego i właśnie dziecięcego a zwłaszcza niemowlęcego i trochę powiększyli ten dział kobiecy które mówię moim zdaniem on i tak już jest tak nadmuchany

1 polubienie

To w takim razie u mnie wygląda tak samo… a niemowlęcego to nie ma już prawie nic i po wyprzedażach strasznie się skurczyło wszystko

1 polubienie

Mnie jesień zaskoczyła i dziś córka w bluzie szła do przedszkola i jestem bez kurtki dla starszej oczywiście - chcę kupić on line na bank / przejrzałam smyka, cocodrillo, sinsay, hm/ szukam takiej przejściówki ale żeby była od środka z podszewką bawełnianą a nie ortalionowa plus taka pod szyję wyższa zapinana . Wy już Macie na jesień kurteczki pokupione ? Pokażecie co macie :smiley: ? I skąd zamawiacie , gdzie kupujecie ?

Podobno na limango są teraz wyprzedaże, ale sama jeszcze nie wiem co dokładnie :see_no_evil:

A mój dziś pierwszy raz do żłobka pojechał w polarku a ja w bluzie i długich spodniach … ale jak już wracałam to mi było gorąco :joy:

Ooo ! A są tam kocyki z wełny merino ?

Na szczęście jeśli chodzi o małą to znalazłam jakieś po starszej które się nie sprzedały. Co do starszej to kupiłam w Lidlu fajną w którymś wątku ją pokazywałam bo jest w super cenie

Wiesz co nie wiem, sama dopiero jak mała pójdzie spać to będę sprawdzać co tam jest :rofl: przyjaciółka mi tylko dała znać o wyprzedażach :see_no_evil:

1 polubienie